Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 42

• 47 725
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
На тази снимка изглежда добре, но в сериала е по-различна.
Триша Хелфър все още ми харесва на външен вид, скоро я гледах в канала на Кейти Сакхоф:
Скрит текст:

Но тя е с 6 години по-млада.

# 571
  • Варна
Аз навремето си гледах Херкулес и много интересно беше като се появи Зина. Радвам се, че направиха сериал за нея.

# 572
  • Бургас
Не знаех, че Алекса Кроу и Зина са една и съща актриса. Grinning Колко различно изглежда.

# 573
Скрит текст:
Изгледах The Witcher трети сезон, повече ми хареса от втори. Ще ми липсва Кавил!

Изгледах The Watcher, много интересно мистъри, до последно имах съмнение кой ще е, естествено
Скрит текст:
не се разкри. Чакам втори сезон с нетърпение. Явно ще е някой страничен, че ще е много тъпо да е една от двете съседки. Накрая учителят разпозна Глас, нали танцуваше май с дъщеря му на един купон, ако е бил той или негов колега. Явно е истинска историята, но може би той не ги е убил, а Уочъря ги е убил и го е накиснал.
Изгледах и 4-те серии на Bridgerton, писах в другата тема мнение.
Скрит текст:
Почнах The Gentlemen, за сега нищо особено, има интересна кинематография и естествено Тео Heart Eyes

ПОДНОВЕНИ

Wild Cards
Drops of God
The Marlow Murder Club

СПРЕНИ/ПРИКЛЮЧВАЩИ

The Girls on the Bus
Walker (нее Sad )

Коя тема?

# 574
  • София

Излишно според мен. Добре си приключи историята, няма нужда от повече дъвка.

# 575
Скрит текст:
Скрит текст:
Изгледах The Witcher трети сезон, повече ми хареса от втори. Ще ми липсва Кавил!

Изгледах The Watcher, много интересно мистъри, до последно имах съмнение кой ще е, естествено
Скрит текст:
не се разкри. Чакам втори сезон с нетърпение. Явно ще е някой страничен, че ще е много тъпо да е една от двете съседки. Накрая учителят разпозна Глас, нали танцуваше май с дъщеря му на един купон, ако е бил той или негов колега. Явно е истинска историята, но може би той не ги е убил, а Уочъря ги е убил и го е накиснал.
Скрит текст:
Почнах The Gentlemen, за сега нищо особено, има интересна кинематография и естествено Тео Heart Eyes

ПОДНОВЕНИ

Wild Cards
Drops of God
The Marlow Murder Club

СПРЕНИ/ПРИКЛЮЧВАЩИ

The Girls on the Bus
Walker (нее Sad )
Коя тема?
[/quote]

Alucard, привет!
Тази  https://www.bg-mamma.com/?topic=1610310

# 576
  • Вестерос
Доста добре изглежда за възрастта си, сега не ноже да изглежда какво беше преди 30 години. Но само Рене ( Габриел) ми изглежда по-стара.

Оле, аз съм я гледала Алекса по телевизията ама хич не разпознах Зина, много го гледах като малка, после бая играх и играта на плейстейшън.

# 577
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:

ПОДНОВЕНИ

Wild Cards
Drops of God
The Marlow Murder Club

СПРЕНИ/ПРИКЛЮЧВАЩИ

The Girls on the Bus
Walker (нее Sad )
Коя тема?

Alucard, привет!
Тази  https://www.bg-mamma.com/?topic=1610310
[/quote]
Много ти благодаря!

Хайде няма да спамя в другата тема. Исках само да напиша, че Колин е претърпял страхотна промяна този сезон. Изведнъж вече е привлекателен. 🤭🙈

# 578
  • Бургас
Гледам английската версия (оригинала) на Ghosts по BTV Comedy. По-интересен е от американската, която беше пълна боза.

# 579
  • Галифрей
Гледам английската версия (оригинала) на Ghosts по BTV Comedy. По-интересен е от американската, която беше пълна боза.

Мхм те са професионални комици играят заедно много години. Аз харесвам Бен онзи войникът от първата световна ❤ Американците като почнат да правят реймек на британски сериал става боза.

# 580
  • София
Гледа ми се нещо със зомбита, започнах корейския Sweet Home.

# 581
  • Бургас

Мхм те са професионални комици играят заедно много години. Аз харесвам Бен онзи войникът от първата световна ❤
Да, явно се познават от преди, защото повечето са и продуценти/сценаристи на сериала. Даже ми беше интересно да науча, че тялото на онзи обезглавения се "играе" от българин.

# 582
  • Галифрей
Да. Предаването което са играли преди се казва “ horrible histories“  нещо като едно време беше НЛО. Правят сцечове,пеят,пародират по модерен начин за историята по света и винаги добавят реални факти.
Уникални са те имат още един сериал и филм.

# 583
  • Бургас
Уникални са те имат още един сериал и филм.
Кой е сериала?

# 584
Пуснах си пак Modern family. Някаква комедия ми се гледа. Идеи за нещо ново?

Сетих се за един по-стар комедиен сериал - Working Moms. Канадски е. На моменти е нецензурен, не е за деца Simple Smile, но е много забавен.

Общи условия

Активация на акаунт