София, жк Младост - тема 36

• 46 459
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София-Младост
Търся отзиви за школите в Младост за подготовка за НВО за 7 клас - Когито, Да Винчи, Скарабей  (като тук Бабалева и Попова са се разделили и са 2 отделни школи вече, но ме интересуват преподавателите).
Не знаех, че са се разделили, и двете ми деца посещаваха Скарабей и съм доволна.

# 661
Здравейте,
някой има ли информация за езикова школа My school в Младост 2, на ул.св.Киприян? Отзиви в нета не открих!

# 662
Търся отзиви за школите в Младост за подготовка за НВО за 7 клас - Когито, Да Винчи, Скарабей  (като тук Бабалева и Попова са се разделили и са 2 отделни школи вече, но ме интересуват преподавателите).
Не знаех, че са се разделили, и двете ми деца посещаваха Скарабей и съм доволна.

Школата на Попова е някъде до 125 СУ. Това, което не ми харесва, че уроците са им през седмицата и нямат в събота-неделя.

# 663
  • София

Школата на Попова е някъде до 125 СУ. Това, което не ми харесва, че уроците са им през седмицата и нямат в събота-неделя.
Здравейте, коя е школата, може ли контакти? Не откривам нищо в нета по име.

# 664
Little Evil, нещо с "Е" започваше школата. Не помня по какви ключови думи я търсих преди месец и сега и на мен не ми излиза само по име и тел.

Редактирам - намерих я ЕВКЛИД-МАТ ЕООД. По карта е в бл. 35.

# 665
Има ли добра Дентална клиника или стоматолог в Младост 3 за изработване на качествен мост или зъбни коронки?

# 666
  • София
Къде да намеря обущар, който да помогне за детски маратонки? Лепенката отгоре спря да залепва, а са на 3 месеца.

# 667
Глас от мен и за Когито.
Христина Костадинова (математика) от 125-то също има школа в сградата "Метро Сити".
Не е в " Метро сити", а на пазара.

# 668
Да, на пазара е - ТЦ "Алко", объркала съм метростанциите. Извинете за подвеждането.

# 669
Оглеждам се за школа по БЕЛ в квартала. Предпочитам съботно-неделна.

# 670
Къде да намеря обущар, който да помогне за детски маратонки? Лепенката отгоре спря да залепва, а са на 3 месеца.

Обущар ползвам в Младост 1, в непосредствена близост до магазин Дундьо, на ул. Йерусалим, срещу Фантастико. Там е от 20 г , невзрачно ателие, но съм доволна от услугите.

# 671
  • София
Имам молба към момичета живеещи до пазара в Мл.1. Моля,когато пазарите хвърлете едно око на жената която продава цветя(русичка) дали вече изкарала циганчета.

# 672
  • София
Минавам да похваля магазинчето за сладки и соленки (жк. Младост 3, комплекс Гардения). Беше ми препоръчано тук. Много са пресни нещата, и жената е много любезна.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 00:00 от sweetkids_mama

# 673
Гардения не е ли в Младост 3?

# 674
В Младост 3 е. Жената наистина е много любезна и отзивчива.

Общи условия

Активация на акаунт