Пазаруване от Best Secret- Тема 2

• 99 904
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Как се процедира при изпратен грешен продукт?
Писах във формата за оплакване, но нищо не последва.

# 601
Изчакайте отговор. Изпратете и снимки към BS.
По принцип се връща сгрешената пратка. Аз получих банус 20 лв., мисля, в профила, за грешката. Не правят замени.
Как се процедира при изпратен грешен продукт?
Писах във формата за оплакване, но нищо не последва.

# 602
С поръчка от преди  10 дена поръчах и един комплет /4 броя корсажи/, намален на 28 лева. Много съм доволна от тях, защото съм ги купувала и преди това. Беше последна бройка. След един ден получих съобщение с извинение, че продуктът не е наличен, върнаха след 1 ден средствата по картата ми и и ми изпратиха бонус 20 лв. за извинение /които вече похарчих Laughing/.  До тук добре. Вчера видях, че отново го има. Отново поръчвам. Днес отново имам съобщение, че вече не е наличен, връщат ми сумата и отново 20 лева за извинение. Не ми е толкова важен този продукт. Използвах, че поръчвам други неща, виждам, че го има и го поръчвам отново. Сега се чудя дали да им пиша да си оправят този бъг, защото така мога да си получавам бонуси през 10 дена Laughing стана ми съвестно от това повторение.

# 603
Дай и ние да поръчаме от този продукт 🤣
Шегувам се 😃

# 604
Накарахте ме да се замисля дали първият ми такъв бонус не е трябвало да бъде 20лв вместо 200лв и да се получил някакъв бъг.

# 605
Дай и ние да поръчаме от този продукт 🤣
Шегувам се 😃
Сега отново липсва. Ще проверя след 4-5 дена, дали ще се появи отново. Появява се 1 брой размер XS. Малко са ми свободни, защото съм XXS.

П.п.
С първите 20 лева си намалих това яке. Излезна ми 38 лв. Аз съм 1.57 и ми е добре на дължина. Много ми хареса.
https://www.bestsecret.com/product.htm?back_url=%2Forder_details … &colorCode=81

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 21:05 от jhbd

# 606
От къде си намирате реферали? Аз, който и да поканя все не е активен. Искам да поканя активни хора, които да пазаруват и да се възползват от офертите на сайта.

# 607
  • София
От къде си намирате реферали? Аз, който и да поканя все не е активен. Искам да поканя активни хора, които да пазаруват и да се възползват от офертите на сайта.

Аз не търся.

# 608
  • София
Здравейте, как мога да получа покана, за да мога да пазарувам от сайта?

# 609
  • 🌊
Интересно е, че когато се регистрирах в чужбина ставаше и без покана. Просто ми излезе реклама в Инстаграм.

А връщанията с ЕкспресУан ли са или със Спиди? Покрай съседна тема реших да се върна към пазаруването тук, но ме притеснява връщането.

# 610
С Български пощи е връщането.

# 611
Аз и в България се регистрирах без покана.От реклама във Фейса.

# 612
И аз без покана

# 613
  • София
Момичета, доставката наистина ли е съвсем безплатна?

# 614
Да, buni. Пише ли ти BGN 0,00 на shipping cost, значи е безплатна.

Общи условия

Активация на акаунт