Нашата пчеличка Ейлюл Тумбар зад кадър с малко приятелче.
Новият и проект е сериалът "Лъжа", стартира на 27 май, щели да излъчат 6 серии до края на сезона.

Новият и проект е сериалът "Лъжа", стартира на 27 май, щели да излъчат 6 серии до края на сезона.

Всички са в шок. Само Айше тържествува- тя организира всичко и очевидно има интерес, явно финансов. Или най-малкото контрол.
, но най-много от цялата серия ми хареса бойната сцена- двамата - Огуз и командира и накрая как Халил отдалече със снайпера се намеси в решителния момент. Страхотни мъже, да ги гледаш и да се кефиш! 

И бомбастична, и с хумор.
Линк слагам, че видеото излиза пак като черен прозорец.
Ох, само да не отстранят някой от двамата най-верни и най-любими приятели на Халил! Тогава вече много ще се ядосам.
Не знам защо, но за него имам лошо предчувствие... може да го убият. Иначе много искам във втори сезон да го влюбят. 

.Даже по-зле от нея.Вече тотално съм тийм Дамла и Фикрет ,особено сега и с бебето.Надявам се тези две вещици Надиме и Айше нищо не му направят.Поредната тъпотия е героя на Ризван .В какво го превърнаха .В пълнеж буквало.Сега ще го женят,и му намериха по-млада жена.Мацката ме кефи виждам потенциал в образа и .
Тази Дидем само това чакаше .Ще създава грижи другия сезон почти съм сигурна.Зейнеп много ще съжалява и вече се вижда. От новия епизод.

.Буквално този човек който не вярва на никой и нищо,имал е ужасен живот напълно си разтвори сърцето към Зейнеп ,послуша Еданур въпреки гордостта ,и какво получи? Нищо.За първи път в сериала ми идваше да фрасна Зейнеп.
На този етап си заслужава съдбата каквото и да стане.Както казах ще съжалява за глупостите които прави и се видя накрая.Фикрет добре и го каза ,че не може да я познае ,и че е направо срамно това което прави ,и че с някои мъже не може да се подиграва така 

Тази жена му разби сърцето.

Много ми допада това.Да я видим сега
Фикрет и Айшето няма да ги коментирам.Не мога да я понасям
,а Фикрет много са му слаби ангелите и той върши само глупости.

Аз сигурно утре ще успея да я гледам.
Макар че предполагам, че ще убият главния мафиоз и наесен- с песен с нов враг.
Препоръчани теми