Сватба - Булките на 2024 |Тема 12|

• 39 848
  • 825
  •   1
Отговори
# 810
Имам въпрос: Колко време отделяте за приемане на поздравления след изнесения ритуал и преди влизането в ресторанта? Притеснявам се дали 30мин ще стигнат за 60 човека, имайки предвид, че все пак ще идват на двойки.

Нашите гости бяха 70 души и 30 минути бяха съвсем достатъчно. Да ни кажат "честито" и да ни направят по една снимка.

# 811
  • Melmak
Зависи от гостите и от това дали ще закъснеете.

Подгответе си един час.

Ние бяхме от 18:00 ч поздравления и снимки с гости, планирано до 19:00. Успяхме да приключим с поздравленията за около 45 минути.

# 812
Здравейте, момичета, дали имате мейл за връзка със Сватбен Център? Опитах се да им отворя сайта и ми изскача попъп който със сигурност е malware. Ако видите нещо подобно в никакъв случай не следвайте инструкциите, просто затворете подпрозореца:

# 813
Скрит текст:
Здравейте, момичета, дали имате мейл за връзка със Сватбен Център? Опитах се да им отворя сайта и ми изскача попъп който със сигурност е malware. Ако видите нещо подобно в никакъв случай не следвайте инструкциите, просто затворете подпрозореца:

Ето Simple Smile

# 814
На мен ми се отваря без проблем:
Скрит текст:

# 815
Как процедирате с избора на меню за всички гости? От ресторанта ни предлагат куверт, в който можем да избираме между пилешко/свинско за основното и се чудя не е ли по-добре всички да са с еднакво, за да няма сравнение на чинии, както и персонално питане на 70 човека какво биха искали да ядат 5 дни преди сватбата? Бихте ли ме посъветвали как избрахте?

# 816
Как процедирате с избора на меню за всички гости? От ресторанта ни предлагат куверт, в който можем да избираме между пилешко/свинско за основното и се чудя не е ли по-добре всички да са с еднакво, за да няма сравнение на чинии, както и персонално питане на 70 човека какво биха искали да ядат 5 дни преди сватбата? Бихте ли ме посъветвали как избрахте?

При нас беше задължително да е еднакво за всички гости като само за вегетарианците имаше отделно основно. Но и да не беше задължително пак щях да избера един вид ястие за всички - логистиката и без това е голяма, остана и да правя списък кой какво основно иска. А и рискът от кухнята да объркат на кого какво да сервират се увеличава драстично.
Съветът ми е да попитате гостите си за алергии към храни, всичко друго не е фатално.

# 817
Ние имахме три опции месно, вегетарианско и детско, като за най-голямо удобство питахме в сватбения ни сайт. Накрая реално около 10% бяха вегетарианските менюта, 10ина% детските, всички останали бяха с месно.
Принципно най-добре е да се пита под някаква форма какво предпочитат. Иначе за алергиите в нашия случай беше излишно - на голяма сватба няма как да се съобразиш кой не яде гъби или нещо друго.

# 818
  • Melmak
Избрахме едно основно меню с месо.
Имахме вегетарианци, които ядат риба и взехме рибно. Имахме и веган- за нея веганско.

За децата детски куверт.

Не сме давали избор на месоядните, просто няма как.

# 819
Аз исках да попитам дали някой има опит с по-нестандартни брачни халки при църковния ритуал? Моята ще е в комплект с годежния ми пръстен и двете са в по-фентъзи стил, с тънки листенца по тях и камък. В списъка с нещата, които се искат от църквата пише да се носят две еднакви брачни халки, а на мъжа ми ще е напълно стандартна. Дали това би било проблем?

# 820
  • София
Няма да е проблем.

# 821
  • Melmak
Не мисля, че е проблем, не се вторачват.

# 822
Здравейте! Включвам се и аз в темата, въпреки че плануваме сватба февруари 2025.

Тъй като искаме празненство да е в тесен сеемен кръг (около 30 госта) търся препоръки за ресторант в София. За момента съм се спряла на 6aто, като обмислям като вариант също Ниагара и Виктория в Ловен парк. Отворена съм за идеи Simple Smile

# 823
  • София
Здравейте! Включвам се и аз в темата, въпреки че плануваме сватба февруари 2025.

Тъй като искаме празненство да е в тесен сеемен кръг (около 30 госта) търся препоръки за ресторант в София. За момента съм се спряла на 6aто, като обмислям като вариант също Ниагара и Виктория в Ловен парк. Отворена съм за идеи Simple Smile

За толкова малко хора, мога да препоръчам Флоранс в Люлин - намира се в сгладата на Лабиринт на 4 етаж. Има паркинг. Персонала е много свестен, храната е хубава, разполага с две зали с излаз на тераса за пушачите. Стените са бели и прави и може с малък бюджет за осветление да се постигнат добри резултати. Няма проблем с музиката, в извънработно време няма никой в цялата сграда.

# 824
  • Melmak
Вижте Грами в Младост. Имат две опции- ресторант и една горе, която е по-малка. Самият ресторант не е нищо особено. Горната зала е по-приятна, има голяма тераса към нея и много прилична вътрешна част. Ходили сме на огледи там, за малка сватба горе е подходящо, но ние бяхме повече хора.

Общи условия

Активация на акаунт