Какво повече НЯМА да купя - 25

• 84 720
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
В Кауфланд нищо. В местния супермаркет слава богу имаше някаква Жълтуша, добре беше. ММ пожела пак да направя сметановата торта. Вече и Жълтуша нямаше
В Кауфланд от известно време има заквасена сметана Жълтуша.

# 631
  • Mediterraneo
Ма как се вързват хората на реклами в ИГ и ФБ... Никога не купувам нищо, споменавано от инфлуенЦъри и реклами из социалните мрежи.

# 632
Олимпус си е гръцка фирма, не е на Пеевски. Милки Груп са си на Брендо и тия за износа може да ги прожектирате на друг. От много години съм в тази сфера и се знае какви боклуци внасят, правят и преработват. Няма да споменавам и за какво криене на ДДС става. Преди година - две и Вивекта ги осъдиха - немското им масло минало покрай немско, пакетирано тук, разредено с вода.

https://bird.bg/milky-group-vilor-brendo/

https://trafficnews.bg/bulgaria/razbiha-skladove-meso-iztekal-sr … -velikden-137721/

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 23:35 от titka2

# 633

Заквасена сметана купувам най-често от Кауфланд – тази в стъклените буркани с винтовата капачка.

# 634

Заквасена сметана купувам най-често от Кауфланд – тази в стъклените буркани с винтовата капачка.
Тези не го знам!Бива ли ги

# 635
  • софия
Ами, твърди се и че Олимпос е на Пеевски.... Рошен пък е на Порошенко... Остана ли всъщност нещо дето не е на някого!? Въпроса ми е реторичен. Simple Smile
Не Олимпус, а Лакрима.

# 636
Тези не го знам!Бива ли ги

На мен ми харесва.

# 637
Когато купувам сметана, предпочитам тази на Данон, не знам какво съдържа, по начало продуктите на Данон бяха много нехаресвани. Но това е единствената  сметана, която не се пресича от поглед, става и за готвене.

# 638

Благодаря! Задължително ще пробвам. Видях, че е на Лактоком - Силистра. Този производител за сефте го чувам, а ги имало от 1992 г. Не зарежда в Бургаско сигурно.

# 639
Когато купувам сметана, предпочитам тази на Данон, не знам какво съдържа, по начало продуктите на Данон бяха много нехаресвани. Но това е единствената  сметана, която не се пресича от поглед, става и за готвене.

Не ги харесват почитателите на КИСЕЛОТО мляко, но то за всеки влак си има пътници. Аз ги харесвам защото качеството е ВИНАГИ едно и също.

# 640
Прясно мляко Верея Чудно, пълномаслено - отварям, наливам на детето - вода! Вода с малко мляко. Отвратително, не знам каква беше тази партида.

И пак да предупредя за боята на Лореал - ужасно разминаване в цвета. Аз се правих с кестенява и махагон, смесена, Кастинг. Пада много боя, стана поне два тона по-тъмна от това на опаковките, а беше на изсветляла основа. Харесва ми и ми отива, но при майка ми с Екселенс е направо трагична. Качвам линк, трябваше да е пепелносветлокестеняво, към тъмно рус. Косата й беше съвсем руса, сега е буквално черна. И цапа ужасно много кожата, вратът й е на черни петна. Днес ще й свалям боята и след няколко дни пак ще я боядисва.

https://www.loreal-paris.bg/excellence/excellence-cool-creme/tra … lokestenjav-cvjat

# 641
  • Deutschland
Баш Верея прясно купих и аз. Леле! Дано имам късмет

# 642
С Верея не съм имала проблеми, за разлика от Саяна.

# 643
  • гр.Пловдив
Прясно мляко Верея Чудно, пълномаслено - отварям, наливам на детето - вода! Вода с малко мляко. Отвратително, не знам каква беше тази партида.

И пак да предупредя за боята на Лореал - ужасно разминаване в цвета. Аз се правих с кестенява и махагон, смесена, Кастинг. Пада много боя, стана поне два тона по-тъмна от това на опаковките, а беше на изсветляла основа. Харесва ми и ми отива, но при майка ми с Екселенс е направо трагична. Качвам линк, трябваше да е пепелносветлокестеняво, към тъмно рус. Косата й беше съвсем руса, сега е буквално черна. И цапа ужасно много кожата, вратът й е на черни петна. Днес ще й свалям боята и след няколко дни пак ще я боядисва.

https://www.loreal-paris.bg/excellence/excellence-cool-creme/tra … lokestenjav-cvjat

Как ще й я свалите?

# 644
Бананите, които купих днес от Лидл бяха с мухлясала кора.

Общи условия

Активация на акаунт