София, жк Младост - тема 36

• 44 436
  • 738
  •   2
Отговори
# 705
Има и две лаборатории, като даже тази на Цибалаб работи и в събота. Още един голям плюс според мен Grinning

# 706
Аз живея близо до Окръжна (по-скоро до локалното) и много ми харесва районът, защото си имаме всичко необходимо. Паркирането е ужасно навсякъде, не само в Младост 1, но доста по-кофти райони има. И аз не знам къде точно зад болницата има блокове.

# 707
Здравейте
Някой има ли личен телефон на др Мая Стефанова, мц Младост 1 мед? В нета има телефон,  но ми е много странно лл да няма вайбър... И дали знаете ако записва нови пациенти?
Въобще,  всякакви препоръки за Лл в района, който записва новородени бебета + деца ще ми е полезна.

# 708
  • София
Д-р Мая Стефанова няма вайбър.

# 709
  • София
Цитат
но ми е много странно лл да няма вайбър
Доста от лекарите нямат вайбър вече, защото ги притесняват в почивни дни и празници. (инфо от позната, която е лекарка).

# 710
И нашият личен лекар няма вайбър. Хората си имат кабинети, работно време, по принцип трябва да имат и договор със спешен център, където можете да отидете в извънработно време при нужда. Аз пък не мога да разбера на кого би му хрумнало да седне да си чати с ЛЛ. Като имате нещо да питате, звъните в работно време и така.

# 711
Здравейте,
Пак да върна темата за рентгена в 25 ДКЦ. Някой има ли скорошно наблюдение относно оборудването, специалистите които го ползват, разчитане на снимка. Налага се га направя снимка на гърди и бял дроб. Благодаря.

# 712
Здравейте,
Пак да върна темата за рентгена в 25 ДКЦ. Някой има ли скорошно наблюдение относно оборудването, специалистите които го ползват, разчитане на снимка. Налага се га направя снимка на гърди и бял дроб. Благодаря.
Здравейте,
преди 2месеца правих рентгенова снимка в 25 дкц. Рентгена е чисто нов. ЛЛ беше много доволен от направената снимка, каза, че се вижда много добре и детайлно. По препоръка на ЛЛ направих снимката в дежурството на д-р Ников, който е дежурен на Четна дата и е по цял ден на смяна. Има обедна почивка до 13,30ч. Преди мен имаше един човек, както и след мен имаше още един. Снимката си я получих на диск, като ми беше казано да я взема след 15ч от регистратурата/има една жена, която е все намръщена, все и звъни телефона, тя е от лявата страна, откъм стълбите, от нея се взима/.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 18:47 от Идрис

# 713
Здравейте,
Здравейте,
преди 2месеца правих рентгенова снимка в 25 дкц. Рентгена е чисто нов. ЛЛ беше много доволен от направената снимка, каза, че се вижда много добре и детайлно. По препоръка на ЛЛ направих снимката в дежурството на д-р Ников, който е дежурен на Четна дата и е по цял ден на смяна. Има обедна почивка до 13,30ч. Преди мен имаше един човек, както и след мен имаше още един. Снимката си я получих на диск, като ми беше казано да я взема след 15ч от регистратурата/има една жена, която е все намръщена, все и звъни телефона, тя е от лявата страна, откъм стълбите, от нея се взима/.
Благодаря Ви Идрис. Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 12:16 от Petur21

# 714
При мен  беше жена, коята правеше снимки. Изобщо не ми каза, че трябва да спра да дишам за снимка на дробовете.  Каза готово е, а дишах през цялото време. Лл снимката изобщо не я погледна, а само написанато от лекарката, че всичко е чисто. А бях страшно болна,  всичко ми хрептеше в гърдите с  ужасни пристъпи на кашлица.

# 715
  • София
Да сте забелязали влошаване на качеството на чешмяната вода? При нас в Младост 2 от около седмица се появи някакъв дъх на тиня или мухъл.

# 716
в младост 1 не съм усетила миризма на тиня, но вони на химикали. хлорът се усеща особено много.

# 717
Да сте забелязали влошаване на качеството на чешмяната вода? При нас в Младост 2 от около седмица се появи някакъв дъх на тиня или мухъл.

В Мл. 4 също мирише на мухъл. Мислех, че е от канала, но миналия ден говорих с една колежка, тя каза, че и около Южния парк / не съм много сигурна кой квартал е точно / мирише също на мухъл.

# 718
Здравейте,  в къщи, имам нужда от битови ремонти. Бихте ли ми преп оръчали някои, който срещу заплащане би ги извършил. Живея в Младост 3.

# 719
От поне две семици е , в Дружба, където работя е същото. Четох, че е заради цифтеж на водорасли в язовир Искър, тази година били много. Казват, че водата се дезинфекцира повече и не е опасана.

Общи условия

Активация на акаунт