Керамична преса за коса - 10

• 34 914
  • 427
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Има развитие по моята тема. Днес ми се обадиха да ми кажат, че са ми изпратили нова преса, защото до сега са нямали такъв случай и въпреки, че е изтекла гаранцията ще я изпратят в Англия, за да я видят, а на мен са ми изпратили нова преса. Много се радвам, защото пресата наистина много ми харесваше.Косата ми ставаше много хубава с нея.

# 106
  • Хасково
Има развитие по моята тема. Днес ми се обадиха да ми кажат, че са ми изпратили нова преса, защото до сега са нямали такъв случай и въпреки, че е изтекла гаранцията ще я изпратят в Англия, за да я видят, а на мен са ми изпратили нова преса. Много се радвам, защото пресата наистина много ми харесваше.Косата ми ставаше много хубава с нея.
Не ги съжалявай и не са направили компромис по закон ЗЗП законовата гарация е 2  години. Изтичането на срока на търговската гаранция в твоя случай 1 годна не нарушава правата на потребителя по законовата гаранция. Предвид закона гарацията е 2 години!
Аз също ползвам Diva служи ми вярно около 17 години /дано не се разваля/!

# 107
Привет,
Някой поръчвал ли е преса от този сайт https://www.ghdbulgaria.com/?

# 108
  • Бургас/Пз
От 2 седмици имам Дайсънът, който суши и изправя. Изключително съм доволна. Дори след тренировка, когато си връзвам косата, после като я пусна е страхотна

В този ред на мисли, смятам да се разделя и продам Елипсиса, който имам, защото просто нямам нужда от него. Много бях доволна, но Дайсънът ми стана любим. Купена е от Амазон. Ако някой има интерес да ми пише на ЛС

# 109
Аз също съм доволна от Dyson Airstrait, но косата ми остава без никакъв обем. Някой със съвет за конкретен продукт или техника?

# 110
Може ли да качите снимки на косите си след еърстрейт? На две съм ..

# 111
Дамите, които са с Dyson Airstrait - пробвали ли сте да завиете крайщата с нея (като с четка и сешоар) и получава ли се? Не говорим за къдрене, а само за извиване накрая

# 112
# 113
Здравейте, дами! След около половин година опити /не повече от 10 сумарно/, взех решение да се разделя с моя Steampod 4. С тънка, фина коса съм, която боядисвам. Въпреки това, тя не е суха. При изправяне бях доволна от ефекта, но искам да ползвам пресата си и за къдрене, което при мен със Steampod бе невъзможно. Дори и да успея да я накъдря прилично, стоеше като изпечена. На следващия ден, краищата бяха като метла. Използвала съм какво ли не като продукти… просто не се получи.

В момента съм в процес на проучване какво бих могла да купя до 300-350 лв /това е бюджетът ми/. Обмислях GHD, но са малко по-скъпи, отколкото ми се иска. Какво бихте препоръчали в този ценови диапазон, което да изправя вече права коса /по-скоро да оформя и заглажда/, но да може и да къдри добре. Тънък вариант на преса ме устройва перфектно.

# 114
Babyliss elipsis 3000.

# 115
  • Бургас/Пз
В момента съм в процес на проучване какво бих могла да купя до 300-350 лв /това е бюджетът ми/. Обмислях GHD, но са малко по-скъпи, отколкото ми се иска. Какво бихте препоръчали в този ценови диапазон, което да изправя вече права коса /по-скоро да оформя и заглажда/, но да може и да къдри добре. Тънък вариант на преса ме устройва перфектно.

Продавам Babyliss elipsis 3000 ползвана 1 година. Купена е от немския амазон. Много хубави къдрици стават с нея. Ако ви интересува пишете ми на Лс ще ви изпратя снимки. С оригиналната кутия е.

# 116
  • София
Здравейте дами! Дали имате впечатления от тази преса за коса:

https://www.digiexpert.bg/bitova-tehnika/lichna-grizha/presi-za- … l0JRoCRN0QAvD_BwE

Четох доста вашите мнение за Елипсис 3000 и 3100, но за тази не срещнах отзиви.

# 117
Здравейте, присъединявам се към темата с молба за отзив за тази преса на Upgrade.
Видях само един коментар в старите теми, така че ако някой има актуално мнение ще съм много благодарна.Simple Smile
https://troyflex.com/laminirasha-preca-upgrade-c-infrared-l-chi- … &description=true

# 118
Момичета,искам нова преса за коса и се колебая между Steampod 4 и  BaByliss PRO Elipsis 3000. Косата ми е права, използвам преса предимно да се къдря, но го правя почти ежедневно. Това,което искам е къдриците да бъдат по-трайни и по възможност да е по-щадящо за косата. Кое от двете бихте ми препоръчали?

# 119
  • София
Момичета,искам нова преса за коса и се колебая между Steampod 4 и  BaByliss PRO Elipsis 3000. Косата ми е права, използвам преса предимно да се къдря, но го правя почти ежедневно. Това,което искам е къдриците да бъдат по-трайни и по възможност да е по-щадящо за косата. Кое от двете бихте ми препоръчали?

Steampod за мен е най-добрата преса за изправяне на моята коса. Имах 2.0 и когато реших да купувам нещо по-ново и по-малко, последователно купих тънката преса на Upgrade и Babyliss PRO Elipsis 3000.
Накрая след като похарчих толкова пари, все пак си взех Steampod 3.0.
Babyliss определено не се справя да изправи моята рошава/начупена коса, сравнително гъста, с тънък и твърд косъм.
За къдрене формата на Babyliss според мен е удачна, но пък не трябва да се пипа от външната страна, защото пари.
Steampod 3.0 е дебел и не би бил удобен за къдрене, 4.0 е по-тънка, но не съм сигурна дали е достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт