💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 50 154
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Маргото поне не е с претенции да е кой знае какво, докато Сиси се има за голяма аристократка, ама не знае, че президентът е летец...

# 211
Всъщност сега коалицията ми е неприятна.
ИИ ми стават симпатични. Ивана в никакъв случай не изглежда подтиснат жена, явно не се натоварва от Ивайло.
Но виж Марго, Сияна са изключително надменни. Да не би да е щото са от София и се мислят за по хай!?!

# 212
Селския бек пак се изкара големия мъжкар. Перални, сушилни било далече от него. Че Пешито и мъже като него са мъже с голямо М. Повечето нормални съпрузи домакинстват и в това няма лошо. Патриархатът бавно, много бавно ще умре в нашите земи с особи като Румен.

# 213
Едва ли негативизмът е само, защото са силна двойка, явно и с нещо друго дразнят. Мен не са ми антипатични, заради Ивана, но малкият е  дразнещ - ревнив, избухлив...
Факт,че  Ивайло е такъв ,но щом са така загрижени за милите подтиснати жени ,странно защо не осъждат държанието на онзи маймун мъжът й на  Елизабет?

# 214
Е, аз предпочитам да гледам Ивана и Ивайло пред Ели и Данчо, Дарина и Денис, Петя и Дилян - просто са по динамични, а това предаване е състезателно

# 215
Ивайло си е абсолютен ревнивец, ама тва полицая и Дани, които вчера се оказаха толкова ревниви като него, но прикрити с тия блокирания, да кажат, че децата им не искат да са с мъж като Ивайло... Малко нелепо.

Много стискам палци Дени и Дари да се спасят. Йордан и Елизабет на елиминации, ама е ясно, че си отиват Ивана и Ивайло

# 216
Красотата е субективно понятие, отношението също. По повод Тихомир и поведението му към София- за някой не е толкова лошо, за други- компромисно, за трети- недопустимо. Аз съм от последните.
Сияна е с прекалено големи претенции на фона на физическата и интелектуална посредственост, която не само прозира, ами направо лъха. При Маргото няма нищо положително, което да се коментира. Вече не знам на кого симпатизирам. Липсват ми Светозар и Гергана, въпреки че не го харесвах много, но на фона на останалите, бяха ниво.
Петя и Дилян ли са следващите, срещу които глутницата ще се настрои?

# 217
  • Пловдив
Нямам възможност да гледам често, но имам чувството, че точно в този сезон ако някоя от жените, която и да е, одраска друга, втората на часа биде отровена. Толкова са зле.
Коалицията са диви, не особено интелигентни селяни.

# 218
Данчо е новият Ванчо. Къпе се през ден, че не е полезно

# 219
  • София
Охх.. Данчо както ми се издигна в очите, така и падна JoyJoy
Браво, че не си скубе веждите, но нека се къпе по-често по възможност.

# 220
Маргото и Сияна ще се пръснат от злоба! Ужасни, ужасни. Сияна ми и най-неприятна от всички там, а и мъжа ѝ също. Ще завиждам на някоя двойка, заради колите които карат .. що за отговори?
Ивана и Ивайло са ми симпатични и ми харесват. Той не е перфектен, ясно е, има много трески за дялане, но според мен тя си доста си отстоява позицията и споделя мнението си без притеснение. Така ми изглежда отстрани.
Маргото имам чувството, че бие Крис на лягане и на ставане. Той мълчи, тя нарежда! 😂 Йоана и Румен не харесвам особено, но ми изглеждат много балансирани като двойка. Той като попрекали и тя го завръща веднага, но без да се преправя, личи си. При Софи и Тишо, тя е все едно на опиати и вечно е екзалтирана и най-добра домакиня, най-добре готви, чисти, организира и въобще всичко.

Разочарована съм им от мъжете на Марго и Светльо за последното канче! Много смешно!

# 221
  • София
При Софи и Тишо, тя е все едно на опиати и вечно е екзалтирана ..
Верно е, нещо смешно е изпила/изпушила..хаха

Няма никакво значение, кои ще са вторите на телевизора и затова Денис самоубийствено си сипа.. Ясно е кои ще бъдат изгонени и кои подкрепени.. Играта може да приключва, мачът е свирен.

Представете си пък да няма изгонване днес и да оставят ИиИ в тоя кошер...

# 222
Много несправедливо  - ей така решава групата и гони някоя двойка , независимо от представянето  дотук и натрупаните точки . Всички са някакви уникални селяндури и неграмотници .
Сияна с големи претенции -необразована , с корекции , без професия. Светослав да е с нея и той няма да е голям умник. Понаучил  се е да не се излага  , но понякога демонстрира дребнавост ( поредна реплика с банана на Ивана  , ей така да забие поредната  игла . ) Това някой да коментира кой колко е ял и какво си е взел при общо съжителство / почивка е толкова грозно
 Фаворитите Петър и Галена и те ми издишат -той един флегматичен , тя креслива . Те определено си гласуваха стратегически срещу силни физически играчи .
Може би Михаела и Венци най-ми допадат с по-ведрото си отношение , дори и в тази игра не показаха крайност и озлобеност към Иво и Ивана , не изпаднаха в дребнавост и битовизми при аргументите .
Денис и половинката му тихички , не влизат в интриги .
Абу ужасен подбор .

# 223
Много тъпо организирана игра днес (гледам със закъснение). Въпросите са такива, че да се отговори лесно от всички и да се налива основно в едно канче. Продукцията им наля канчето.

От друга страна - едните наливат от злоба, другите наливат без никаква стратегическа мисъл.

# 224
Селския бек пак се изкара големия мъжкар. Перални, сушилни било далече от него. Че Пешито и мъже като него са мъже с голямо М. Повечето нормални съпрузи домакинстват и в това няма лошо. Патриархатът бавно, много бавно ще умре в нашите земи с особи като Румен.
Глупости, Румен обожава жена си.. Това че един мъж не пуска пералня не означава, че не носи жена си на ръце! Това кой е нормален и ненормален съпруг е индивидуално за всяко семейство. Румбата е изключително добродушен и чистосърдечен човек по мое мнение

Последна редакция: нд, 24 мар 2024, 22:31 от Catfish

Общи условия

Активация на акаунт