ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 063
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 2 115
Лудогорец си е клуб на средно европейско равнище. Парите на футболистите са законни. За какво пране става въпрос?

# 2 116
Пак ли с тези малки деца, дето ще се възпитават от Ергена? Родителите са в грешка там, не шоуто.
Този ерген трябваше да е в миналия сезон, а Гената - тук.

# 2 117
  • София
Пак ли с тези малки деца, дето ще се възпитават от Ергена? Родителите са в грешка там, не шоуто.

Отдавна си го мисля това. И даже Елена ми се вижда вероятна победителка в такъв случай. Но да видим, да не ни изненада Сашко с финалния си избор.

# 2 118
Те парите вероятно не са от футбол и затова трябва да се изперат.
Все си мисля, че ако някой пере пари около Лудогорец, не е някой футболист, а Домусчиев. Че с неговия фармацевтичен бизнес и кораб, заловен с 500 кг кокаин, който бързо-бързо се потули, има повече материал за препиране.
Всеки бизнес, какъвто е и футболният клуб, се старае да се пази от скандали включително и такива, в които са въвлечени имена на футболисти.

Габриела и сестра й просто са поредните бръмчалки, които се мислят за оборотни, но са настъпали котката по опашката и сега гледат да излязат сухи от водата.

Мен не ми пука за деца, които гледали Ерген - имат си родители и контрол какво да се гледа. Явно и на Надежда-Нани не й пука, че синът й на 7 години може да гледа и да се гордее с майка си, която с още 30 жени влиза в състезание за непознат мъж.

# 2 119
Разгледах инстаграма на Виктория, има ги на всички момичета на първата страница в темата. Та има едни снимки на Викиту при една кола, където е много красива. С бретон, с изискан костюм с панталон. Изглежда перфектно.

# 2 120
Ееее, не, Гената не заслужава това. Плюс чисто визуално е по-харесван Генчо. Wink

# 2 121
Мерна ми се, че бил изчезнал епизодът с Габриел от Надкаста. Не е, там си е. Не съм го гледала, но от това, което се вижда, се е докарала на... "класна бизнесдама". JoyJoyJoy Ще имаме ли честта да видим и мозъчния тръст сестра ѝ да гостува, или е делегирала всички права на батЮ си? То всъщност, Памела може ли да свърже семантично 3 последователни сложно- съставни изречения? Предизвиквам я!

# 2 122
Разгледах инстаграма на Виктория, има ги на всички момичета на първата страница в темата. Та има едни снимки на Викиту при една кола, където е много красива. С бретон, с изискан костюм с панталон. Изглежда перфектно.
Те в Инстаграм всичките изглеждат перфектно. 😀

# 2 123
Кога Вердон, ще стане от ранга на Домусчиев, че да пере пари с мижаво салонче за красота? Да, помним кораба с кокаина. Разбира се, че парите не са от футбол. Както и се говори под "сурдинка", че Лудогорец е пералнята на Домусчиев, а Вердон си е посредствен футболист. Да рита топка и да се прави на голям мъж пред жени...едва ли има повече акъл, още повече, че се е хванал с бат Габриел. Чудя се дали хора като Домусчиев, биха харесали бат Габриел?

# 2 124
Ееее, не, Гената не заслужава това. Плюс чисто визуално е по-харесван Генчо. Wink
За мен Генчо изглежда най-зле от тримата. Прилича ми на средностатистически индиец. А средностатистическите индийци не се доближават до еталона ми за красота.

Последна редакция: пн, 25 мар 2024, 10:24 от Вени Ев

# 2 125
Наистина ли Гената визуално от по-харесван от Алек? 😧
Аз се учудвам и от друго, тези момичета изобщо ли не го слушат? По време на играта познах любимата му група и филм, без дори да следя предаването... то си личи горе долу още като човек си отвори устата какъв би бил вероятният му вкус. А те... Тетрадката любим филм 😆 и не помня вече каква група казаха за музика, но тотално не се вписваше.

# 2 126
  • София
Васил Найденов предположи Виктория.

Ми и на мен Алеко ми е най-бозав и непривлекателен, но това не пречи да го оценявам като най-добре представящият се Ерген. Държи се свястно. Simple Smile

# 2 127
  • София
Слушат го те.. по-заети да се следят една друга и да се наблюдават, както и да се борят за ефирно време, за да може после да се развият като "ифнлуенсъри".

# 2 128
Васил Найденов 😅, човекът е на 28 плюс това. Очаквах Виктория да го слуша, сякаш го харесва доста наистина. Алек визуално изглежда като мъж, в който би ме развълнувал много, още от рекламите го установих и започвах за пръв път предаването от самото начало. И какви очи... за мен са несравними по външност с Гената. Обаче поведението на Алек е студено и отблъсква, самият типаж.
И да, наистина щеше да бъде готино Елена да участва в неговия сезон. И да видим той как щеше да се държи с нея, щеше да се получи нещо интересно. И срещу нея да бъде подобен тип жена, примерно Мария. А не Елена срещу Теа.

# 2 129
Малеее 444 мнения не знам как ще ги изчета, но ще опитам.. 😭
Не знам дали е било поствано това:

Общи условия

Активация на акаунт