✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 3

• 39 605
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
По-добре да изгонят Емануела за сексуален тормоз. Точно ще станат известни с първия публично оплакал се мъж.

# 346
Емануела не се справя с танците, случайно ли ѝ се падат по бавни, без много стъпки, нещо я побутват, заради есемесите, както каза Илияна. Не мисля, че е имало каквито и да е закачки с първия партньор, тя заложи на лигавене и несериозно отношение и се е наложило разместване. Като, че ли се е взела в ръце, ама пак толкова си може, слаба работа.

# 347
Много глупав коментар от Раева, ще каже човек, че е кацнала от Луната 5 минути преди началото на шоуто и не знаела, че ще е запис. 

А Емануела с тези глупави тийн статуси кога ще порасне и разбере, че не всичко което лети, се яде.

# 348
  • София
Предполагам, че ангажиментът на Филип не е бил много сериозен, за да си позволи Илияна този коментар. По-скоро е било някаква прищавка и затова тя се е издразнила. Но така или иначе Буков не ми е любимец, така че няма да страдам

# 349
коментара й не му хареса - тя каза, че му дава по-ниска оценка, защото бил на запис. после ще публикувам запис от интервюто.

Ама тя му даде по-висока, от всички останали!? Какво сте се хванали в това... Жена е все пак, няма да си замълчи.

# 350
Буков беше качил и клипче в тикток, където говори на тази тема, че ангажиментът му е бил още от септември месец и когато е бил одобрен за предаването, им е дал календар с неотложните си представления и т.н. Иначе от клипчето разбрах, че и във вечерта на откриването на Dancing Stars е имал представление, но го е отказал.

# 351
Гледах вчера стари клипове на Месечков с Виолета Марковска. Той сега същото се опитва да прави, но нито той е във форма, дори преди контузията (шкембенце, натежал, личи си, че не се занимава активно с танци от известно време), нито Щонова е на нивото на Марковска, и е разбираемо, че не им се получава. Ще ми е интересно нея да я видя с друг партньор.

# 352
Буков беше качил и клипче в тикток, където говори на тази тема, че ангажиментът му е бил още от септември месец и когато е бил одобрен за предаването, им е дал календар с неотложните си представления и т.н. Иначе от клипчето разбрах, че и във вечерта на откриването на Dancing Stars е имал представление, но го е отказал.

Да, и аз го гледах. Също така казва, че отначало са му казали, че предаването ще се снима в определен ден от седмицата, той си е разместил програмата в театъра и е подписал договор за Денсинг Старс. И след като подписва, сменят деня на излъчване и той се чуди какво да прави с представленията, пита продукцията и те му казват, че няма проблем, ще танцува на запис, имало и други в неговото положение, не бил единствен. Така че ако имало някой некоректен - не бил той. Според мен целият проблем дойде от изказването на Илиана Раева. Ако не беше тя да изпищи, че е голяма грешка да не присъства наживо, нямаше да се създаде такова впечатление, че отпада заради това. Той не беше от добрите танцьори, въпреки че имаше някакъв напредък.

# 353
  • София
Може да не е бил долюбван от зрителите и вотът му да е бил нисък. Мисля, че него го набеждават за кекс символ, но от повечето мъже там той ми е най-анти кеск

# 354
Може да не е бил долюбван от зрителите и вотът му да е бил нисък. Мисля, че него го набеждават за кекс символ, но от повечето мъже там той ми е най-анти кеск
И на мен Simple Smile Изключвам разправиите около на запис, на живо - беше си жив зян танцьор.

# 355
И на мен ми е малко зорлем наложен като секс символ. Няма да ми липва особено в предаването. Само жалко за партньорката му, Ралица, беше ми приятно да я гледам, някак симпатична, лъчезарна и закачлива е и ми създаваше настроение.

# 356
Буков не беше най-пластичния танцьор, но се справяше далеч по-добре от мнозина други. Не ми беше сред фаворитите, но смятам, че не заслужаваше да отпадне тази седмица.
Да вкарам малко интрига Sunglasses .
Не мисля, че заради отсъствието му, както безуспешно продуцентите се опитаха да внушат на зрителя, чрез вметката на Раева, му намазаха ските.
Упорито се говори, че ще е водещ на спортното реалити по бТВ, което наесен стартира на гърба на Игри на волята по НОВА.
Продуцентите на танцовото шоу и Игрите са едни и същи. Явно са решили да не промотират евентуалния водещ на конкуренцията. Нико е известен с режисирането на резултатите в неговите формати, така че нещо изненадващо, че скоропостижно разкараха Филип.
За протокола Sunglasses симпатизирам на Дара и каратечката Joy от жените, от мъжете на Виктор, който недолюбвах в Ергенът, но си смених мнението и ДъндЮ голям сладур е, макар да е гола вода в танците, но старанието, хъса и харизмата му ми стигат, а и след култовата "буболечка" окончателно се предадах на чара му. Heart Eyes
Вметка за Мила наследила е от родителката си хубавото тяло, малко тренировки и ще е перфектна. Справя се прилично с танците и е позитивна, леко лигавее, но поносимо на фона на другите примадони.

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 13:22 от sineva 1

# 357
  • София
Първоначално щеше да е понедленик, но Капките се изместиха и съответно и те промениха, за да не съвпадат, защото нищо не може да ги бие. За един актьор обаче е наистина много трудно да промени представленията, все пак и хората са си купили билети, понякога има заместници, но не винаги. А и хората плащат, за да видят някого на сцената, а не дубльор. В случая вината не мисля, че е на Филип. Той се стараеше и за танците, сериозно прие ангажимента, но си беше по-дървен.

Харесва ми журито, смятам, че се балансират, изказват се добре, създават настроение. Вижда се, че и на тях им е приятно да са там. Изказването на Илияна е ненужно, той не е виновен за случилото се. Винаги обаче има значение дали някой е там, на запис не могат да видят цялото представяне от всички страни, липсва и тази емоция.

# 358

И на мен хич не ми навява на кекс, ама явно така са решили да му развиват образа. Дори не е до външния му вид, просто не съм фенка на онлайн поведението му повечето пъти, когато коментира жени. Някак си ако си такъв кекс символ, няма това да ти е все в устата.

# 359
Дънди също един път беше на запис. Илияна тогава какво отношение взе?

Общи условия

Активация на акаунт