Пазаруване от Best Secret- Тема 2

• 99 862
  • 760
  •   2
Отговори
# 630
Здравейте, как бих могла да получа покана за регистрация в сайта на Best Secret?
 Благодаря предварително на отзовалите се!

# 631
  • някъде там
Здравейте, как бих могла да получа покана за регистрация в сайта на Best Secret?
 Благодаря предварително на отзовалите се!
ПРАТИХ

# 632
  • София
Днес получих поръчка от последното намаление.
Обувки Тамарис

https://www.bestsecret.com/product.htm?back_url=%2Forder_details … lorCode=000129877
за съжаление са ми малки, иначе са много свежи.

яке Lawrence Grey

https://www.bestsecret.com/product.htm?back_url=%2Forder_details … 0160&colorCode=54
Стои хубаво, комфортно и лекичко е, но за големи студове едва ли ще става. Него няма да го връщам,

# 633
  • София
Това яке го имам, само че е дълго до прасеца. Нося го точно в най-големите студове. С голям шал обикновено и вълнен пуловер отдолу.

# 634
Поръчка от миналата седмица с кода пристигна днес
Белите кецове вече ги разхождам.
На closed също ми харесват, прилепват по крака, отзад жълтата петелка с логото на петата ми стърчи, но ще я прихвана. Отговарят си на размер - тясно до нормално стъпало, кройката стои издължена. На снимката в сайта обточващия кант около глезена ми изглеждаше дебел/груб, на живо си ок

Детското получено в петък го оставих и него, гащеризоните са свежи. Халатите за баня са ми пратили по - малък размер. Поръчах 4-6 години, защото размер 3-4 години имаше уж само 1 брой. Е, оказа се, че не знам по-каква причина са ми сложили два размера 3-4 години. В сайта пише препоръка за купуване на по малък номер, според мен си отговарят, на 2 години и половина дете халата е малко под средата на прасеца. Пуснах ги в употреба

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 20:55 от Щефи

# 635
А ако има рекламния на получена стока, как става, като няма чат? Само по мейл?
Става дума за кашкавал на едни еспадрили от естествена кожа - кожата почна да се лющи при закопчалката и седи грозно, и на двете обувки.

# 636
Моята каръшка серия с обувки продължава. Тези сандали хлопат, дори при най-стегнато положение на каишката
Но се утешавам с тази яка рокля

# 637
  • Хасково
Момичета посъветвайте ме как да избера размера на това яке ? На всички модели пише че са умалени. Ако някой е поръчвал , моля да сподели дали един размер по голям да взема или си отговарят на размерите. Ще съм благодарна.

# 638
Един размер по-голям си вземи.

# 639
Всички модели на марката са умалени.Последно връщах пак, защото пишеше да се вземе номер на долу.Изобщо не можах да го закопчея на гърдите,а аз не съм с голям бюст.Хем я знам марката,защото имам друго тяхно, но се поведоха по надписа.

# 640
  • Хасково
Благодаря за съветите , ще взема по големия номер и ще споделя как е.

# 641
  • София, Манастирски ливади
Умалено е имам го същото. Бях писала за него. Агнешка кожа, много е хубаво. Отстрани на кръста има ластици.

# 642
Здравейте! Бих искала да получа покана за Best Secret!

# 643
Друг модел от Aim имам XS, ако е от някаква помощ подмишницата е 43 см (по принцип ГО ми е 75 С), според мен си вземете два съседни размера и после върнете този, който не Ви става, но не подценявайте по-малкия номер. Но всеки си има предпочитания, аз не обичам да са ми широки нещата. При по-малкия размер стои по-добре от към гледна точка на ръкави и рамене. Успех! Дано да нацелите правилния номер за Вас! Simple Smile

# 644
Имам две якета от тази марка /едното е като това за което питате/ и от двете съм взела XS.  По принцип нося ХХS. Точни са ми.
Вземете един размер  по-голямо.

Общи условия

Активация на акаунт