Клиники в Истанбул - пролетна тема 18

• 57 011
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
На нас тепърва ни предстои преглед в Мемориал... може ли изобщо да се избира лекар там? За лекарят, при който имаме насрочен час не срещам никакви добри отзиви и не искам да съм само опитно зайче, за нас сигурно ще е последен опит (ако изобщо даже направим такъв).
Да,можете! Изисквайте винаги прегледите да са при който лекар желаете, имате това право. Малка момичета го знаят,пък и никой не им казва,че могат да избират. Но имате това право, вие плащате за услуга, изисквайте това при прегледа.

# 556
На нас тепърва ни предстои преглед в Мемориал... може ли изобщо да се избира лекар там? За лекарят, при който имаме насрочен час не срещам никакви добри отзиви и не искам да съм само опитно зайче, за нас сигурно ще е последен опит (ако изобщо даже направим такъв).

90% от случайте сме били при д- р Юджел, на последната подготовка за трансфер накрая все бях при д-р Гюнюл (е тая жена веднъж не измери еднаква лигавица, а там ми е големия проблем). На последния преглед след 2 седмици на огромни дози естрофем, се нервирах и поисках да дойде д- р Юджел  и той си я измери съвсем различна.  Включи прогестерона, ние се прибрахме на същия ден и бегом при доктор тук и съвпадаше с неговото измерване. Сега съм казала, че искам само него за прегледите, а ако отсъства всеки друг преглед без д- р Гюнюл.  Така, че ако не си паснете с доктора, при който сте, поискайте си друг.

# 557
  • София
Д-р Юджел е много прецизен в измерванията и проследяване на растежа на фоликулите, винаги се е стремял да ми изкара максимум Я.
При д-р Гюнюл съм имала няколко прегледа /когато отсъства Юджел/ и това са ми най-болезнените прегледи - така ръчкаше с трансдюсера и от 7-8 фоликула мереше само най-големите 2-3, другите все едно не я интересуваха.
Моя приятелка е при д-р Айсу - и тя не е добър избор.
Подготовката за трансфер ми я водеше д-р Зейнеп - голям сладур е, но е млада и не можеше да отговори на някои от моите въпроси и си признаваше, че ще се консултира с проф.Кахраман и д-р Юджел. Преводачките ми казаха, че ако искам може д-р Юджел да ме проследява по изключение преди трансфера, но аз отказах. Самия трансфер ми го направи Юджел.
Съвета ми е да изисквате прегледите да ви бъдат при доктор, на който ще се доверите и ще вярвате.

# 558
Д-р Юджел е много прецизен в измерванията и проследяване на растежа на фоликулите, винаги се е стремял да ми изкара максимум Я.
При д-р Гюнюл съм имала няколко прегледа /когато отсъства Юджел/ и това са ми най-болезнените прегледи - така ръчкаше с трансдюсера и от 7-8 фоликула мереше само най-големите 2-3, другите все едно не я интересуваха.
Подготовката за трансфер ми я водеше д-р Зейнеп - голям сладур е, но е млада и не можеше да отговори на някои от моите въпроси и си признаваше, че ще се консултира с проф.Кахраман и д-р Юджел. Преводачките ми казаха, че ако искам може д-р Юджел да ме проследява по изключение преди трансфера, но аз отказах. Самия трансфер ми го направи Юджел.
Съвета ми е да изисквате прегледите да ви бъдат при доктор, на който ще се доверите и ще вярвате.
доктор Лале дали е все още част от екипа на Мемориал?Преди малко повече от година бях при док.Умут,но той вече не е част от екипа,сред това имах един преглед при док.Лале,немога да изкажа мнение,понеже имах само един преглед при нея,но слесващия месец планувам трансфер и незнам кой лекар да избера,затова ще помоля за мнение,ако имате наблюдения

