София, жк Младост - тема 36

• 46 491
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте,
търся магазин за качествено детско бельо (памучно), не бебешко.
От H&M купувам и за двете ми момчета боксерки и слипчета и съм доволна. Меко трико, хубави кройки. Съветът ми само е да не вземате с щампи, защото лесно се белят и цепят.

# 571
  • София
Здравейте,
търся магазин за качествено детско бельо (памучно), не бебешко.

Последно взимах за себе си и момичетата от сайта на Pink Angel, препоръчвам: https://pinkangel.bg/product-category/%d0%b4%d0%b5%d1%82%d1%81%d … ducts_filtering=1

# 572
Има ли физиотерапия в "Америмед"? И какви МЦ с физиотерапия има в Младост(ите), освен ДКЦ 25?

# 573
Писахме точно на предишната страница.

# 574
МЦ Здраве за всеки в Младост 1:
https://zdravezavseki.com/

# 575
Имате ли проблем с тв на Виваком?

# 576
Не, освен че си смениха интерфейса на менюто и е много неудобен за работа, но иначе нямаме проблем със сигнала.

# 577
Нямаме тв ние, Младост 2 . Сутринта прекъсва на няколко пъти, после съвсем изчезна.

# 578
Като стана въпрос за телевизията на Виваком имам проблем с превключването на каналите. В смисъл, че става много мудно. Преди като бяхме на А1, като че беше бързо. Нещо в дистанционното ли да търся проблема?

# 579
Някой да има информация за състезанието "Умната сова", което 81. СУ организират за учениците от подготвителни групи в Младост? Някакви идеи какви задачи дават, как протича?

# 580
Все още нямаме телевизия. Утре ще се звъни.....

# 581
  • София
Ние сме на Виваком,  с приложение и ЕОН, няма проблем в Младост 1

# 582
  • София
Някой да има информация за състезанието "Умната сова", което 81. СУ организират за учениците от подготвителни групи в Младост? Някакви идеи какви задачи дават, как протича?
В темата за МАТ състезания ще знаят.

# 583
  • София
Здравейте, някой знае ли какво е работното време на кабинета за зъбни снимки е XXV ДКЦ? Благодаря.

# 584
Здравейте, момичета! Може ли да кажете някое местенце за каране на колело, където да няма коли и опастности? Настръхвам при идеята за алеята покрай езерото Панчарево, дето мъжът ми мисли да води децата, ама вече и той е с колело и как ще ги следи, идея си нямам. Та, търся някое спокойно и безопасно място, което да не изостря тревожността ми до краен предел Sob

Общи условия

Активация на акаунт