✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 3

• 39 601
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ако има нужда от операция, не е нещо дребно. Вчера, докато съобщаваха резултатите, имах чувството, че гърчи лице от болка

# 301
Моята логика е, че трябва да се оценяват само непрофесионалистите ("звездите") и химията им с партньорите им. Тази вечер не ми допадна как Франциска оценяваше повече Ани отколкото Папи.
То и какво да го оценява Папи, като той почти не си мърдаше краката. Танцуваше основно Ани...

# 302
  • Street of Dreams
Този танцьор със счупената кост вчера изглеждаше разсипан. На края на танца едвам си поемаше въздух, докато леля му до него си беше съвсем спокойна. Зачудих се защо е така и веднага след това обяви състоянието си. Ами трябва да спре сега - само ще влоши състоянието си и ако стане перманентно - какво ще прави професионално един танцьор, който вече не може да танцува?

# 303
Аз сега го гледах на запис.

Виктор много ми хареса как се представи снощи, дано продължи да се занимава с танци като хоби, ще му е полезно. Има нужда да се поразчупи още мъничко и ще е топ ерген Grinning

Валери нещо не усетих синхрон с неговата партньорка.

Дънди е голям сладур, като голямо мече на сцената, много се старае и ми е изключително приятно да ги гледам. Танцът им беше доста динамичен, браво, че издържа на ритъма. И не се отказва. Trophy

Неделя и Наско докато не докарат перфекционизъм, не мирясват.

Натали и Димитър са ми като две куклички, каквото и да танцуват, все ще е красиво.

Видях Милена от Ергенът сред публиката, струва ми, се че е качила няколко килца и бузки си има, много свежо и страхотно изглежда.

Дара е огън.

Най-много ми харесаха Папи, Ивет, Натали и Виктор.

# 304
  • София
Ооо не го мисли Месечков, той откакто е с жена си, се издържа по друг начин и има висок стандарт. Жена му е един от собствениците на Геника, една от най-скъпите лаборатории, но съм доволна от тях, за генетични изследвания са най-добрите. Та и Месечков е там, затова е с тениската с ендометриозата.

# 305
Гледах Месечков и Щонова. Пренавити са и двамата по много различен начин. Него го понасям, защото особено в латиното му ходи тая нервозност. Но за народни танци - не. Щонова ми е 50 на 50. Хем ми е приятна, хем ме дразни на моменти.
Изкефиха ме Виктор и Дънди. Старанието и хъса на Дънди са трогателни. Чак не ми пука, че стъпва като мечка. Мила също стъпва като мечка и грозно се разкрачва на поддръжките.

Другите ще ги наваксам тази вечер.

# 306
  • Street of Dreams
Ооо не го мисли Месечков, той откакто е с жена си, се издържа по друг начин и има висок стандарт. Жена му е един от собствениците на Геника, една от най-скъпите лаборатории, но съм доволна от тях, за генетични изследвания са най-добрите. Та и Месечков е там, затова е с тениската с ендометриозата.
Хахаха от вас ако не ги науча тези неща. 😅Аз се гордея със себе си, че успях да изредя пет имена, макар за повечето да не знам с какво са известни.
Щонова (добре че й прочетох името пет пъти) и на мен ми е прекалена божакравичка като излъчване, за да ми хареса. Иначе респект за старанието и начина, по който изглежда и по който се движи. Пример е за поколението 50+.

# 307
Пълно безумие е амбицията на Наско да спечели предаването и затова да танцува с фрактура. Нито имат особени шансове, нито си заслужава. Не са най-добрите като умения, а не са и най-толерираните.
Дразни ме това бутане на Валери. Той е като Тарзан на дансинга. Има енергия и го бива в подръжките, но си е дърво. Много толерират и Ивет Горанова - тя определено се старае и се справя добре, но няма конструкцията и елегантността за тези танци. Чак 40 беше прекалено.
Според мен си заслужава да останат най-накрая: Дара, Натали, Виктор и Папи
Добри са, но не ме грабват: Неделя, Емануела, Ивет, Мила
Не се справят особено: Дънди, Емрах, Валери
Дънди иначе ми е много симпатичен и има заразителна енергия. Емрах и Валери ми се ще да си ходят идните две седмици, а след тях и Мила и Емануела.

# 308
  • Враца
Някой, видя ли как объркаха оценката на Виктор?
Илиана Раева каза 8 , но написаха 7.
И го сметнаха, като 7.
Специално следих на края, но го бяха коригирали.

