Начални училища в Пловдив - Тема 4

• 24 198
  • 465
  •   1
Отговори
# 165
Имаме дата за родителска среща вече за 1 клас. Обаче много интересни рокади стават. Класна на сина ми става госпожа от занималнята на бъдещия 3 клас, а на занималнята ще му бъде госпожа, която би трябвало да бъде на бъдещия четвърти клас.
Много интересно. Дано е  за добро!

# 166
Може ли да споменеш имената на въпросните госпожи, може и на лично съобщение? Simple Smile Големият ми син ще е четвъртокласник, явно ще има рокади по занималнята.

# 167
Казвала съм - децата ми учат в начално училище, т.е. след 4 клас задължително ще трябва да кандидатстват за друго. Е, ако не им е качествена средата (преподаватели, съученици, ръководство), нивото и на което ще са те ще е посредствено, и съответно няма да го имат този стремеж към качествено училище от 5 клас нагоре, независимо от всички усилия, които ще хвърлим в тази насока с баща им. С една дума - изборът на училище за мен е важен още от 1 клас.
А можете ли да споделите, мнение за госпожите при които е детето Ви 4 клас от септември? Благодаря Ви!

# 168
Прекрасни - и като преподаватели, и като хора. Имало е моменти, в които съм се издразвала за някои неща, но за трите години досега те се броят на пръстите на едната ръка. Щом сте се върнала толкова назад в темата, сте прочела, доста пъти съм споделяла отзиви Simple Smile Предстои ви първи клас ли?

# 169
Прекрасни - и като преподаватели, и като хора. Имало е моменти, в които съм се издразвала за някои неща, но за трите години досега те се броят на пръстите на едната ръка. Щом сте се върнала толкова назад в темата, сте прочела, доста пъти съм споделяла отзиви Simple Smile Предстои ви първи клас ли?
Синът ми сега ще е първи клас, а дъщеря ми до година ще е първи клас😊 Отзивите са Ви прекрасни, но не разбрах при коя госпожа е детето Ви, или като цяло споделяте че всички госпожи се прекрасни? Благодаря Ви!

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 21:50 от bilence86

# 170
Нашата среща мина. Госпожите ми направиха много добро впечатление, ще видим дали е вярно.

# 171
  • Пловдив
Нашата среща мина. Госпожите ми направиха много добро впечатление, ще видим дали е вярно.
И нашата мина. Харесаха ми госпожите, стаята не децата също.

# 172
Тук само от едно училище сме се събрали май Grinning
bilence, ще пиша на лични.

# 173
Здравейте,има ли майки на дечица в ПГ в училище ? Моя младеж става след няколко седмица на 5 годинки и се налага се напуснем градината в която ходи. Имаме драми с една от госпожите и се чудя дали да не го запиша в училище,но нямам идея какъв е графика там и дали няма да му дойде нагорно. Моля,да споделите мнение. Благодаря

# 174
Това зависи от детето.
Предполагам знаете, че повечето са полудневни,  влизате и в училищен режим откъм ваканции и т.н.

# 175
  • Пловдив
В Ботев има места в ПГ. От 7.30 до 13.30 е.

# 176
  • Пловдив
Зла Вещицаи г-жа Шантал са го казали - до обяд и училищни ваканции, това е разликата с градината, която е целодневна и през ваканциите работи. Но пък свикват по-рано с общата училищна обстановка. Не мисля, че има разлика в натоварването с материала.

Скрит текст:
Моят син не ще на градина, последна група е. Нещо фасони прави - бебешка била градината - и му се играе вкъщи на таблет, не че имаме проблеми с учителките. Викам на баща му: ами като е бебешка, да го запишем в предучилищна в училище. Аааа, не, подскочи той, да трябва да го вземам на обяд, не!

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 07:35 от Магдена

# 177
    • Пловдив
    Нашият първокласник беше в ПГ в Хр. Ботев.
    Моето дете според госпожите от градината беше инатлив, непослушен, отказваше да изпълнява задачи и изобщо най-лошото дете.
    При госпожата от ПГ в Ботевото се оказа, че детето ми е изпълнително, пише красиво, може да смята, обича музиката и изпълнява задачи. Много, много съм доволна и не съжалявам нито за миг.

# 178
    • Пловдив
    Това ми звучи като подходящо за моя. Но баща му каза "не", а аз работя далеч. Grinning

# 179
    Popovausmivka, преди всичко проучете списъка с училища с ПГ в града. Кое е във вашия район или друг удобен за вас, дали е с целодневен режим или само до обяд, защото само една малка част са от първия тип. И най-вече дали изобщо има свободни места, защото обикновено много бързо се запълват. Особено, ако става въпрос за тази учебна година, не знам дали изобщо някъде има свободни. Обикновено са обявени на сайта за прием, но трябва да св свържете с конкретното училище да проверите.
    Скрит текст:
    Дъщеря ми едва я записахме в нашето. Още в ранна пролет се бяха зопълнили местата и бяхме с списък с изчакващи. Много съм доволна. Изкара две години. Адаптира се страхотно. Учителките бяха много добри. Научи много неща. Но нямам база сравнение с градина, защото не е посещавала. Единствено откъм игри навън са ограничени, че нямат същите условия като градините и им беше малко скучно на двора на училището. Както да ви споменати и останалите, трябва да се съобразите и с училищните ваканции и ще е трудно, ако няма кой да гледа детето.

Общи условия

Активация на акаунт