Пазаруване от Best Secret- Тема 2

• 99 743
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
Да го бяха написали поне някъде, аз ако знаех вчера щях да поръчам два чифта маратонки, не ми остана време, така или иначе гледам кода важи дни, викам си утре (тоест днес) ще направя поръчката. Влизам да поръчвам, гледам кода вече не важи за тях... еми, няма да поръчам, не че ми е проблем 15% лв повече ама много кофти са го направили наистина, да бяха съобщили ясно, че всеки ден ще са различни артикули, не всеки е длъжен да им знае начина на пускане на промоции.

# 706
Къде пише, че ще важи няколко дни? То си важи няколко дни, иначе, просто сменят артикулите 😃 Иначе предположих, че днес няма да е валиден кода или ще има други неща, за това вчера поръчах. Имам нужда от още неща, но ще изчакам, ако нещо намалят идните дни.

# 707
И аз предишния път не бях разбрала, че сменят артикулите всеки ден, но този път видях, че си пише - 15% off today’s edits. Ако отидеш на Categories се виждат предстоящите кампании за следващия ден, които ще са с екстра намалението.

# 708
  • София
И аз предишния път не бях разбрала, че сменят артикулите всеки ден, но този път видях, че си пише - 15% off today’s edits. Ако отидеш на Categories се виждат предстоящите кампании за следващия ден, които ще са с екстра намалението.
Много полезна информация, не  бях забелязала, че в Preview излизат кампаниите за следващите два дни.

# 709
Къде пише, че ще важи няколко дни? То си важи няколко дни, иначе, просто сменят артикулите 😃 Иначе предположих, че днес няма да е валиден кода или ще има други неща, за това вчера поръчах. Имам нужда от още неща, но ще изчакам, ако нещо намалят идните дни.

Вероятно таймера, който отброява, че кода ще е валиден още 5 дни. Не съм задълбочавала да гледам повече. Виждам банер за екстра намаление и под него таймер за валидност 5 дни. За мен си е подвеждащо, ако нямах артикули в количката даже нямаше да забележа че всеки ден ще са различни продуктите с намаление. Ето вече ще знам. Просто не бях попадала на подобен вид кампания.

Ако таймера го нямаше щях да се замисля 😀 ама той си ме подведе, нищо поне ще следя за другите в любими 🍀

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 17:21 от Toffee ᡣ𐭩

# 710
Аз нямам таймер 😒

# 711
Хайде момичета, споделяйте придобивките си. Всеки път влизам с интерес да погледна някоя друга снимка, но такива почти няма 🤣 Дайте вместо коментари само за ваучери и намаления, всеки да пуска какво е получил и дали е доволен, отговаря ли си на размера, как е качеството и пр.
Ето и моята последна поръчка:

Доволна съм, отговарят си на размера. Mexx-a е малко твърд, но за тази цена доста приличен. На живо са по-хубави от на снимките в сайта.

# 712
  • Сф
Може ли за инфо дали си отговарят на номерата сникърсите на Скоч и Сода и на 19V69?

# 713
  • на пистата
Аз днес поръчах тази чанта.Като дойде ще споделя.Харесва ми,че е изчистена и точно мой тип.Естествена кожа.

# 714
Може ли за инфо дали си отговарят на номерата сникърсите на Скоч и Сода и на 19V69?
Скоч и сода са точни с номерацията.
Взех и аз някои неща от промоцията с кода, като дойдат,ще споделя.

# 715
NaM, ще чакам отзиви за чантата, защото съм сложила в Любими няколко на тези марка. Много красиви изглеждат!

# 716
Имам раница на марката от поне две години и какво ли не е видяла, но си е в чудесно състояние.

# 717

Вероятно таймера, който отброява, че кода ще е валиден още 5 дни. Не съм задълбочавала да гледам повече. Виждам банер за екстра намаление и под него таймер за валидност 5 дни. За мен си е подвеждащо, ако нямах артикули в количката даже нямаше да забележа че всеки ден ще са различни продуктите с намаление. Ето вече ще знам. Просто не бях попадала на подобен вид кампания.

Ако таймера го нямаше щях да се замисля 😀 ама той си ме подведе, нищо поне ще следя за другите в любими 🍀

Това са 2 различни кода, единият си е от сайта secret days, а другият your 15% voucher си е твой персонален ваучер вероятно от покана, ако си ниво Gold / или някаква компенсация /,  и те уведомяват кога изтича. Обърни внимание на Your, така ме подсещат и мен 2 седмици преди да ми изтече дадения код. Твоят обаче намаля всичко, а не определени артикули, поне ако е от покана  /премахни другия код ако си го активирала и добави твоя за да ти намали цялата количка / . На secret days сменят продуктите всеки ден.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 02:27 от mila_x

# 718
  • Mostly in my mind
Аз днес поръчах тази чанта.Като дойде ще споделя.Харесва ми,че е изчистена и точно мой тип.Естествена кожа.

Много е хубава. Прилича ми все едно на реплика на Хермес. Blush

# 719
  • на пистата
Лолита,да,има прилика с Jypsiere mini на Hermes.Но за 100лв естествената кожа хич не се и замислих 🤣останах с една черна чанта само.Иначе и другия цвят,който се води коняк е много хубав,но труден да го съчетая.
Ето Hermes
А това е другия цвят на тази от която поръчах

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 09:44 от NaM

Общи условия

Активация на акаунт