ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 5!

• 106 239
  • 2 265
  •   1
Отговори
# 1 425
Да му мислят Неделчо и Туджаров, не им завиждам.

# 1 426
Аз съм доста възмутена от този епизод. Тази вечер го гледах и направо съжалявам. Вместо, да изкарат една отявлена конкуренция между две жени, една надпревара за сърцето на един мъж, нещо като миналия сезон между Елена и Валерия, тея ни занимават с интриги и махленски простотии.
Не съм съгласна да извадят на яве лика на Силви като тотално куку и цял епизод само с това да ни надуват главите. Ние да не сме в предаване за психодиспансер ? Ми, всеки иска, като се прибере от работа и е имал напрегнат ден, да си пусне някое предаване и да се отпусне, нали така ?
Не съм сигурна, че това е казано и направено от нея ( Силви )  - по-скоро отново плоско и евтино показване на някаква нереалност.
Повтарям - евтино !
А масовката вътре, която се кръсти, на по 35г жени, някои и с деца, да вярват в магии и да си връзват конци, не знам. Аз оствам без думи.
Мен ме напряга това предаване, вместо да ме отпуска и да искам да го гледам. Няма такъв слаб формат. Абсолютно дъно.

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 00:08 от BlackCat12

# 1 427
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/sled-tseremoniata/silvi-al … kgkt9b38jRh9T9IIc
След церемонията със Силви, заглавието ако е истина..

# 1 428
Още не съм догледала, ама не се сдържах. Силвито не е със света и вярвам, че е говорила тези неща. Ама гледам Горджъса как демонстративно вади ножовете, подрежда ги един по един за пред камерите, и после един по един ги прибира. Толкова е прозрачна в опитите си да се направи на интересна и да печели от тази ситуация. Дори на фона на приказките на Силви, тази вечер противното поведение е на Горджъса. Рядко гнусно същество.
Е как, Горджъса сама си спретна бойното кръщение в редиците на новите дружки, но да видим като го няма общия враг Силви дали групата няма да я изпидурка по живо по здраво и да остане с пръст в уста. Не видяхте ли колко беше притеснена за Надя, че и Милена дори я гонила по коридорите, защото в кухнята имало ножове... Рядко противна е тази, не е gorgeous, а тотално  disgusting.
Само се чудя Милена и Горджъса кога станаха толкова близки, спомням си как след някаква игра бяха в конфликт (доколкото Милена надига изобщо глас), нито знаех, че са заедно в стая, че и със Силви. Явно монтажът доста ни спестява, макар и да е толкова нескопосан.

# 1 429
  • София
Криси, за да се спаси от елиминация ли създаде такова напрежение 🤣

# 1 430
Аз съм доста възмутена от този епизод. Тази вечер го гледах и направо съжалявам. Вместо, да изкарат една отявлена конкуренция между две жени, една надпревара за сърцето на един мъж, нещо като миналия сезон между Елена и Валерия, тея ни занимават с интриги и махленски простотии.
Не съм съгласна да извадят на яве лика на Силви като тотално куку и цял епизод само с това да ни занимават. Ние да сме в предаване за психодиспансер ? Не съм и сигурна, че това е казано и направено от нея - по-скоро относо плоско и евтино показване на някаква нереалност. А масовката вътре, която се кръсти на по 35г жени, някои и с деца, да вярват в магии и да си връзват конци, не знам. Мен ме напряга това предаване, вместо да ме отпуска и да искам да го гледам. Няма такъв слаб формат. Абсолютно дъно.

Абе, Силвето сто процента ги е говорила тия неща. Въпросът е, че такъв е материала, който са вкарали и само това могат да изстискат. Ако имах някакви фаворитки в началото, в момента нямам нито една. Нито Надежда ми харесва вече, нито Магдалена, никоя. Теа на моменти ми е сладка, но до там.

Предния сезон ми изглежда като някаква велика класика, ако тръгна да го сравнявам с този. И като начин на заснемане, и като жени, които вкараха, интересни теми се поставиха на масата и т.н. В момента това, което се излива от екрана, идва като от някакъв обществен кенеф. Честно казано, понякога стоя и се чудя защо го гледам, има ли изобщо смисъл да си го причинявам. Значи, Ергенът 3, ако е филм, трябва да получи награда Златна Малинка. Няма такова извращение със зрителите. И май скоро мисля да го кътна, защото нищо интересно няма. Едни обезумели жени, прикрити и скрити лимонки, и това гледаме.

