Ясновидки/ врачки - Тема 45

• 72 509
  • 885
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте! Някой ходил ли е при Снежана Димитрова от Овча купел 1? Нумероложка, която гледа на карти и отключва катинари. Има ли някой, който е ходил при нея и му е "отключила" късмета и живота му се е преобърнал на 180 градуса или е поредната шарлатанка? Много се стреснах от нещата, които ми наговори, а и каза да изхвърля сума ти неща, включително от къщата на майка ми. Ако съм направила и отида да ми отключи късмета на мен и още 4 човека от обкръжението ми вичко щяло да се оправи, както в личен план, така и здравословния проблем на дъщеря ми. Жената обаче е доста груба. Дадох извесна сума, но все нещо не е както трябва, а и се появиха още хора, които трябва да "отключва", за да се нормализират нещата.
За първи път я чувам а съм от района. Познава ли нещо изобщо? Човека който ви я е препоръчал трябва да разпитате повече

# 451
Здравейте! Някой ходил ли е при Снежана Димитрова от Овча купел 1? Нумероложка, която гледа на карти и отключва катинари. Има ли някой, който е ходил при нея и му е "отключила" късмета и живота му се е преобърнал на 180 градуса или е поредната шарлатанка? Много се стреснах от нещата, които ми наговори, а и каза да изхвърля сума ти неща, включително от къщата на майка ми. Ако съм направила и отида да ми отключи късмета на мен и още 4 човека от обкръжението ми вичко щяло да се оправи, както в личен план, така и здравословния проблем на дъщеря ми. Жената обаче е доста груба. Дадох извесна сума, но все нещо не е както трябва, а и се появиха още хора, които трябва да "отключва", за да се нормализират нещата.
За първи път я чувам а съм от района. Познава ли нещо изобщо? Човека който ви я е препоръчал трябва да разпитате повече
Не мисля, че познава, но определено влияе на психиката. Жената, която ме изпрати даде добри отзиви от нейна приятелка. Затова и отидох.
Не знаех, че е коментирана, но ще потърся. Благодаря!

# 452
От опит - не реши ли проблема от първия път и иска ли още пари, значи е измамница! Не хвърляйте нищо, отидете и кажете, че сте ги хвърлили и ще видите как ще каже "ооо, усещам как се подобрява енергията 😀"

# 453
От опит - не реши ли проблема от първия път и иска ли още пари, значи е измамница! Не хвърляйте нищо, отидете и кажете, че сте ги хвърлили и ще видите как ще каже "ооо, усещам как се подобрява енергията 😀"
Веднага усещат като купойски кучета са. От такива полза няма, но има хора им вярват. Не знам, аз по едно време бях толкова отчаян, но все пак не съм се хвърлял на такива индивиди. Само като чуя цена от порядъка на 200-500 лева и почвам да откачам. С такива пари истинска магия ще направя лично аз (книги има)

# 454
Някой ходил ли е при ходжата в софийската джамия?

# 455
Здравейте на всички! Исках да попитам, ако някой знае, за Георги от Варна, който гледа на карти - по кое време е удобно да му се звъни - нали ходи на работа? След 17.00 часа ли? А в събота и неделя?
Здравейте, Дами и младежи.
Има ли някой който можете да ми препоръчате да гледа по телефона онлайн. В момента съм болничен и не трябва да излизам, поне да не заразя някой.
Моля за съдействие!
Благодаря!
Спешно ми е.

# 456
Здравейте, някакви отзиви за Виктория Събева има страница във Фейсбук, благодаря

# 457
Здравейте, някакви отзиви за Виктория Събева има страница във Фейсбук, благодаря

Занимава се с восъколеене.
Аз лично не съм доволна.

# 458
Здравейте. Някой ходил ли е при Улиана от София, кв. Младост?! Ако има такива може ли да споделят опит дали им е познала нещо. Наскоро ходих, със записан час още от преди 2 месеца, но общо взето нищо съществено не ми каза. Говореше ми предимно за миналия ми живот и за миналото ми, а за бъдещето почти нищо не каза. Само каза, че до еди кой си месец следващата година ще ми се разрешат проблемите, за които я питах.

