Отговори
# 765
Разбира се, че зависи от играчите. Но технически погледнато и в ИВ зависеше от играчите - печелиш битки не гладуваш, не печелиш -гладуваш.
Тук гладът зависи от играчите по друг начин - първо какво ще заграбят и второ дали ще се си разпределят равномерно храната.Също така дали представител на даден отбор ще завоюва златната гривна, както и дали ще споделя. Просто тук социалният елемент е много по-силен и гладът е средство за игра.

# 766
  • Разпиляна във въображението
Зверския глад тепърва ще се усеща.
Мириел, за мен това - да бъдеш безскрупулен и практичен - също са качества. Ама преписвал...ако беше забранено разбирам, но не е. Да е преписвал и Виктор. Тук на изпитание е подложен и моралът на един участник. Безкрупулността може да помогне на Гогов в една игра и да му навреди нататък.

За мен големия му фал е, че се омаза с обясненията.

Да, затова писах, че нямаше смисъл на лъже, след като вече беше признал. И браво на Митов за реакцията.

Дзами в момента споделя храната Simple Smile Хубаво е, че няма забрана да го прави. В кадри от промото имаше участник с харпун, или поне заострена пръчка.

# 767
Епизод 2

Ако случайно някой друг не го е постнал преди мен, тъй като не съм гледал още епизода и не съм чел коментари в темата

# 768
  • София
Малее хора, каква е тази филмова гледка? Сега започвам епизод 1. Впечатлен съм!
Дано днес сколасам да го изгледам, че страшно много задачи имам. Ама от уикенда и от началото на следващата седмица всичко ще е наред вече и ще съм в крак с всичко и на момента.

Бях забравил добрия-стар Сървайвър (най-великото шоу за всички времена).
Супер кадри, стилистика, звук и музика. Браво!

А тази Диляна Попова, леле леле леле, може ли само нея да дават? ТОП! Лара Крофт Бг > Лар Крофт ЮеС. Simple Smile

Само един въпрос, в този първи епизод няма да представят всички визитки, нали?
Правилно съм преценил, че ще ги точат в два епизода.
Иначе знам, че ги има в пълния им размер от по средно 7 минути на официалния сайт, ама там толкова много реклами са наблъскали, че е негледаемо. Нямам време просто. Не знам кога ще успея да ги видя всичките 30, ама трябва... И ще.
В новата тема ще има директни линкове към тях, съжалявам за забавянето ама не мога да смогна, а и не съм виновен, че има толкова много хора в тези родни риалита този сезон и ги точат с дни представянето им...

# 769
На Филипините няма ли комари? Не видях да се оплакват.

# 770
Това че игрите са балансирани е голям плюс.
На първия ден само в едната игра имаше кратко плуване (не може само с плуване да набереш голяма преднина), ходене по греда, което изисква равновесие, после да се набереш, после умения за точност, умение да балансираш и накрая мислене.

В ИВ ако си достатъчно як и можеш да плуваш (Морунов) или пък можеш да решаваш пъзели и да плуваш (Неделчо) ще стигнеш далеч.  Рядко се иска нещо повече, битките са супер силови. Последния сезон, когато съставиха отбор само от жени и само от мъже бе супер нечестно.

Дяволо, мен ме подразни че Диляна май си е направила пиърсинг на устната, но това да е... водещите за на много добро ниво, не се мешат излично на играчите. Не помагат на този или онзи, водещият (Сано) видя грешката на Георги, но не му я каза.

Това как представят визитките в процеса на играта е готино.

# 771
Имаше във визитките едно преувеличение. Казаха - на десетки хиляди километри от България. Всъщност Филипините са на около 9500км от България, измерено по най-краткия въздушен път.

# 772
Diavolo , не се притеснявай, когато можеш, ще пуснеш нова тема.

Аз гледам уж внимателно, но сякаш след втори епизод има още непоказани визитки или греша?

# 773
  • Другата България
Скрит текст:
Малее хора, каква е тази филмова гледка? Сега започвам епизод 1. Впечатлен съм!
Дано днес сколасам да го изгледам, че страшно много задачи имам. Ама от уикенда и от началото на следващата седмица всичко ще е наред вече и ще съм в крак с всичко и на момента.

Бях забравил добрия-стар Сървайвър (най-великото шоу за всички времена).
Супер кадри, стилистика, звук и музика. Браво!

