Майски бебета 2024г. - Тема 10

• 36 057
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
То по принцип с куфар е по-удобно, не го вдигаш, не го мъкнеш да тежи, само го търкаляш. Събира и много, и малко, просто се чудех дали е практика и дали няма да съм странна с куфар 😅

Аз предпочитам всичко да си взема, мъжът ми е страшна блейка и не знам дали ще вземе правилните неща, дори да му ги оставя на стол и надпиша с етикет.

# 166
Аз предпочитам всичко да си взема, мъжът ми е страшна блейка и не знам дали ще вземе правилните неща, дори да му ги оставя на стол и надпиша с етикет.

Същата работа! 😁 И винаги забравя най-същественото. Предпочитам да си спестя обясненията и да взема нещата на бебето в моя багаж.

# 167
Ще съм с куфар и аз, за ръчен багаж.
Най-вероятно ще се събера и в една по-голяма раница, която имам, но от толкова пътувания страшно ми е писнало да мъкна раници и да ми е некомфортно. Ще си търкалям куфарчето на колелца, пък ако ще да е празно на 90%

# 168
Онзи ден докато си чаках за часа две момичета, явно планово секцио бяха защото си бяха самички, дойдоха си с куфарите да ги приемат за раждане. И двете бяха с куфари, едната даже с по-голям от ръчен багаж😅

# 169
Момичета,  а какви превръзки ще си вземете ? Обикновените maxi night или ?

# 170
Аз незнам какви да взема.Четох,че на жените не  са им удобни тези за родилки-дълги,дебели,големи.А пък тези еднократни гащи съвсем.Ще си взема тези,които попринцип си ползвам и някакви по-дебели ако намеря.Но незнам и какво е кръвотечението,малко ли е,много ли е.

# 171
Аз имам само малък куфар за ръчен багаж, нямам сак. Но и без друго предпочитам да съм с куфар.
За превръзките - Мисля да взема и превръзки и гащи.

# 172
Аз незнам какви да взема.Четох,че на жените не  са им удобни тези за родилки-дълги,дебели,големи.А пък тези еднократни гащи съвсем.Ще си взема тези,които попринцип си ползвам и някакви по-дебели ако намеря.Но незнам и какво е кръвотечението,малко ли е,много ли е.
Наистина са такива дебели и огромни, но аз пак смятам да си взема, включително и еднократно бельо, защото понякога се налага. С предното раждане се наложи да ме изчистят от плацентата и не знам дали заради това, но предполагам, че не беше стандартно кървене, но с обикновени нощни беше немислимо, а моето бельо не исках да си го захабявам, а и не ми беше до пране в болницата, та предпочетох да ползвам и хвърлям.

# 173
И аз мисля да съм с ръчен куфар. Също започнах да гледам еднокраното бельо + превръзки за  родилки. Някак най-хигиенично ми се струва. От една инфлуенсърка видях на always едноктратни гащи/превръзки, но не знам дали са подходящи за родилки. Момичета, някоя от вас ,която се е насочила за раждане към Вита може ли да изпрати списък какво е необходимо да си взема? Благодаря.

# 174
Момичета, някоя от вас ,която се е насочила за раждане към Вита може ли да изпрати списък какво е необходимо да си взема? Благодаря.

Ето тук в темата на първа страница има препоръки https://m.bg-mamma.com/?topic=1606571

# 175
Баш😅😅! И аз предпочитам да си нося всичко , че и повече че да не го мисля. …между другото не е като в самолет, няма лимит за багаж или да плащаш допълнителните кила😅🙂… та въобще не де притеснявайте колко искате или ще помъкнете🤘🏻😃! Важно е да ви е лесно ако се наложи дори и за малко вие да го местите/бутате… особено след раждането!!!
По ковид раждах и нищо не можеха да ти носят от вън и дори дрехите за изписването си бяха с мен( отделно ги бях опаковала).
Бях тогава със сравнително малък куфър ( среден варянт) и препоръчвам ( задължително за тези със секцио, а не сак), но и за другите е по- лесно да не мъкнеш а само го пързаляш с теб.
За този път си мисля даже и по- големият куфър за да напъхам вътре и всичко всичко и  да не мъкна и раничка за документи и тн…
То по принцип с куфар е по-удобно, не го вдигаш, не го мъкнеш да тежи, само го търкаляш. Събира и много, и малко, просто се чудех дали е практика и дали няма да съм странна с куфар 😅

# 176
Аз тази седмица съм на отворени врати в Щерев и смятам след това да подготвя багаж. Така като ви слушам за куфарите май и аз ще стегна един, въпреки че ми изглежда прекалено. Ако обаче не ми трябват много неща ще го пропусна.

Мисля тези дни да взема еднократни гащи за след раждане за да ги пробвам и да видя дали биха ми били удобни. Вероятно за превръзки ще имам и за родилки и нощни и ще действам спрямо ситуацията.

# 177
Аз си взех  еднократно бельо на Canpol (мисля, че така бяха) - най-много ми ги препоръчаха. Пробвах един чифт и директно изхвърлих кутията. Адски ми бяха неудобни, шумят като найлон и не си го представям. Ще си ползвам моите памучни, пък после ще си купя нови... Превръзки си взех 2 пакета най-големия размер нощни на Every day

# 178
Аз си взех  еднократно бельо на Canpol (мисля, че така бяха) - най-много ми ги препоръчаха. Пробвах един чифт и директно изхвърлих кутията. Адски ми бяха неудобни, шумят като найлон и не си го представям. Ще си ползвам моите памучни, пък после ще си купя нови... Превръзки си взех 2 пакета най-големия размер нощни на Every day
Аз даже и не ги пробвах😁първата б.
да обикновено бельо или за бременни това
 съвсем стига и нощни превръзки

# 179
А 1 нощница ли ще носите?

Общи условия

Активация на акаунт