КГБ = Клуб на Готините Баби - 220

• 36 505
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Честит рожден ден, мило пораснало момиче!
Бъди здрава,  радвай се на много успехи във всичко, с което се занимаваш, мечтай и с лекота осъществявай мечтите си.
Много си постигнала за своите 11 години,  все така да е и за напред и много да радваш всички близки  хора около теб!
Весел празник и много приятни изненади!

# 241
  • София
Взехме за мама бели рози и Киевски торт. Все любими неща.
Нощес точно в  нула часа Сладичка й подари своя подарък. Ние с деди - тази сутрин. Подарихме й билети за Световната купа по гимнастика и парички. Решихме ей така, на час по лъжичка - като дойдат папа и сестриче - пак ще има подаръци, а от вуйчо малко по-късно.

Днес в нашата къщичка имаме още един рожденик. Внукът на ДИДИА - Любо. Честита ви радост, дружке!

МИЛО МОМЧЕ, ДА СА ТИ ЧЕСТИТИ ТВОИТЕ 17! БЪДИ ЗДРАВ, ЛЮБОЗНАТЕЛЕН, СМЕЛ, СИЛЕН, УПОРИТ И МЕЧТАЙ, МЕЧТАЙ...БЪДИ РАДОСТ И ГОРДОСТ ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ТЕ ОБИЧАТ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НАШАТА СТОЛИЦА! ДА РАСТЕ И ДА НЕ СТАРЕЕ.

ЯНЕ, ЕНИСА е готина, бойна мадама, висока, стройна, "бедна бабичка" на чаровно вкуче, пИател на цялата ни компания.

Благодаря ви момичета за поздравите и тортата - КЛЕЧИ, ЯНКА, КАССС, ЕНИСА и БОРЯНА.
Отивам да нагледам Чакърдъковата баница. Внучките обикалят като котета покрай печката. Simple Smile

# 242
Честита и благословена да е прекрасната Елия! Много здраве,късмет ,успех и нека винаги по пътя и да има много обич, постигнати мечти и верни приятели.

За здраве и късмет на нашия Люби!

# 243
  • София
Фло, честитя ви прекрасния празник днес!
На великолепната рожденничка пожелавам  щастие безмерно, здраве и сбъднати мечти. Да не  престава да вярва в себе си и  да не спира да преследва мечтите си, защото  човек се ражда, за да се изкачва по стъпалата на живота и да достигне онзи връх, от който да наблюдава случващото се под него. Пожелавам много успехи и най-вече да е благословена. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Честит рожден ден и на внука на Дидия и пожеланията се отнасят и да него.  

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 12:59 от Nina NN

# 244
Диди, честит да е и вашият рожденик! Да е здрав, щастлив, успешен и да сбъдва мечтите си! Той ще е абитуриент тази година, нали? Ти намери ли каквото търсеше за подарък? Еех, хубави вълнения ви предстоят! ❤️
Янче, и аз много дружки не съм виждала 🤔 Здраве да е, дано пък все някога се видим! 😘

# 245
Дидия, честит празник и на вас,  здраве за цялото семейство, а на рожденника пожелавам да сбъдва с лекота мечтите си!
Аз също познавам само малка част от групата, дано се организираме някъде и да се запознаем и с другите.

# 246

Честит рожден ден  и на Люби, мъж под прикритие още, но  идва мъжкото време! Жив и  здрав  и щастлив!

# 247
  • София
Фло, Дидия, да са ви живи и здрави рожденниците! Желая им здраве, късмет и сбъднати мечти! На семействата - весело посрещане на празника! Време ли е за наздраве? Наздраве!

# 248
  • София
Къщата ни е още по-пълна, шумна и весела.
Посрещнахме зетко и Кати. Отново се размятат подаръци, следват възклицания и възторзи. Рожденичката е много щастлива!
Благодаря ви, ДИДИА, НИНА, МЕРИАН, за хубавите пожелания! Hug

От известно време ми се върти една идея за среща в малката Виена, както наричат града на КАССС. Някъде в средата на юни ? Много плаха идея, но ми се струва, че може да се реализира, стига да сме навити.
Hug

# 249
Честит рожден ден на порасналата госпожица на Фло и сие!

Честит рожден ден на младия мъж на Диди и  семейството и!

Здрави,усмихнати,щастливи и благословени!
Да им се сбъдват мечтите!
Животът е пред тях!
🍀🍀🌸🌼🎈🎈🎂

Наздраве за рождениците и майчиците им!🍹🍹

Наздраве за задружните семейства на Диди и Фло!🥃🥃

# 250
Благодаря ви, момичета за поздравите за Люби!
            Касс, това е малкият ми внук. Той е второто дете на голямата дъщеря и е най-малкият от всичките. Става на 17 години. Големият Ран стана на 19 години на 30 март и той е абитуриента.При мен внуците са с интересна подредба. Yum Най-голямата Мария и най-малкият Люби са децата на голямата дъщеря. Между тях двамата са тези на малката дъщеря - Ран и Неда. Първата внучка е родена 2002 г,  след нея следват три поредни години - 2005 - Ран, 2006 - Неда и 2007 Люби.

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 09:27 от Didia

# 251
  • Вила Великула
Честити да са Елиа и Люби. Да сте горди баби на тези страхотни деца.
Мога да се похваля, че моето интервю е факт. Качила съм го в личния си ФБ.

# 252
Здравейте, дами!
На всички имащи празник, честито!
Здраве и благоденствие!
Фло, чудесно предложение!
Малката Виена!
Искам Русе!
Аз тръгвам!!!

# 253
  • Кубрат/ Пишурка
Честит рожден ден на Люби! 17 е чудесна възраст и нека да й се наслаждава!
Пипи, гледах видеото. Ами то всичко е казано както трябва! А дано се осъществят поне някои неща. Стана ми интересно за читалището. Как така няма помещение?! До колкото знам и най - малкото читалище има поне 3 неща : сцена със салон, репитиционна и библиотека.. А обикновено има и фоайе. Какво има във вашето?

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 21:01 от Янче-то

# 254
  • София
Да са живи и здрави Елиа и Люби!
Да успяват във всичко и да радват родители, баби и дядовци.

Общи условия

Активация на акаунт