Пазаруване от Best Secret- Тема 2

• 99 888
  • 760
  •   2
Отговори
# 615
Момичета, доставката наистина ли е съвсем безплатна?
Само на първа поръчка, а при следваща, ако е над 99лв. Пише ми, че е безплатна, ама си има ли изисквания.

# 616
Допълних си предния пост, защото съм забравила да напиша, че става въпрос за shipping cost. Grinning
Пише си над каква сума е безплатна доставката. Ето от моята количка.

# 617
Ако съм използвала ваучер със сума и върна цялата поръчка, възстановяват ли сумата на ваучера за следващо използване или изгаря?

# 618
Ако съм използвала ваучер със сума и върна цялата поръчка, възстановяват ли сумата на ваучера за следващо използване или изгаря?
Да,възстановят ги,веднага след като получат поръчката.Само % ваучери не ги възстановяват.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 09:47 от Maya Zhelyazkova

# 619
  • на пистата
Момичета, доставката наистина ли е съвсем безплатна?
Над 100лв обаче.

# 620
  • Mostly in my mind
Също така има минимум сума за поръчка - 39 лв.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 07:35 от Лолита

# 621
Здравейте, дали някой ще може да ми прати покана?

# 622
Здравейте, дали някой ще може да ми прати покана?
Пращам!

# 623
  • София
Здравейте, добро утро! Бих искала и аз да погледна някой неща в сайта. Как мога да получа покана? Благодаря предварително!

# 624
Здравейте, добро утро! Бих искала и аз да погледна някой неща в сайта. Как мога да получа покана? Благодаря предварително!

Изпратих ви:relaxed:

# 625
  • София

Изпратих ви:relaxed:

Благодаря Ви , хубав и усмихнат ден!

# 626
Дай и ние да поръчаме от този продукт 🤣
Шегувам се 😃
Сега отново липсва. Ще проверя след 4-5 дена, дали ще се появи отново. Появява се 1 брой размер XS. Малко са ми свободни, защото съм XXS.

П.п.
С първите 20 лева си намалих това яке. Излезна ми 38 лв. Аз съм 1.57 и ми е добре на дължина. Много ми хареса.
https://www.bestsecret.com/product.htm?back_url=%2Forder_details … 1079&colorCode=81

Добавям  корсажите. Отново се появиха 1 пакет XS. Но аз вече няма да пробвам, че наистина ме хваща срам.
Който иска...

https://www.bestsecret.com/product.htm?code=32055175-005&colorCo … _20&gender=female

# 627
Аз се шегувах, иначе са ок като цена и си заслужава. Ако бях ХС, щях да се пробвам, ако евентуално дойдат.

# 628
Някой свързвал ли се е с Customer Service? Има ли жив чат или телефон? Дооклкото виждам има Drop a message. Оставих съобщение, но те могат да ми отговорят и утре или след 5 дни, а на мен отговорът ми трябва сега.

# 629
Някой свързвал ли се е с Customer Service? Има ли жив чат или телефон? Дооклкото виждам има Drop a message. Оставих съобщение, но те могат да ми отговорят и утре или след 5 дни, а на мен отговорът ми трябва сега.
Нямат чат на живо.Може да пробваш да им пишеш в Фейсбук или Истаграм.Макар ,че и там не отговарят много бързо.От формата за контакт съм писала.Последно ми отговориха след няколко часа.Вече има българки,които отговарят,но трябва да си по настоятелна,защото отначало пускат готови отговори.

Общи условия

Активация на акаунт