💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 50 095
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Профилът на Katrin0 не е изтрит. Защо не напише още нещо? Обзалагам се, че продължава да чете. Нека опровергае тези от нас, които не са на прав път...

# 421
А, ще опровергае. Поредния "вътрешен", да не сме ги видели, чули и прочели, да кажеш, че ще ни е за първи път. Joy

# 422
  • София

Хаха, много точно обяснение! Май беше минало като предположение, че може да се разделят след предаването. Ами аз не мисля така. Дудката, колкото и да е глуповат, я слуша и има един определен стандарт, държи се с нея като принцеса. Ако не "изгори всички мостове", трябва да си продължат съвместния животец.
Тя каза, че няма цял живот да се отърве от нея Laughing Няма и причина да гори мостове, той добре си гледа семейството, готви, чисти, забавлява я, води я по екскурзии..настина е като принцеса. Абсолютно и аз не мисля, че ще се разделят..
Много е важно в една връзка да има смях, да има хумор, и мисля, че в тяхната го има в големи количества..

# 423

Хаха, много точно обяснение! Май беше минало като предположение, че може да се разделят след предаването. Ами аз не мисля така. Дудката, колкото и да е глуповат, я слуша и има един определен стандарт, държи се с нея като принцеса. Ако не "изгори всички мостове", трябва да си продължат съвместния животец.
Тя каза, че няма цял живот да се отърве от нея Laughing Няма и причина да гори мостове, той добре си гледа семейството, готви, чисти, забавлява я, води я по екскурзии..настина е като принцеса. Абсолютно и аз не мисля, че ще се разделят..
Много е важно в една връзка да има смях, да има хумор, и мисля, че в тяхната го има в големи количества..
Имах предвид да си хареса друг и да изгори всички мостове (хубави неща в настоящия си живот) 🙂

# 424
  • София
Така де, но то може и обратното да стане, той да си хареса друга...Всичко е до морал и ценности, то по-хубави има..и мъже и жени, винаги може да си намери човек, който търси. Но щом не търсят и не се оглеждат целенасочено, значи всичко е точно. А и тя няма представа дали има по-добро, т.е. няма база за сравнение, само Дидко й е от самото начало и с него й е хубаво..

# 425
Интересно е било в темата, но докато изгледам, докато прочета всичко… то заминало.

По последния епизод.
Не смятам Ивайло за насилник. Просто е избухлив, емоционален и агресивен, но това не значи, че би ударил жена си. Не ми хареса изказването му към Маргарита, но и тя се държеше нагло и гадно с него. Иначе неговия отговор го приех не точно за външния й вид, а за това какъв човек е тя. Грозно беше и от нейна страна да го нарече индиректно гей. На мен също не ми хареса Маргото как беше облечена - стил 20-годишна преди 20 години. Аз също не я харесвам. Има нещо злобно в нея. А, Крис е хубав мъж, но ми прилича на кръшкач като изключвам инфото с кумата, защото не е потвърдено. Но ако е истина - много грозно за Крис - да изневериш на жена си с най-близката й приятелка и кума. Грозно! Маргарита и за това го ревнува - знае какво е направил и как е тръгнала тяхната връзка (подозирам, че е бил още с първата си жена, когато се е запознал с Маргарита).

Иначе от епизода ми направиха много грозно впечатление Маргото и Румен с каква злост и удоволствие пълниха колбата на Ивана и Ивайло. Не са китки ИиИ, но са много по-читави от половината там вътре.

След този епизод разбирам защо Сияна се държи така. Личи й, че я е страх да не изпусне Светльо. Комплексирана е, не се има за красива и достойна за него. Както разбрахме, явно Светльо изкарва доста прилични пари и водят охолен живот. По коментарите на другите, говорим за класа над средната. И като имаш млад, красив, грижовен, заможен мъж, взел живота си в ръце, няма как да не те е страх да не го изгубиш. За съжаление Сияна си мисли, че само визия и подобрения са важни за една връзка и там набляга. Светльо си я обича, каквато е и ако тя го загуби ще е заради отношението й към него, а не колко кубика има в гърдите. Не е лошо да се поддържа и да изглежда добре, но само това не е достатъчно.

# 426
Крис не ми е хубав мъж, но поне е мъжествен за разлика от някои други участници тази година Grinning

# 427
  • София
Крис не ми е хубав мъж, но поне е мъжествен за разлика от някои други участници тази година Grinning
+ 1 😃

# 428
  • София
Може да е някой, който тества игрите? Плиткови скоро бяха постнали някаква снимка на снимачната площадка, колко е актуална обаче, не знам.

# 429
Чакам с нетърпение играта, в която си поставят сами оценки и правят класации... Тоест всяка двойка оценява останалите от най-съобразителна до най-малко съобразителна например. От най-силна до най-слаба в игрите, от най-лесна до най-трудна за комуникация в къщата и т.н. И дават нещо като таблица на стената с различни цифри. Стават големи интриги и после се изпокарват половината двойки, като разберат другите какво мислят за тях. В предните сезони тази игра я имаше.

# 430
Ако не греша и на предстоящото ревю се оценяваха, което е супер тъпо, субективно и некоректно.

На мен освен играта със свекървите ми се гледа и онази в която мъжете си мерят "силите" (канадска; ядене ; пиене и разни други съревнования) или пък когато жените се съревновават също е интересно.
Малко интрига, пот и тестостерон да има Grinning
Писна ми от скучни игри....

# 431
Щом ще има пот Данчо ще си вземе залога Trollface

# 432
Човекът каза, че след тренировка се е изпотил, айде сега и Вие… това си е нормално.  Кой не се изпотява на фитнес? Мъжете имат три пъти повече потни жлези от жените и това е доказано

# 433
  • София-Младост
Малко се преекспонира това с Данчо, според мен. Отделно, че има хора на които потта им мирише, колкото и да се къпят.

# 434
  • София
Е, то самият той каза, че не се къпе всеки ден, а за човек, който се занимава и със спорт, е наистина странно. Че и знае, че мирише след спорт. Нещо тръгна да обяснява и че било вредно. Едва ли е чак като Ванката, де, но ми стана още по-неприятен.

Аз искам игра с физически усилия, примерно тези, в които тичат да обезвреждат бомби, скачаха на надуваеми дюшеци, стреляха. Малко екшън, твърде много статични игри има тази година.

Общи условия

Активация на акаунт