# 559
доктор Лале дали е все още част от екипа на Мемориал?Преди малко повече от година бях при док.Умут,но той вече не е част от екипа,сред това имах един преглед при док.Лале,немога да изкажа мнение,понеже имах само един преглед при нея,но слесващия месец планувам трансфер и незнам кой лекар да избера,затова ще помоля за мнение,ако имате наблюдения
Привет.Д-р Лале все още е в Мемориал.Аз съм нейн пациент. Изключително много я харесвам. Мила,любезна,внимателна, отзивчива.... за нея мога да кажа само хубави неща. Друг лекар, от тези които са ме преглеждали и бих препоръчала е Д-р Юджел.
Успех Simple Smile

# 560
д-р Лале с фамилия Бакър ли е?

# 561
Много ви благодаря за споделените конкретни имена на лекари! Не ми е ясно как мога да изискам конкретен лекар (хипотетично).
Минавам първичната консултация и после като дойде момент за старт на стимулация, контактувам с координатор за запазване на час? Тогава ли споменавам конкретно име на лекар, който предпочитам? Ако не е на смяна? А как знае какво сме говорили с консултиралия ме лекар?

(сложили са ме в графика на д-р Ипек, не срещам името ѝ да се споменава с успехи).

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 11:44 от weisbird

# 562
д-р Лале с фамилия Бакър ли е?
Това са имената на доктор Лале:
Доц. д-р Vuslat Lale BAKIR

# 563
Много ви благодаря за споделените конкретни имена на лекари! Не ми е ясно как мога да изискам конкретен лекар (хипотетично).
Минавам първичната консултация и после като дойде момент за старт на стимулация, контактувам с координатор за запазване на час? Тогава ли споменавам конкретно име на лекар, който предпочитам? Ако не е на смяна? А как знае какво сме говорили с консултиралия ме лекар?

(сложили са ме в графика на д-р Ипек, не срещам името ѝ да се споменава с успехи).
Преди всеки преглед, когато трябва да те се запази час , казваш,заявяваш точно и ясно: искам прегледа да бъде при д- р еди си кой и точка.

# 564

Ако искате конкретен лекар, трябва да го кажете още при запазването на час. Иначе няма как "да дойде" моментът за стимулация, а Вие да кажете - аз не искам този лекар, а онзи. Нали все пак човекът, който ще Ви назначи медикаментите, трябва да Ви прегледа, да прецени какво да изпише за конкретния случай. Как да стане, без да Ви е виждал? А ако започнете при друг лекар, това би било смяна на лекар, което не знам как става, честно казано. Успех Ви желая. 🙂

# 565
Доколкото разбрах от прочетеното тук, специално за Мемориал, началото на стимулациите и развитието на нещата по време на нея се обсъждат с професорката всеки следобед. Стимулациите започват след проведен първичен преглед, какъвто ми предстои. Но самите прегледи в последствие се извършват от лекарите, които са И подчинени и се падаш на случаен принцип при някой от тях. Така разбрах от споделената информация в темата.

# 566
Здравейте момичета. Аз съм в мемориал на етап застой отново. След ръчкането вчера ми изпратиха резултата от ПИД теста....и този път не го приех с лекота като първия път...😓отчаяна съм и съкрушена. Бихте ли ми споделили опит, знания и подкрепа от вашите опити. От какво сте видяли полза. Как може да въздействам върху стигане до здрав ембрион, пия и витамини, аминокеселини и пак нищо. 😭Може ли някоя от вас да ми сподели с този резултат имам ли шанс...направо съм разбита😢 емоционално срината. Чудя се да рискувам ли да искам трансфер 😥Благодаря ви 🥺

# 567
Andersan,
 Съжалявам за резултата.
За добавки не мога да дам съвет, но из форума има доста информация.
За резултатите - съветвам те да последваш препоръките на Мемориал. Имат добри генетици, те ще кажат.

# 568
Здравейте момичета! Започнах хормонална стимулация в клиника Фертиджин в Истанбул при доктор Бету Калай. Има ли някой от вас,който е бил техен пациент и може да сподели впечатления за тях.
Благодаря ви

# 569
Здравейте! Към дамите, присъствали на безплатна консултация с репродуктивен специалист, организирана от Турмед в София - как протичат консултациите, бяха ли ви полезни, заслужава ли си да се отиде?

Общи условия

Активация на акаунт