София, жк Младост - тема 36

• 46 509
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Физиотерапията в 25 ДКЦ става ли?

Последно преди 10+ години сме ходели, но всеки път съм била много доволна. Като се замисля, от тази поликлиника май само от тях съм била доволна. Повечето бяха бая възрастни май... ама знаеха какво правят и защо и имаше ефект.

Здравейте,
търся магазин за качествено детско бельо (памучно), не бебешко.

Браз 2000. Поръчвам от тях откак почти пълнолетното ми излезе от бебешките бодита. И за себе си пижами, и за ММ фланелки... русенска фирма са, шият, постоянно нещо в цветовете не е каквото има на сайта, ама на мен ми е доста все едно, та като ми се обадят се разбираме за тях. Много е мила и любезна жената, която се обажда.

# 616
Здравейте! Някой знае ли къде в Младост приготвят капки Коларгол?

Здравейте, ако ви е удобно проверете и аптека Лайка до метрото на Младост 1 срещу пазара. Там правят, но не работят събота и неделя.

# 617
Вкусен козунак миналата година ядохме от пицарията con gusto в Младост 4. Пълен с шоколад, страхотен беше,но си беше и към 20лв. Такъв друг козунак не съм яла никъде.

# 618
  • София
Бюджетни и съвсем прилични козунаци правят в пекарната на ХИТ (вътре в магазина при хляба). Тези в Con Gusto сме ги опитвали, много са хубави. 

# 619
Здравейте, може да се свържете с този майстор на гайди - Христо Топчиев https://www.facebook.com/share/18PcRX64mA/?mibextid=wwXIfr
Само имайте предвид, че гайдата трябва да се употребява, за да издържи във времето. Иска грижи. Само като сувенир да се вземе, няма смисъл.

Привет! Знам, че не е тук мястото, дори опитах да създам нова тема, но... нямам отговор там. Искам да направя подарък гайда на близък. Той не свири, не е музикант, но му е мечта от много време, а след по-малко от месец има юбилей. Ще ми се да го зарадвам. Не търся сувенир, искам да е истинска, но не ми е голям бюджета. Питах тук-там, поразгледах, разнопосочни са и отговорите, и насоките, различна е и цената. Доста при това. Ако някой има представа, съвет, препоръка... Ще съм благодарна на всякаква информация по въпроса. Благодаря!

# 620
  • София
Рибеният магазин на пазара в Младост - мл. 1 май се води, абе, "големият" Младостки пазар.
Може по-точно да обясните къде е.Никога не съм го виждала.

# 621
  • София
На 17, 18 и 19 април ще има великденски фест в Гранд Каньон парк. Ето и програмата:

Четвъртък, 17.04
🎯13:00 – 17:00 – Спортни игри и занимания за деца и възрастни със спортни аниматори от Декатлон
🎤13:00 – Музикално-артистични изпълнения от деца от детски градини, училища, читалища и клубове
🥚14:00 – Работилница за рисуване върху яйца от стиропор (за малки и големи) с ментори – организирано и свободно участие

👉Петък, 18.04
🎯13:00 – 17:00 – Спортни игри и занимания със спортни аниматори от Декатлон
🎉13:00 – Великденско търсене на съкровища – забавление за цялото семейство!

👉Събота, 19.04
🎯11:00 – 17:00 – Спортни игри и занимания със спортни аниматори от Декатлон
🎨11:00 – Арт работилници за боядисване на 1500 яйца с фондация „От нас зависи“.

# 622
Козунаците от пекарната в Хит не ги харесвам, защото не са пухкави, а сбити.

# 623
Здравейте! Къде в Младост мога да купя релса за пердета? Нямам кола и не ме устройва Бриколаж и другите по-големи магазини на Цариградско или Околовръстното.

# 624
  • Замък сред облаците
Юск при Хит?

# 625

Гледам в сайта, че не предлагат - ще мина през седмицата да видя все пак.

# 626
# 627
Здравейте! Къде в Младост мога да купя релса за пердета? Нямам кола и не ме устройва Бриколаж и другите по-големи магазини на Цариградско или Околовръстното.
Бриколаж правят и доставка срещу заплащане, но не помня колко платихме. Вижте на сайта дали има информация или им звъннете.

# 628
Здравейте!
Личният лекар на децата ми е в 25-та поликлиника при д-р Марияна Иванова. Скоро не сме я посещавали и случайно разбрах, че е прекратила практиката си със ЗК. Знае ли някой какво се е случило и как трябва да процедират пациентите и?

# 629
За съжаление д-р Иванова почина миналата година.
Трябва да изберете друг личен лекар за децата. Ако са по-големи по-лесно предполагам ще намерите кой да ги запише.
Успех в търсенето.

Общи условия

Активация на акаунт