А тази Диляна Попова, леле леле леле, може ли само нея да дават? ТОП! Лара Крофт Бг > Лар Крофт ЮеС. Simple Smile
Правилно съм преценил, че ще ги точат в два епизода.
Скрит текст:
Иначе знам, че ги има в пълния им размер от по средно 7 минути на официалния сайт, ама там толкова много реклами са наблъскали, че е негледаемо. Нямам време просто. Не знам кога ще успея да ги видя всичките 30, ама трябва... И ще.
В новата тема ще има директни линкове към тях, съжалявам за забавянето ама не мога да смогна, а и не съм виновен, че има толкова много хора в тези родни риалита този сезон и ги точат с дни представянето им...
Не внимаваш. А уж четеш всички постове и подкасти слушаш. Blush
И аз писах, и други, а и Ники Николов в подкаста сподели, че няма да ни хвърлят всички визитки още в първи епизод, защото зрителят се товари изведнъж и е тегаво. Въпреки, че са кратки. Според мен и в снощния епизод не ги изредиха всички, може и да греша, но има още хора за представяне според мен.
Иначе с нетърпение чакам новата тема, именно заради визитките, нямат запомняне тези хора.
И поне моето мнение е, че е по-добре да са визитките в текстови формат, отколкото тези на сайта на БТВ, времеемки са, а знаем, че времето за всеки е ценно. Или поне и двата варианта /да, знам, че съм много нахална, ама търпя/. Blush

# 774
Категорично трябва да има визитки и в текстови формат, според мен сега не представят, а показват само общо представяне, чрез интервюто, за да покажат различни визия.
Впрочем аз на няколко пъти засякох текстово представяне (примерно: Яна...певица, еди колко си години), но засега  май бе само в първия епизод

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 10:27 от Лорд Сняг

# 775
  • София
Ааа внимавам аз, чух всичко това ама си мислех, че ще се ограничат до два епизода. Явно днес ще са последните визитки, дам, има логика, защото епизодът пак ще е 'тричасов' Simple Smile
И утре вече трябва да имаме първия отпаднал, т.е. двучасов епизод  (битката на властелините на гривните + битката за оцеляване с последните в игрите и с най-малко гривни) само, без визитки вече.
Е, това малко ме успокоява, че няма нова тема, защото си имам оправдание, хаха Wink

Иначе съм си отбелязвал откъде не съм ви чел и като изгледам епизодите ще изчета и всички мнения. Добре, че не сте писали чак толкова много. 😋

# 776

Топ, ама.. с хубавата визия се изчерпва всичко. Ни усмивка, ни присъствие, ни емоция. Чете сухо от ауто кюто, колкото да не заспи. Не става за водеща, според мен. Да й махнат кю-то и да я дадат в разговор участниците, без да чете отникъде.  Сано се справя добре.

За визитките, тях ги качват в сайта, те са 8-минутни.  Качили са първите 8. А в епизодите дават някакви едноминутни "визитки", снимани в едно и също студио.  Една част дават в първия епизод, после продължават във втория. Даже не знам дали са излъчени всички. Може и в третия да има.

# 777
Записвам се и аз в темата.

Тази сутрин доизгледах първи епизод и довечера почвам втори. За момента всичко ми харесва много откъм игра. Самото заснемане няма да го коментирам, тъй като по мое мнение винаги форматите на btv са били в пъти по-добре заснемани и обработвани от тези на Нова и винаги много си е личало разликата в качеството.

Към това, което сте написали за плюсове и добро впечатление, аз ще добавя, че на мен добро впечатление ми направиха две неща:
1. На всички бяха раздадени комарници да се завиват нощем;
2. Видях мисля, че Мимо да се маже с нещо по ръцете, което доста приличаше на слънцезащита, което за мен е огромен плюс.

# 778
Включвам се и аз при вас Simple Smile
Снощи изгледах първи епизод и определено ми допадна. Довечера ще изгледам втори и дано до края на седмицата да наваксам.
Сано ми харесва много, аз съм си му фен. Диляна е красавица, но не се справя с воденето, поне засега. Говори и се държи дървено, дано това се промени.

Много се зарадвах на кратките, разхвърляни в епизода, визитки.
А природните кадри са спиращи дъха.
Ще гледам формата с удоволствие.

# 779
  • София
Имате предвид да има пълния текст на една видеовизитка ли?
Това никъде го няма и няма как да го има според мен...

Има текст (един и същ) във визитките им във фейсбук и инстаграм и към тях ще ви дам точен линк + самите видеовизитки на официалния сайт, те отделно. В тези визитки пък там няма никакъв текст, което е малко странно и не особено добре измислено. Ама няма значение де.
Може ако искате и да копирам текста и да го сложа в спойлер под името и да си го четете тук в темата. Най-много да ми отнеме 10 минути не повече. Ще видим как ще го измисля. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт