Майски бебета 2024г. - Тема 10

• 36 037
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Mokka, сз взех същия комплект за количка, само че син Joy
Оле, сега като казахте за този код в Рая Тойс, се навих доста.. но сигурно е само онлайн, нали?
Вчера бях на изложението и семинара във Варна, много интересно, но като цяло повечето неща са същите и като в уебинарите. Изложението е готино - различни щандове на марки, впечатлих се от Бебо. Замислям се за тяхната мицеларна вода за личице. Някой харесал ли ги е за козметика или да ги е използвал с предното бебче?

И един бърз въпрос за одеялата (може би съм питала) - какви одеялца ще вземате - жакард, шерпа, бамбук, памук? Каква е разликата?
Мисля, че мицеларната вода е излишна. Дъщеря ми е на 2г4м и дори сега я избягвам, оказа се, че трябвало след почистване с нея да се изплакне личицето пак с обикновена вода. Като алтернатива съм ползвала памучен тампон, напоен с чай от лайка, добре действаше.
За чаршафчета за количка давам идея да използвате обикновени бархетни пелени, хем са мекички, хем няма да се купуват няколко чаршафчета за смяна.
По темата с 2та см. разкритие - не е задължително скоро да тръгне раждане, аз се рязхождах 2 седмици с 2 см. и с паднала тапа. А съм чувала и за месец с такова разкритие. Иначе аз сега ще започвам 35 седмица, но отсега ме е страх да не пренося, спя си перфектно, не съм усетила нито една подгорвителна контракция, на тонове не ходя, защото лекаря ми всяка седмица пуска доплер. Чудя се дали на своя глава а не отида, но с предната бременност пак така веднъж съм ходила и то беше заспало бебчето и...нищо, не бих казала, че съм се успокоила за нещо, по скоро даже се напрегнах. Моите бебета не са от тези, които мърдат през 5 мин.

# 136
И моята късно й сложих възглавница сиг към 3 г. даже е една с еднорози от Джъмбо мн я обича ...нищо специално...

Айде сега майките ни само с мицеларна са ни мили лицата като бебета 😁
Аз няма да купувам
Взех комплектче от Пепко,пролетно🌸 не издържах хаха,но е големичко нз кога ще го сложим

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 13:38 от Mimi9999

# 137
Аз лично съм много доволна от мицеларната вода на Мустела и е ползвам ежедневно все още. Без изплакване е и  забелязах, че тушираше обривите от лиги около устата.
Ако имате възможност да отскочите до Турция, в магазините на Ебебек има доста често големи намаления. Взехме кошница за колата на Бритакс за няма и 150лв., а цената тук е 450лв...

# 138
За Турция наистина ще има много добри неща, но честно казано толкова не ми се пътува. Последния път чакахме 4 часа само в посока. За един ден е убийствено. Бременна не бих си го причинила дори и с нощувка. Но може би ще идем за зимния сезон да напазаруваме някакви неща. И след като се роди бебето, разходите не спират 😃

Мицеларна вода и на мен ми се струва излишна. Също знам, че трябва да се изплаква, защото остава филм след нея. Не знам дали бебешката е по-различна. Струва ми се като поредния трик. Бебето няма нужда от толкова козметика. За себе си ползвам мицеларната вода само, за да махна спиралата и да не стана като панда преди двойното почистване.

# 139
Изобщо не бих тръгнала сега на път,едвам се клатя и седя и все до тоалетна ходя 😁

# 140
Момичета, вашите дървени кошари с какви размери са?

# 141
# 142
Нашето е със следните параметри:

Трансформиращо се бебешко легло-люлка, габаритен размер 78/184/105 см

Размер на матрак за бебешко легло: 60/120 см
Размер на матрак за юношеско легло: 70/180 см

# 143
Аз лично съм много доволна от мицеларната вода на Мустела и е ползвам ежедневно все още. Без изплакване е и  забелязах, че тушираше обривите от лиги около устата.
Ако имате възможност да отскочите до Турция, в магазините на Ебебек има доста често големи намаления. Взехме кошница за колата на Бритакс за няма и 150лв., а цената тук е 450лв...

Би ли споделила модела и града, от който я взехте?

# 144
Момичета, вашите дървени кошари с какви размери са?

Дървената е 70/140, сгъваемата е 60/120.

# 145
LucyFord, ето тази е https://www.e-bebek.com/britax-romer-baby-safe-2-i-size-0-13-kg- … gu-p-bxr-29691001, като цената беше около 2500 лири. От Истанбул е взехме, понеже е нямаше налична в Лозенград и Одрин.

# 146

Хубав ден от мен и каката,творихме 😁
Вече иска и Уоки токи да си говори със сестричето😁

# 147
Хаха и доведената ми дъщеря постоянно иска да си говори с бебето и обяснява как като се роди ще го запознае с всичките си приятелки и ще ходят заедно на плаж и други подобни щуротии. Според нея той е готов за приключения още с излизането от утробата и се притеснявам, че ще остане разочарована когато не прекарат лятото от представите ѝ 😂

# 148
Аз се замислих,че нямам чанта,сак...имаме един семеен куфар на колелца и един спортен сак,но с него ще пратя детето на село ...а куфара е прекалено 🫣

# 149
Аз се замислих,че нямам чанта,сак...имаме един семеен куфар на колелца и един спортен сак,но с него ще пратя детето на село ...а куфара е прекалено 🫣

Това за родилното ли? Аз се чудя напоследък в какво да си наредя багажа. Куфари имам бол, ама дали не е тъпо да се изтупам в болницата с куфар? Макар че тоя за ръчен багаж ми е абсолютно идеален за 3-4 дни.

Общи условия

Активация на акаунт