💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 50 134
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Тя щото Марго е света вода ненапита - тя хапе като усойница, после защо били груби с нея. Като някоя биткаджийка е. Тате й е напомпал самочувствието и си мисли, че всеки ще я ласкае, ама нъцки.

Тя изобщо не е вода ненапита и няма особено женствено поведение, но това не оправдава по никакъв начин държанието на Ивайло. Цялостното му поведение излъчваше агресия, с тялото напред и остри думи.
Ивайло може и да не си замълчи, но отговорът му можеше да е отново на място без агресията.
Чудим се после защо еди кой си набил жена си, но все се намират "ами тя си го изпроси, защото много й знаеше устата"...

# 331
  • Sunshine state

Сега си пуснах и Сияна и Светльо, той преди няколко епизода в синхрон коментирайки някаква игра каза, че не харесва изобщо Ивана, а сега такава радост, че те наляли последното канче, чак привилегия било за тях, нещо като черешката на сладоледа. Smiley Ще излезе и той един умник, от тези дето е по-добре да мълчат и да красят.
Ама Сияна харесва.. Да се неначудиш. GrinSweat Smile

Тя изобщо не е вода ненапита и няма особено женствено поведение, но това не оправдава по никакъв начин държанието на Ивайло. Цялостното му поведение излъчваше агресия, с тялото напред и остри думи.
Ивайло може и да не си замълчи, но отговорът му можеше да е отново на място без агресията.
Чудим се после защо еди кой си набил жена си, но все се намират "ами тя си го изпроси, защото много й знаеше устата"...
Охх..В случая изобщо няма общо това изказване, но айде.

# 332
  • Дубай
Тя и си го каза, че след като елиминират Ивана и Ивайло те с Крис, стават най-силната двойка.

# 333
Тя щото Марго е света вода ненапита - тя хапе като усойница, после защо били груби с нея. Като някоя биткаджийка е. Тате й е напомпал самочувствието и си мисли, че всеки ще я ласкае, ама нъцки.

Страшно преувеличаваш! Каза й да се погледне на какво прилича. Нито я е обидил с някакъв епитет, нито е бил агресивен.

# 334
  • София
Толкова не е бил агресивен, че двама други мъже от двете му страни тръгнаха да го успокояват, че и Ивана също го хвана за рамото.
Човекът не е добре с нервите, показа го и на играта със закуската в леглото, където Ивана го успокояваше като дете. Да не говорим, че тя може да мами в игрите само и само, за да бъде той спокоен.

# 335
А какъв е таткото на Маргото и що ги издържа на дърти години??? Па нея как не я досрамя да го каже това, чак ми е чудно....

# 336
Може Галена и Петър да са влезли наистина с идеята да си играят игрите и да са в добри отношения с всички...Но както е видно от последните два сезона, това е вече невъзможно. Даже подозирам, че Галена ще я нарочат точно за фалшив позитивизъм и при първа възможност ще ги премахнат.

Тихомир в предния епизод в кухнята намекна на Ивана как им кроят шапката (какви бяха там ОПГ), в една стая са, предполагам поне вечер преди лягане си казват по някоя дума имат шанс да се сближат, но снощи на номинацията ги подминаха като малка гара.

# 337
Мда, успокояваха го да не избухне, защото тя продължаваше да го нарежда. Ами нормално, човека пали от половин оборот, характера му е такъв, обаче тя сметна,че няма проблем да го обижда като знае, че е импулсивен. За мен тя умишлено го предизвика.

# 338
Почти всеки мъж на който му рекнеш, че е педал, ще ти отвърне Grinning, неизбежно е.
Е виж Делянчо може и да си замълчи, по простата причина, че няма да разбере тънкия намек. Все се питам този човек от небето ли пада?

