Пазаруване от Best Secret- Тема 2

• 94 624
  • 760
  •   1
Отговори
# 750
ver4eto_sv, изчакай малко, може да се появи нещо.

# 751
Търся детски обувки за широк крак, ако някой може да ми препоръча.
Едното дете е с по-широки стъпала, лятото с порастване на дължина е дръпнало и на ширина, сега нищо от запасите не му пасва и се оказа без обувки

# 752
Ако ваучера няма срок, изчакайте. И аз имам моменти, в които нищо не харесвам и моменти, като направят зареждане да се чудя кое от всичко наслагано в кошницата да взема.
За широк крак вижте немски марки.
Купих на свекър ми наскоро, супер кожа, казва че са невероятно меки и удобни.

На сина ми поръчах едни vagabond, които бяха уголемени 2 номера. 42 номер като премерих по 44 на мъжа ми едно към едно, нещо бяха объркали етикетите.

# 753
  • Charming
Здравейте, трябва да върна едни маратонки, но се притеснявам, че няма да стигнат навреме. Получих си пратката на 11ти септември и си генерирах документ за връщане вчера на 18ти. Още не съм стигнала до пощата. Някой връщал към Best Secret знае ли колко дни отнема връщането с бг пощи, дали ще стигнат до 25ти се чудя..
Какво значи да стигнат навреме?Брои се датата на изпращане,то до тях може и след месец да стигнат.Разбирам,че това ви притеснява.
Благодаря за отговорите 🙂
Аз помислих, че тези 14 дни започват да текат от датата на получаване на пратката… а то какво било.

# 754
  • на пистата
Нещо взех да не ви разбирам.Значи след като получите пратката имате 14дни да я върнете.Тоест,до 25-ти трябва да я върнете.А кога ще пристигне при тях,това вас не ви касае.

# 755
Точно така. 14 дни имаме да върнем пратката. Вече кога ще пристигне е съвсем друго.

# 756
Едното дете е с по-широки стъпала, лятото с порастване на дължина е дръпнало и на ширина, сега нищо от запасите не му пасва и се оказа без обувки
Щефи , виж Натурино, Бисгард, Афензан. Аз гледам само босите модели и за тях на сайтовете на производите обикновено има дължина и ширина на стелката.

# 757
Щефи , виж Натурино, Бисгард, Афензан. Аз гледам само босите модели и за тях на сайтовете на производите обикновено има дължина и ширина на стелката.

Афенцан са за много тесен крак, дамата да го има предвид.

За първи път ще връщам със Спиди, във всеки офис ли може да се връща, спомням си че в БГ пощи имаше само определени офиси, от които може да се изпраща.

# 758
Във всеки офис на Спиди може да върнете.

# 759
  • Варна
Заповядайте в новата тема 🛍👜👠🥾

https://m.bg-mamma.com/?topic=1694145.new#new

# 760
  • Plovdiv, Bulgaria
Редактирам се, наистина е 14 дни уаууу

Точно така. 14 дни имаме да върнем пратката. Вече кога ще пристигне е съвсем друго.
Нали срока беше 1 месец?

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 17:53 от шушито

Общи условия

Активация на акаунт