Ще имам близнаци! Тема с продължение 40

• 43 638
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 125
Успяхме да избутаме до 37+0.
Вчера на 11.11 в 12:37/12:39 се родиха и нашите Мила (2709гр) и Ния (1880гр).
Двете дишат добре без кислород. Мила си е направо при мен и суче като прахосмукачка (не знам точно какво суче, тъй като май нямам коластра още), а Ния е в нео за хранене, кръвна захар и поддържане на тел. температука в термо легло.
Желая на всички, които още тръпнат в очакване, всичко най-добро! 🍀
Не е страшно! 🥴

Честито и моите са родени на същата дата и в 36+7г.с, вчера празнувахме 7 години. Да са ви живи и здрави

# 1 126
Честити , принцеси !  Бързо качване на грамчета и да са ти много здрави! На мойте деца кг при раждане бяха много близки до на Мила и Ния. Сега ако кажеш, че са и 41см и 47см Joy

# 1 127
Честити , принцеси !  Бързо качване на грамчета и да са ти много здрави! На мойте деца кг при раждане бяха много близки до на Мила и Ния. Сега ако кажеш, че са и 41см и 47см Joy
43 и 51 🥴

# 1 128
Здравейте!
Честито на всички - чакащи и вече гушкащи бебета си майки!
Нова съм тук, до сега само четях и черпех опит инкогнито.
Трета бременност ми е, но новото е, че са две. В 14г.с. съм и искам да ви питам къде си правите феталните морфологии? От не много голям град съм и първата Фетална морфология тук беше повече от претупана. Искам за свое спокойствие да разчитам на професионалисти. Когато е едно е лесно - всичко се вижда, с две не е точно така 😅

# 1 129
Тина, честито Simple Smile Ех, каква изненада е било People Baby People Baby
Аз ходя на ФМ в Щерев при Искилиева. Много съм доволна. Супер спокойна е, търпелива (моите бебета са малко инатливи и се налага всеки път да излизам на разходка по коридора, докато се нагласят за снимка Simple Smile ), пита за въпроси, за притеснения.

# 1 130
Здравейте!
Честито на всички - чакащи и вече гушкащи бебета си майки!
Нова съм тук, до сега само четях и черпех опит инкогнито.
Трета бременност ми е, но новото е, че са две. В 14г.с. съм и искам да ви питам къде си правите феталните морфологии? От не много голям град съм и първата Фетална морфология тук беше повече от претупана. Искам за свое спокойствие да разчитам на професионалисти. Когато е едно е лесно - всичко се вижда, с две не е точно така 😅

Ние ходихме в Пловдив при  д-р  Стоилов- 12 г.с и в 20 г,с имахме час и за 32 г.с но започна да ме стяга корема и предпочетох да отидем в Стара Загара понеже ни е по близко. При доктор Иванов.

# 1 131
При д-р Иванов се опитах да отида на преглед преди година, но ми казаха, че има забавяне на часовете с 1ч и 40ми и до там приключи опита ми. Иначе и на мен ми е удобен, като локация.

Благодаря за бързите отговори!

# 1 132
Аз ходих в София във Фемина при д-р Димитрова, там правихме и фетална ехокардиография. И с каката и спрях бях много доволна от лекарката. Всичко което каза беше така. С близначките на БХС излезе висок риск за Даун и тя го отхвърли на прегледа. Аз отказах пренатален тест, така или иначе нямаше да махна бебетата, така решихме с ММ.

# 1 133
При д-р Славяна Галева правих всички детски с близнаците, доволна съм много.

# 1 134
  • Пловдив
Аз бях при др Апостолова, за град Пловдив. Доволна съм.

# 1 135
При д-р Иванов се опитах да отида на преглед преди година, но ми казаха, че има забавяне на часовете с 1ч и 40ми и до там приключи опита ми. Иначе и на мен ми е удобен, като локация.

Благодаря за бързите отговори!

Имам два прегледа при него не сме чакали повече от 20мин,но записването трябва да е поне месец по рано за да има свободен час. И също ни обясни ,че той няма как да ме изроди тъй като в частната болница Тракия няма да ни приемат понеже близнаците не влизат в термин .Водим се  преждевременно  заради ранните седмици! Дори  да съм в 37 г.с ще ни пратят в Окръжна болница затова започнах да се следя при доктор Тодоров (син)!  Той изражда там. Да го имаш в предвид!

# 1 136
Здравейте,моите еднояйчни близанци се оказаха в 2 сакчета.След 1та ФМ,която правих в Пловдив,но следящият ми АГ ме праща при доц.Чавеева за 2ро мнение и сега се треса.С някаква божия намеса си запазих час за понеделник 18.11.Понеже знам,че при нея много трудно става записването на часове.Дано ме прегледа тя😅

# 1 137
Здравейте,моите еднояйчни близанци се оказаха в 2 сакчета.След 1та ФМ,която правих в Пловдив,но следящият ми АГ ме праща при доц.Чавеева за 2ро мнение и сега се треса.С някаква божия намеса си запазих час за понеделник 18.11.Понеже знам,че при нея много трудно став
а записването на часове.Дано ме прегледа тя😅

Успех ,дано всичко да е наред! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 1 138
Всичко ще е наред, не се притеснявай

Здравейте,моите еднояйчни близанци се оказаха в 2 сакчета.След 1та ФМ,която правих в Пловдив,но следящият ми АГ ме праща при доц.Чавеева за 2ро мнение и сега се треса.С някаква божия намеса си запазих час за понеделник 18.11.Понеже знам,че при нея много трудно става записването на часове.Дано ме прегледа тя😅

# 1 139
Аз съм страшно  доволна от Др Патрикова в Надежда. Два пъти хвана пропуски на лекаря от ЖК и по този начин спаси децата и не се родиха недоносени. Аз също не съм от София и последния месец се преместих в София , защото не исках да рискувам и да родя в моя град и така , за да съм близо до болница Надежда. Та в един момент имах притеснения, защото лекаря на ЖК преди да тръгна за София измери децата много малки, нямаше час за др Патрикова , преди плановото секцио , а и тя само феталната ми водеше , не знаех дали ще се отзове, за някакви мои притеснения , без симптоми,писах на др Патрикова на имейл и ми каза на следващия ден сутринта да отида, взе ме преди другите си пациенти и се оказа наистина ,че едното бебе е спряло развитие, остави ме в болница. Факта , че тази жена се отзова , много ме зарадва, защото аз бях в чужд град , без да познавам никой, и не знаех къде да отида. Та силно  я препоръчвам! Спокойна, обяснява много, изчаква да си зададеш всички въпроси (дори и да не са свързани с феталната морфология) и отговаря на всичко. Благодарение на нея имам доносени и здрави деца Heart
Лека бременност!

Общи условия

Активация на акаунт