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 15:13 от Rorro

# 459

Занимава се с восъколеене.
Аз лично не съм доволна.

Аз също Не съм доволна.
Моля преди време имаше страница на всички които смятат за добри ясновидци и телефоните им.
Както и червени ясновидци с телефоните.
Моля нека отново се направи такъв списък.
Към кого да се обърна.

# 460
Към кого да се обърна.
В първия пост в темата има линк към темата с черния списък на ясновидците.

# 461
Към кого да се обърна.
В първия пост в темата има линк към темата с черния списък на ясновидците.
Не ги намирам. Търсих ги. Имаше, но не се отварят.
Нека отново да бъдат пуснати. Моля!

# 462
# 463
Добре дошли в новата тема! Благодарим на всички, поддържали темите дотук!

Нека запазим добрия тон и да си бъдем полезни! Ако имате въпрос, четете коментарите от поне последните няколко страници в темата. Най-вероятно там ще намерите търсения отговор! Избягвайте спам и лични нападки (тук влизат и саркастичните подмятания; коментари, демонстриращи лично превъзходство и всяко нещо, което на Вас би ви било неприятно да прочетете към себе си) и нека не даваме поводи за намеса на модератори и триене на коментари!

Резултати от анкетата

Моля да бъдете активни и в темата Черен списък на ясновидци, врачки и ходжи в България, за да може информацията там също да е максимално актуална.

Старите теми можете да намерите тук:
Тема 1, Тема 2, Тема 3, Тема 4, Тема 5, Тема 6, Тема 7, Тема 8, Тема 9, Тема 10, Тема 11, Тема 12, Тема 13, Тема 14, Тема 15, Тема 16, Тема 17, Тема 18, Тема 19, Тема 20, Тема 21, Тема 22, Тема 23, Тема 24, Тема 25, Тема 26, Тема 27, Тема 28, Тема 29, Тема 30, Тема 31, Тема 32, Тема 33, Тема 34, Тема 35, Тема 36, Тема 37, Тема 38, Тема 39, Тема 40, Тема 41, Тема 42, Тема 43, Тема 44

Добавям имената от въвеждащия пост в предишната тема. Ако някой има актуални контакти на хора, непоказани в скрития текст по-долу, моля да ми пише, за да ги добавя. Моля да имате предвид, че информацията трябва да бъде предоставена добросъвестно, да е вследствие на личен опит и най-вече обърнете внимание, че според правилата на форума РЕКЛАМАТА Е ЗАБРАНЕНА! Актуални имена:
Скрит текст:
Ваня Спасова (София) - 0897/930 331 - лична среща
Таня (Южни квартали, София) - 0899/446 864 - може и по телефона
Лина - https://llina.eu/ - само по телефон, има го в сайта
Емилия (ул. Пиротска, София) - 0889/461 635 - лична среща
Кремена Билял
Олга Ангелова
Таролина
Божидар Караджов
Мария Ценова - фейсбук
Цветелина Тодорова - фейсбук
Христо Христов - гледа на кафе, прави ритуал за късмет - 0884/443597
Любомир Алексиев
Моля и за добри ясновидци на които да може да се вярва.
Нека бъдат осъвременени.
Много ви благодаря!

# 464
И аз бях питала,но имаше мнения че нищо не познава.Следя и групата и се убеждавам,че е прекалено надменна затова което прави,а в действителност е малко известна и почти не съм чувала някой да е доволен.Лее восък,но последните години всички проляха,но и от това няма никаква полза,да не говорим че повечето са аматьори и некадърници.
Аз търся мнение за Диана Величкова,пак от фейсбук е жената има група!Ако някой има впечатления ще съм благодарна да сподели!

Общи условия

Активация на акаунт