# 309
Някой, видя ли как объркаха оценката на Виктор?
Илиана Раева каза 8 , но написаха 7.
И го сметнаха, като 7.
Специално следих на края, но го бяха коригирали.

Аз...

# 310
  • София
Снощи беше много красива и вероятно най-силната вечер от досегашните. Съчетанието на нашия фолклор с танците и в двата случая се получи въздействащо. У дома малко поспорихме дали обаче това е обект на регламента - ясно е, че която двойка го миксира и то успешно и добре, ще спечели публиката повече от другите с "нормалните" задачи, обект на формата. Но пък танцът на Ивет си заслужаваше десетките!
Понеже не съм любител на ТВ сутрешните блокове, "кокоши" подобни и рубрики, а и на жълти медии (моля за разбиране, отбелязвам заради следващите думи в изречението), имам по-малко предубеждения към някои от участниците. Не слушам и попфолк (но отбелязвам настървението и положения труд, с които - примерно - д-р Щонова и Емануела се хвърлят в техните предизвикателства). В крайна сметка, тук искам да гледам това.
Обратен пример са ми Свилен и Емрах: първият, макар да съм рокаджия; другият - заради мързела (миналата седмица, тази танцува по-добре) и някак "келешкото" отношение, които демонстрира.
И старанието ми за обективност лежи на видяното от екрана. "Ергенът" би трябвало да ми е в "една група" с Емрах, ала не е - харесвам го тук и оценявам неговото старание.
Писах, че се опасявам ТВ-мама да не подбутне някой от "придворните" си герои, понеже у нас това не е немислимо. И - засега (а е много рано, все пак) - имам по-общо две групи участници:
- които тъй и тъй трябва да отпаднат преди финалите (не в този ред): Емрах, Мила, Валери, Дънди;
- (хайде, за идеята да поставя Папи, Виктор и Емануела "по средата") и останалите - всеки, от които, ако не направи фрапантни грешки, а надгражда от седмица на седмица, би ми бил достоен финалист;
Дара заслужава палмата, обаче не ми е безспорна - синоптичката (като принцеса беше снощи, наистина), докторката (защо 50-годишните да не могат да изглеждат и да танцуват красиво), Ивет (тя ще цъфти още по-дъхаво с всяка следваща вечер), от всички тях очаквам всичко най-добро.
Ако в следващ сезон ми спестят Раева в журито (точно в сегашния състав даже един Ф.Торес (грешката моя: Алфредо) би ми бил по-готин там), още по-комфортно ще ми е пред екрана.

Последна редакция: ср, 20 мар 2024, 17:49 от EmBrother

# 311
  • España
EmBrother , благодаря , че ме подсети за думата “келеш” ! Точно това е този Емрах !
Красива вечер беше ! Всички напредват според възможностите си !
Единствено в повече ми дойде поддръжката в шопския танц .
Обаче аз съм лаик , а това е  предаването , което гледам ей така за красота и оправяне на настроението !
Не знам какво му се нахвърляте толкова на Краси Радков , че даже и на жена му …. Алекс Раева сякаш повече ( ама съвсем мънинко) преиграва!

# 312
Атанас е жесток, жееесток. Бил амбициозен!? Вие какво искате като умрял гълъб да гледа и да се влачи ли? Давай Наско на прав път си. Какви очи , какъв поглед има само. Как не съм Неделя , да ме върти и управлява с ръцете си. Gift Heart
Ф. Торес много ще напряга в журито, но що гимнастички има, доста от тях са и жури в състезания. Мен Илияна не ми пречи , но водещите са като да водят  в шоуто на Слави, дайте го малко по-интелигентно и със стил. Не сте на плаца у село.  Не са за това предаване.

# 313
Фернандо..., пардон, Алфредо! Торес сто пъти го предпочитам обаче пред оня мазен кипърец Бамбус ли, какъв беше. Скоро участва в един сутрешен блок с негови възпитанички. Не знам какво ги учи, ама танцуваха като дървета на вятъра.

Последна редакция: ср, 20 мар 2024, 16:23 от Анонимен

# 314
  • España
Ааааа….моля,моля…един “Танец” в журито ми е напълно достатъчен ! ✌🏻
На Илияна Раева поне мисълта и тече гладко !

Общи условия

Активация на акаунт