Последна редакция: чт, 28 мар 2024, 23:49 от Анонимен

# 1 431
Криси, за да се спаси от елиминация ли създаде такова напрежение 🤣
Давам й само още един епизод аванта. Другите дисгъстинги поне са хубавелки/атрактивни по някакъв начин, а тя освен, че не е интересна на Алек, е и доста грозновата.

# 1 432
Магдалена е олицетворение на жените, които отказват да приемат възрастта си и се правят на 20 годишни, което е доста отблъскващо..
много криндж беше като каза ' аз съм момиче с късмет'  на игрите... абе, какво момиче си на 36?! кажи жена, не се прави на вела пеева..и ергена все го нарича 'момче', сякаш е застинала някъде в тийн годините си и не е мръднала емоционално от там..
при другата - Надежда, същата история - хубавка, но освен да си хубавее инфантилно на срещите и да се целува като осмокласничка с първо гадже, нищо друго..
това ако са фаворитките, оле мале.. то други не се и очертават май де..

# 1 433
  • София
Пуснах си линка с интервюто на Наум със Силва след напускането. Тази жена наистина не е на център и си живее в собствен свят. Не виждам как ще завъди мъж, тя няма никаква връзка с реалността.
Разбира се, заглавието от сайта на БТВ е силно манипулативно и извадено от контекст. Изобщо не беше казано като заплаха от Силва!

# 1 434
  • София
Свършиха ми лайковете, всички постове на тая страница имате по един от мен! И не само на тази...
Хубаво, разкараха тръна в очите им, кукувичката Силви, Крисито такива театри игра, за да спаси кожата. Ами сега срещу кого ще се обединят да го за'апат? Тейчето ли ронеше сълзи?
Долнопробна история...

# 1 435
Не ми хареса, че Нани каза, че имала нужда от причина да се събужда сутрин. Ммм. Ами заради теб самата, сина ти... Не знам, не знам. Явно с Маги са гледали Дисни Ченъл, за да се вдъхновят какво да говорят.

# 1 436
Магдалена е олицетворение на жените, които отказват да приемат възрастта си и се правят на 20 годишни, което е доста отблъскващо..
много криндж беше като каза ' аз съм момиче с късмет'  на игрите... абе, какво момиче си на 36?! кажи жена, не се прави на вела пеева..и ергена все нарича 'момче', сякаш е застинала някъде в тийн годините си и не е мръднала емоционално от там..
при другата - Надежда, същата история - хубавка, но освен да си хубавее инфантилно на срещите и да се целува като осмокласничка с първо гадже, нищо друго..
това ако са фаворитките, оле мале.. то други не се и очертават май де..

Мда, напълно съвпада с моето мнение от преди няколко страници. Но щом злите езици и спойлерите до тук говорят толкова уверено и толкова отдавна, че двете са на финал без категорично да се знае коя е победителката и дали има пръстен или не, то най-веероятно ще е така. Гледам, че двете не се обичат много много, а щеше да им отива да са дуо алекови каки. А Магдалена наистина се мисли за 20 годишна, сигурно за това се намърда при пантерките...Третата на финал подозирам ще е Мария, ако  не оплете конците дотогава. Сега са вече само 13 същества в имението, преполовихме сезона.

# 1 437
Не успях да изгледам целия епизод. Не за друго, ами от скука. Тоя Силви сюжет трябваше доста по-бързо да приключи, не може такова нещо да го суркаш три часа. Че не я слуша главата беше ясно още от визитката.

# 1 438
Горкия Алеко!! Взе да мига на "заето". Не мога да хвана какво става, вика. Не ти и трябва!!

Много забива сайтът, има нечиста сила.

Има нещо такова. Ето, написах негативен коментар за Силвата и едната крушка в хола ми започна да премига JoyJoyJoy
Анатема!!!
Наблюдавай бойлера 😂

Добре ме подсещаш, отивам да го изключа Joy

# 1 439
сценаристите трябваше да сприятелят първо силвито с боркинята, за да е по-автентичен сюжета с начупването на крака и ръце, и после ергенът да изглежда по-объркан коя от двете да изгони..
хич не ги бива в съспенса..

Общи условия

Активация на акаунт