Секцио по желание къде?

• 3 793
  • 61
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте. Прочетох, че в болница Вита процента на цезаровите сечения е бил висок, но от 2 години се опитват да увеличат есествените раждания. Това наистина ли е така? Вслушват ли се в желанието на бременната да има оперативно раждане или натискат за естествено такова?

# 46
Здравейте! Аз също искам да родя секцио, по желание, тъй като нямам здравословни проблеми/операции. Интересувам се от клиника, където секциото по желание няма да бъде проблем и ако може да препоръчате хирург, от който сте доволни в Надежда или Вита. Доколкото разбирам има много доволни от Ковачев, но не съм убедена дали ще успея да се пречупя за раждане в Шейново. Към момента смятам да се следя в Надежда.

# 47
Др Ташков

# 48
Д-р Ковачев работи в Софиямед, отдавна не е в Шейново.
Здравейте! Аз също искам да родя секцио, по желание, тъй като нямам здравословни проблеми/операции. Интересувам се от клиника, където секциото по желание няма да бъде проблем и ако може да препоръчате хирург, от който сте доволни в Надежда или Вита. Доколкото разбирам има много доволни от Ковачев, но не съм убедена дали ще успея да се пречупя за раждане в Шейново. Към момента смятам да се следя в Надежда.

# 49
д-р Ковачев не работи в Шейново от около 6 месеца вече. В момента работи и изражда в УМБАЛ Софиямед.

# 50
Той ок ли е със секциото по желание ?

# 51
Аз родих при него, бих казала, че предпочита дори секциото пред естественото. А и все пак е хирург, но е прекрасен наистина❤

# 52
Аз родих при него, бих казала, че предпочита дори секциото пред естественото. А и все пак е хирург, но е прекрасен наистина❤

Благодаря много ! А вие ли си избрахте секцио, защото при мен за сега няма данни за секцио и не знам как да подходя.

# 53
Казах му още в началото, че предпочитам секцио, в последствие имах проблем с плацентата и нямаше как да родя естествено + че тазът ми е много тесен и каза, че няма смисъл да се мъча за естествено

Благодаря много ! А вие ли си избрахте секцио, защото при мен за сега няма данни за секцио и не знам как да подходя.

# 54

Аз се следя при д-р Милена Стоянова в Надежда. От първия преглед ѝ казах, че искам да е секцио. Каза ми, че няма никакъв проблем, но е още рано. Това го разбирам като да са имали случаи, в които жените си променят мнението с течение на бременността. Аз лично съм повече от убедена, че няма да пожелая в никой етап да е вагинално. Доколкото успявам да усетя лекарката - не е проблем. Все пак това са си нашите тела, има достатъчно информация и литература по темите и би трябвало да е съвсем в реда на нещата да разполагаме със собствените си тела, както ние намерим за добре и да направим информирано решение сами за себе си.

# 55
Така е. Според мен и не могат да помнят толкова рано кой какво иска и за това казват, че е рано.

# 56
  • Sofia
Според мен е казала, че е рано, просто защото никога не се знае как ще се развие една бременност. Затова за раждане се говори чак към 8-ми месец.

Не им е нужно да помнят - нужно е само да впишат в досието на пациентката, че е за секцио.

# 57
Според мен е казала, че е рано, просто защото никога не се знае как ще се развие една бременност. Затова за раждане се говори чак към 8-ми месец.

Не им е нужно да помнят - нужно е само да впишат в досието на пациентката, че е за секцио.
Така е, но не могат това да го впишат още в 4тия месец.

# 58
Здравейте, дами. По какъв начин се случва записването за секцио по желание? Трябва ли да запишете час при лекар и да се уговорите с него задължително? Т.к. аз смятам да раждам в държавна болница, но без предпочитания към екип.

# 59
Здравейте, дами. По какъв начин се случва записването за секцио по желание? Трябва ли да запишете час при лекар и да се уговорите с него задължително? Т.к. аз смятам да раждам в държавна болница, но без предпочитания към екип.

Секцио по желание само с уговорка. Не мисля, че без избор на екип ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт