Клиники в Истанбул - пролетна тема 18

• 59 963
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, има ли доволни от проф. Бюлент Търаш и от Аджибадем Маслак като цяло? Коя клиника е добра за мъжки фактор с високи ДНК фрагментации?
Принципно проф Башар е добър за мф.

# 331
Момичета има ли някоя от вас пациентка в клиника Фертижин при доктор Бетюл ? Правили ли сте екзосом при нея?

Аз съм неин пациент, но не съм правила екзозом.
 Ако мога да съм полезна с друго, на разположение съм

# 332
Някой пътувал ли е с Турските авиолинии с инжекции в ръчният багаж? Не знам има ли проблем с иглите или самата течност?

# 333
Здравейте, има ли доволни от проф. Бюлент Търаш и от Аджибадем Маслак като цяло? Коя клиника е добра за мъжки фактор с високи ДНК фрагментации?
Принципно проф Башар е добър за мф.
Бяхме негови пациенти. Ако някой има информация за Търаш и Аджибадем Маслак, моля да пише.

# 334
  • София
Някой пътувал ли е с Турските авиолинии с инжекции в ръчният багаж? Не знам има ли проблем с иглите или самата течност?
Аз съм пътувала ,нямаше никакъв проблем

# 335
Извинявайте, че се намесвам в лични въпроси, но ми се струва грехота да се унищожават, създадени ембриони, че и след ПИД.Не е ли възможно, ако няма да ги ползвате вие, то поне да ги предложите на двойки, които търсят или самотни кандидат майки.Нали вече се предлага такава услуга в клиниките - осиновяване на ембрион?

quote author=steli4ka s link=topic=1639060.msg48298951#msg48298951 date=1721047838]
VDimitrova111
Обикновено първото плащане за замразяване е за 5 години от датата на пункцията. След тези 5 години се плаща година за година.
Ако имате планове за още деца, свържете се с координатор и уточнете сроковете. Имаше ценоразпис на Мемориал назад в темата
[/quote]

# 336
Извинявайте, че се намесвам в лични въпроси, но ми се струва грехота да се унищожават, създадени ембриони, че и след ПИД.Не е ли възможно, ако няма да ги ползвате вие, то поне да ги предложите на двойки, които търсят или самотни кандидат майки.Нали вече се предлага такава услуга в клиниките - осиновяване на ембрион?

quote author=steli4ka s link=topic=1639060.msg48298951#msg48298951 date=1721047838]
VDimitrova111
Обикновено първото плащане за замразяване е за 5 години от датата на пункцията. След тези 5 години се плаща година за година.
Ако имате планове за още деца, свържете се с координатор и уточнете сроковете. Имаше ценоразпис на Мемориал назад в темата

[/quote]
Здравейте, може ли малко повече информация за осиновяването на ембриони, в кои клиники се предлага?
И за мен е ужасно това унищожаване на ембриони, имайки предвид колко от нас изобщо не успяваме да създадем такива 😔

# 337
T q , за съжаление, не съм запозната с детайли. Знам само, че има такива опции, казаха ми го на един преглед, но аз тогава изобщо не се интересувах от това и не проявих интерес, за да разбера детайли. Ако някой е по-запознат , моля да сподели.

ink=topic=1639060.msg48378506#msg48378506 date=1722682145]

[/quote]
Здравейте, може ли малко повече информация за осиновяването на ембриони, в кои клиники се предлага?
И за мен е ужасно това унищожаване на ембриони, имайки предвид колко от нас изобщо не успяваме да създадем такива 😔
[/quote]

# 338

VDimitrova111

[/quote]Първо, в Турция това е забранено. Второ, лично аз не бих ги дала. Имам си моя гледна точка за тези дарявания

# 339
Здравейте група.Имам нужда от съдействие.Моя близка ще ходи в началото на септември на първични прегледи в Мемориал и BAHCECI  в два последователни дни.Ще пътуват със съпругът и с лек автомобил.Моля за помощ къде да резервират хотели,да имат паркитг и да са удобни за посещение на двете болници,вкл и градски транспорт ако се наложи.Ще съм благодарна някой бил и в двете болници на първични прегледи да сподели.

# 340
В Турция е забранено всякакво донорство на ембриони, яйцеклетка и т.н.
В България може, но не се ползват ембриони останали от двойки, а се правят нови от донорска сперма и донорска яйцеклетка. Заради генетични и морални причини.

# 341
Момичета, има ли някоя от вас с пресни впечатления от Мемориал?
Прави ми впечатление, че потребителки, които пишат във форума и са били пациенти на Мемориал, в момента явно се ориентират към други болници? Всичко наред ли е там сега?

Положението с координаторките е зле, защото са останали 3 момичета - Берна, Фериха и Есенел, които за съжаление не бяха обучени достатъчно, преди Алие да напусне (и Зейнеб по-рано). Не са и особено загрижени да се учат по мои наблюдения. Аз се принудих да мина към координаторката с Английски или да се оправям сама по процедурите, защото просто тези три жени ми нанесоха повече щети отколкото да ми помагат. Наложи се и официално оплакване да подам. Иначе не съм забелязала други проблеми с лекари/ембриолози.
Здравейте момичета. За съжаление преди няколко дни и аз се разочаровах от координаторите. Написах оплакване но на български. Надявам се да си го преведат правилно в Мемориал.

# 342
  • София
Привет! Моля за информация как избрахте лекаря и болницата, на които да се доверите за ин-витро? С мъжки фактор сме и за съжаление вече 3 неуспешни ин-витро опита в България...Моля за съвет относно възможни лекари и болници....Благодаря предварително!

# 343
Ние избрахме Мемориал главно заради ембриолозите, опита им с пид и биографията на проферсорката. Първи ин витро опит ни е изобщо. В друга клиника не сме били на преглед. Вече сме на етап 5 замразени ембриончета, чакащи пид 🍀 Вярваме, че сме на правилното място, в правилните ръце🍀

# 344
Привет! Моля за информация как избрахте лекаря и болницата, на които да се доверите за ин-витро? С мъжки фактор сме и за съжаление вече 3 неуспешни ин-витро опита в България...Моля за съвет относно възможни лекари и болници....Благодаря предварително!
Видяхме се с няколко лекаря и преценихме след това. Също сме с МФ. Настоявайте на всяка цена за ПИД, ако факторът е сериозен.

Общи условия

Активация на акаунт