Пазаруване от Best Secret- Тема 2

• 99 881
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, искам да попитам как да се регистрирам в best secret?

# 661
Здравейте,
Изпратих покана.
Приятно пазаруване!
Здравейте, искам да попитам как да се регистрирам в best secret?

# 662
Здравейте и аз бих искала да получа покана от някого за регистрация. Благодаря предварително.

# 663
Имате покана на лични!
Здравейте и аз бих искала да получа покана от някого за регистрация. Благодаря предварително.

# 664
Здравейте.Моля за покана за регистрация 🌹

# 665
Изпратих.

# 666
Изпратих.
Здравейте , може ли да ми изпратите покана за регистрация ? Благодаря предварително .

# 667
Изпратих.
Здравейте , може ли да ми изпратите покана за регистрация ? Благодаря предварително .

Изпращам Ви на лично.

# 668
  • Бургас
Изпратих.

Изпращам Ви на лично.

Изпратих

# 669
  • Хасково
Момичета посъветвайте ме как да избера размера на това яке ? На всички модели пише че са умалени. Ако някой е поръчвал , моля да сподели дали един размер по голям да взема или си отговарят на размерите. Ще съм благодарна.
Момичета якето дойде. Много е хубаво , истинска агнешка кожа, но ми е тясно. Закопчавам го , но ме стяга под мишниците, май трябваше два номера по голямо да взема. Някой може ли да каже дали мога да го заменя или само с връщане на парите става ? Вече не е на тази цена и ми се иска само да го разменя.

# 670
Не мисля, че може да се замени.

# 671
И аз не мисля, че има такава опция. Връщаш и поръчваш друго. За това понякога е хубаво да се поръчват два размера, но пък от къде да знаеш, че са толкова умалени.

# 672
  • София
Имам и аз покани. Пишете на лично момичета. Повечето пишещи тук в темата имаме покани за пращане.

# 673
  • Хасково
А дали ще ми възстановят ваучера от 10% който използвах ?
Ах как ме е яд, много е готино!

# 674
Мисля, че не. Пробвайте да пишете на съпорта все пак.

Общи условия

Активация на акаунт