# 339
Михаела:  Тя е най-доброто от “престъпната” група. Но е много хитра и обяснява как е там, за да се забавлява, а всъщност ПОБЕДАТА им е на всяка цена! Забавни са, но в стремежа си да изпъкнат, понякога прекаляват. На мен не ми харесва, че е с “престъпната” група, но никога не влиза в конфликти. Даже е възможно да ги подклажда, но толкова, друг ще свърши мръсната работа. Доста е високомерна. И все пак мисля, че е добър човек. Доста е глуповата също. Любовта им с Венци е ИСТИНСКА, наистина не могат един без друг.

О да, Михаела определено е там за победа и се издаде на няколко пъти. Още с влизането си, когато бяха първи на играта с флаговете, но още не го знаеха, като ги питаха на кое място мислят, че ще са тя каза: "Втори, защото другите това са го тренирали (?!)". После като бяха на елиминация, тя се разплака и докато си стягаше багажа каза, че от много години си мечаела да участва, а сега какво...И за капак - тя отбеляза, че Гери и Светльо се готвели от години за предаването и тренирали игрите. Толкова често да споменава за трениране на игрите може само човек, който сам ги е тренирал много. Вчера пък обявиха с Венци, че имали стратегия - нарочно да се разминат в първите съвпадения, че да видят кой ще ги атакува. Не знам това с тайното наливане в началото дали не го направиха заради това тяхно изказване.

# 340
Не мисля, че Галена е толкова невинна и заблудена колкото се опитвате да я изкарате.
След последната загуба, много тънко и деликатно набиваше канчето на Петър как и какво трябвали да променят в игрите за да печелят. Но беше много умело, уж себе си критикуваше, но индиректно се отнасяше и до него!

# 341
А аз не мисля, че Галена е влязла само за да се забавлява.

А Ивайло с тези изписани вежди ... правилно са му казали според мен.

# 342
Тази Маргарита е като разплетена дамаджана в главата. Беше толкова горда от себе си, как му рекла на Ивайло, че е педал, щом харесва повече мъжа й и толкова възмутена, че той й каза да се погледне на какво прилича. Неприятна ми е тази участничка. А мъжът й как не го беше срам да си признае, че й блокира приятелите, ако са й харесали някоя снимка. Пък тази се хили като пача.

# 343
  • София
И за капак - тя отбеляза, че Гери и Светльо се готвели от години за предаването и тренирали игрите.
Не знам това откъде е тръгнало, но Светльо абсолютно го отрече, като гостуваха при Гала. Каза, че Гери е подала тайно от него документите и той не е знаел изобщо, докато не са ги викнали на кастинг. Гери го поканила на кафе в близост до телевизията и тогава му съобщила.
Каза също и че ако са били подготвени, нямало жена му така да реагира на играта с гадинките и да се откаже. Което ми се струва съвсем логично като обяснение и съм склонна да му вярвам, че не са имали предварителна подготовка. Не че е лошо да се подготвиш, напротив даже.

# 344
Не мисля, че Галена е толкова невинна и заблудена колкото се опитвате да я изкарате.
След последната загуба, много тънко и деликатно набиваше канчето на Петър как и какво трябвали да променят в игрите за да печелят. Но беше много умело, уж себе си критикуваше, но индиректно се отнасяше и до него!

След всяка игра, всяка двойка е длъжна да има такова заснемане, в което да споделят грешки, какво са научили ( това на всички им беше “любимо”) 🤣🤣 и какво трябва да променят. Никой не карам да мисли, каквото и да е, още повече да изкарвам някой, какъвто и да е . Казвам какво виждам и мисля аз. 🫶

Katrin0, длъжни са, но Галена го прави по един много специфичен начин. Както и като обясняваше, че в студентските си години често заплашвала Петър със скъсване и го гонела и накрая обобщи, че го е правела, защото е млада и незряла. И призова всички млади момичета ДА НЕ правят така. Grinning Все с някакъв подтекст "не мога да повярвам колко съм израснала аз и колко са недорасли другите".

Общи условия

Активация на акаунт