Клиники в Истанбул - пролетна тема 18

• 57 240
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Какви витамини си купувате от Турция за инвитрото (какви са ви изписани), за подобряване качеството на яйцеклетките?

# 481

На мен тези ми изписаха, миналата година ги пих.

# 482
Biosteron или Дхеа не е витамин и много трябва да се внимава с него, защото повишава тестостерона. Аз приемах известно време и ми обърка цикъла.

# 483
Здравейте момичета,
Аз съм много разочарована от координаторките в Мемориал. Преди трансфер лекарите ми казаха някакви лекарства, казаха ми, че ще трябва са си слагам и Клексан, ама ще видим.. След трансфера уж щяха да ми казват кой от тези лекарства да спирам и кой да продължавам и дали да си слагам Клексана. Днес вече е 9ти ден след трансфер . ОЩЕ нямам отговор, не знам колко пъти писах. Резултат на теста ми е ЧХГ 2,5. Sad Имах си всички признаци леките болки в корема и тн , ужасно главоболие../ Това ми е 7ми трансфер, до сега никога нищо не съм усещала, и ЧХГ само че на 14ти ден винаги е било под 0/ както и да е. Пратих резултата, естествено още нямам отговор

# 484
  • Be realistic - plan for a miracle.
Това е леко скандално 😑 Съжалявам.

# 485
Katerina89, съжалявам! Аз бях в подобна ситуация през Юни и ми идеше да yдyша тея кокошки ако ми бяха наблизо! От Юни е така когато напусна и последната читава координаторка - Алие. От тогава се смениха няколко, а сегашните са съвсем пресни и са ги "обучавали" предишните некомпетентни преводачки.
Ако оставате в Мемориал, съветът ми е да пишете едно оплакване на internationalpatients@memorial.com.tr
Може да пишете в whatsapp/viber на една от координаторките с Английски - Нурджан +905493146588 даже да не говорите Английски пак с гугъл транслейт по-лесно ще се свържете.
Също ако оставате в Мемориал НЕ тръгвайте от болницата преди да са ви отговорили на всички въпроси и да сте си взели всички лекарства. Не очаквайте съдействие по телефона. Лошо е, но това е реалността там.
Успех каквото и да решите!

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 08:54 от Sahara_2087

# 486
М/у другото за мен координаторките в Мемориал още от 2021-ва насам не бяха на ниво. Недопустимо време за реакция имаха.
Процедурите станаха изключително скъпи от тогава насам и не знам как могат да си позволят най-слабото звено да е най-важното - комуникацията с пациента.
Има частни практики с някои от по-старите координаторки от Мемориал - нивото е съвсем различно. Разбира се, че комуникацията в частна практика м/у лекар и координатор е по-лесна, но цената и нивото на здравната услуга е подобно, а и когато човек си слага 100 хормона и е на тръни всеки един момент, няма как да ‘влезе в положение’. Няма и защо да се влиза в положение, тъй като това е заплатена здравна услуга (частни пациенти), а не лош късмет да живееш в страна с лошо държавно здравеопазване.

# 487
Sahara_2087, благодаря много. Да написахме емайл. Като цяло съм много доволна от болницата и докторите, определено ще остана в тази болница. Това ми беше първия трансфер в Мемориал, и определено имаше доста положителна разлика с предишните ми 6 трансфера в други болници, макар че е отрицателен резултата. И аз знам, че не трябва да си ходим след като нямаме точен отговор, мъжа ми обикаля етажите, разпитва. Увериха ми, че ще пишат. Като цяло след толкова трансфери ми е ясно какво трябва горе-долу, но въпроса е и принципен. Ние имаме още един ембрион  тестван с ПИД, чакам сега да кажат какво да правя, ясно да спра лекарствата, но.. кога как. Между другото правиха ми и два пъти вливане на интралипид преди този трансфер. Цената му е EUR 500 /на едно вливане/ Някой има ли опит след тези вливания? Следващия трансфер по-скоро ли трябва да е?

# 488
Кате, много съжалявам 🥺 Иначе Клексан няма отношение към имплантацията. Обикновено го включват след положителен тест. Стискам ти палци следващият трансфер да е с пухкав и здрав финал! Говори с лекаря си предварително на каква терапия ще си след трансфер, за да не си друг път подложена на такъв стрес. Успех! 🍀🍀🍀

# 489
Минавам и аз да споделя за подобно отношение, прекалено много им станаха пациентите явно и вече отговарят само когато трябва да вземат пари за някоя процедура, стигне ли се до отговори на въпроси и коментари на негативни резуктати просто изчезват, много,  много неприятно и разочароващо, особено след купищата пари които сме им оставили!

# 490
Мацки един въпрос към вече бременни дами , с високи Нк клетки , на всички ли ви вливат интралипиди и други вливки в Истанбул или сте с кортикостероиди или въобще без нищо .

# 491
  • София
Мацки един въпрос към вече бременни дами , с високи Нк клетки , на всички ли ви вливат интралипиди и други вливки в Истанбул или сте с кортикостероиди или въобще без нищо .
Не е задължително да имате високи НК клетки. Аз имах предписана терапия от България, която беше с Октагам, Зарзио и още едно. В Мемориал бяха категорични, че не са съгласни с тази терапия и не ми я препоръчват, а при тях не се правят такива вливки, на лекарства, предназначени за други заболявания. Обясниха ми, че правят сама вливки с интралипид. Според тях проблема за неуспехите в Бг е бил в некачествените ембриони /вече съм на 46г/. Въпреки това преди трансфер решиха да ми повишат шансовете за имплантация и да ми влеят интралипид и ми направиха 2 вливки - седмица преди трансфера и в деня на трансфера. След положителен тест направих още една вливка в България.
Не зная дали помогнаха вливките, но в момента съм в 25 седмица.
Пожелавам ви успех!

# 492
Момичета, трябва ми спешно пролутекс 4 кутии. Може ли някакви координати знам,че преди време някой беше давал контакти на някакво момче,а не мога да ги намеря. Спешно ми е.

# 493
Момичета, трябва ми спешно пролутекс 4 кутии. Може ли някакви координати знам,че преди време някой беше давал контакти на някакво момче,а не мога да ги намеря. Спешно ми е.

Това е профилът на момчето във ФБ, обикновено има, така че вярвам, че ще реагира веднага.
Скрит текст:

# 494
Аз също вливах интралипид. Веднъж на месец до края на първото тримесечие. Мисля, че това е нещо като подхранваща система и няма никакви странични ефекти, затова не виждам нищо лошо да се влее профилактично

Общи условия

Активация на акаунт