“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №8 - финал на сезона, и след финала

• 28 263
  • 367
  •   1
Отговори
# 345
Ааа, тези ги гледах да, мислех нещо ново и отделно

# 346
Здравейте, съществува ли някъде сезон 2 за гледане или изтегляне?

# 347
Всичките епизоди ги има в dailymotion.com. От време на време си ги пускам епизодите на Вина .

# 348
Изглеждат с ниско качество, тегля да видим, благодаря.

# 349
Моля . Аз ги гледам даже онлайн на телевизор но не са ми размазани епизодите , и звукът е добър даже за мен Вина е първият български сериал на който не се напрягам да чуя какво си говорят актьорите.  Гледам Геро и си мисля колко беше по симпатичен като по пълничък . Изгуби му се чара като отслабна толкова много.

# 350
Изтеглих го, лошото качество е само визуализацията на логото на БНТ в сайта за изтегляне, при стартиране си е ок качеството. Още веднъж благодаря!

# 351
E какво пък пречи логото на БНТ1? Важен е сериалът.

Последна редакция: пт, 12 юни 2026, 12:36 от diziler

# 352
Не съм сигурен, че ме разбра. При отваряне на dailymotion преди изтегляне trumbal се виждат като с много лошо качество и това личи по логото на БНТ. Реално качеството е SD, става за гледане, гледам на OLED 55".

# 353
Мен честно казано втори сезон финалът ме разочарова . Явно май само аз съм  единствената която не остана доволна как завърши сезона . Говори се за евентуален трети сезон в официалната страница на Вина във Фейсбук но да видим , честно казано ако е без Елина не бих го гледала . Марта ми е абсолютно отвратителна злобна и егоистична  манипулаторка, и ме е яд още че излезе като победител в цялата история накрая . Дано трети сезон ако Елина се върне да намери щастието , дори и да не е със Филип да бъде щастлива с друг човек , заслужава го .

# 354
Аз също не харесах финала. Simple Smile

# 355
За мен Филип постъпи като истински страхливец накрая . Колко жалко семейство което се крепи с измамната надежда че отново ще намерят път един към друг . Не вярвам и да успеят , любовта отиде ли си няма как да се върне отново . Това дете няма как да расте щастливо като знае че мама и тати са заедно не защото се обичат , а заради вина и дълг към него да го отгледат в " щастливо " семейство . Елина е смела и независима жена , от една страна ми беше жал за нея , но след време се замислих че заслужава нещо повече от нерешителният Филип . Заслужава да намери истинската любов и уважение в личен и професионален план  .

# 356
Финалът беше реалистичен. Страшно много двойки са заедно, само заради общите им деца и много от тях изкарват така и цял живот, без особена любов, примирени. Други се развеждат след години, когато децата им пораснат и тогава търсят любовта. Мисля, че всеки от нас познава такива.

# 357
Да, беше напълно реалистичен финалът и особено в контекста на образа на Филип. Той е отговорен човек, свестен и вече загубил едно дете със същата жена. Нямаше начин да постави личното си щастие с нова изгора, с която има отношения отскоро, пред дълга като баща и съпруг на жена, с която имат сериозно минало. Много щеше да е нереалистично, ако беше избрал Елина и двамата бяха избягали на кон към залеза, галопирайки през поля и лозя, докато бременната му съпруга гледа тъжно след тях...

# 358
Финалът беше реалистичен. Страшно много двойки са заедно, само заради общите им деца и много от тях изкарват така и цял живот, без особена любов, примирени. Други се развеждат след години, когато децата им пораснат и тогава търсят любовта. Мисля, че всеки от нас познава такива.
Така е . Познавам и аз такива хора , дори имам и роднини които се разведоха чак когато дете им завърши училище . Реално завърши определено , но може би защото беше сериал ми се искаше да завърши по друг начин .

# 359
  • Галифрей
Забравила съм какво съм писала преди но помня,че бях със смесени чувства на финала. Да така е реалистичен и тн аз никога не съм мислила,че Филип ще изостави бремената си жена. Ако не очакваше дете, нямаше да остане  с нея. По скоро мислех,че ще намерят някакъв вариант да гледат детето заедно без да си продължават да се тровят взаимно ама ценности 😃
А и аз дълго време не вярвах,че Марта е бременна тя така го изтърси. Аве филм да е, не помня  вече много от сериала.

Общи условия

Активация на акаунт