БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти - 2

• 67 616
  • 694
  •   1
Отговори
# 420
  • софия
Благодаря на тези, които са си направили труда да синтезират толкова полезна информация. За пореден път се доверявам на препоръките на бг мама, които се оказваха  надеждни.
Похвалвам фирма djotecs,  точни и коректни, ремонтираха фурна и при това с гаранция.

# 421
  • София
Здравейте,
+ Още един глас за Джотекс. Доволна съм от тях

Да ви попитам за препоръка за зазиждане на прозорец в къща (първи етаж). Да ми предложите майстор

# 422
  • Варна
Amaramor, Може ли да споделите, кой е майстора, който сте използвали след това_

Правим частичен ремонт и той трябваше да залепи плочки на пода под бъдещата душ кабина и на гърба на кухнята.
Работата, която той свърши за месец, беше развалена и направена безупречно от друг майстор за 1 седмица.

За съжаление се наложи да се разкопае и стената в кухнята, където беше изкарал ел. изводи за уредите, защото не беше съобразил натоварването на мрежата при включване на няколко уреда едновременно.

Избрахме го точно заради ценните съвети, които изглеждаше, че дава, когато дойде на оглед.

Дано повече хора, които са избрали да работят с него, споделят вашия опит, а не моя, защото работата с Илиян ни костваше много време и пари.

Не мога да повярвам, че говорим за един и същи майстор. Аз съм изключително доволна от Илиян, намерих го тук в групата, направи цялостен ремонт на апартамента за месец и половина и се нанесохме. Всичко беше перфектно, помогна ни и с много ценни практични съвети за ремонта, което ни спести пари.

А до авторката, странно как се лепят плочки, ако се работи само по 40минути.  

Не знам кой е останал доволен от този човек, но влизам специално, за да предпазя бъдещи потърпевши от меко казано несполучливата му работа.
Изключително муден, работи по 40 мин до 1 час дневно. Всичко, което направи имаше нужда от поправка, фугите на плочките не съвпадат, с различна дебелина са, плочките са криви, шпакловката е…без коментар.
В момента трябва да идва друг майстор, който да поправи грешките на Илиян.
Единственото хубаво, което мога да кажа за него е, че си тръгна с достойнство и не е претендирал за повече пари, отколкото ние му предложихме за “свършената работа”. Вероятно той също знае, че всичко, което направи е под всякаква критика, некадърно и без капка старание.
Дано не се заблуждават повече хора и този човек намери призванието си в друга професия, защото майсторството не му е сила.

Препоръки за майстор за шпакловка за град Варна. И цени ако е удобно.

Мерси

Илиян 0882129567
Не само шпакловка, но и цялостни ремонти.
Всеки в групата, на който го препоръчах, остана доволен. Беше в списъка с препоръчани за Варна, сега не знам защо не фигурира.

# 423
  • София
Здравейте, търся нещо доста специфично и не мога да намеря из темите. Трябва ми майстор или фирма, която да направи ремонт на ВИК на стара къща в София окръг. Имам съмнение, че канализацията не е ок и изхода към ямата не стига до нея.

# 424
Търся човек, фирма, която да достигне по външната стена (калкан) на блок до долната част на четвъртия етаж, който да запуши една дупка. Мисля, не съм сигурна е около 10 метра.

# 425
  • София
Здравейте, търся нещо доста специфично и не мога да намеря из темите. Трябва ми майстор или фирма, която да направи ремонт на ВИК на стара къща в София окръг. Имам съмнение, че канализацията не е ок и изхода към ямата не стига до нея.
Потърсете багеристите, които работят наоколо, те познават необходимите хора. Simple Smile

# 426
  • София
Ако напишете и къде точно е къщата,защото София окръг е обширно понятие.

# 427
Търся човек, фирма, която да достигне по външната стена (калкан) на блок до долната част на четвъртия етаж, който да запуши една дупка. Мисля, не съм сигурна е около 10 метра.
Не можах да редактирам...
А някакво предложение кой може да помогне в този случай?

# 428
  • София
Ако напишете и къде точно е къщата,защото София окръг е обширно понятие.

Така е. Конкретното място е на няколко километра от Самоков.

# 429
Не можах да редактирам...
А някакво предложение кой може да помогне в този случай?

Алпинисти?

# 430
Мислехме този вариант, но ще излезе доста скъпо. Понеже е на нашата стена, ще го плащаме само ние.

# 431
Алпинист или вишка. Друг вариант не се сещам.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 15:41 от Пролетно цвете

# 432
Здравейте!
Имам нужда от препоръка за фирма за ремонт на апартамент (тераси, дограми, саниране, климатик, абсорбатор).
Не знам дали е по-добра идея една фирма да свърши всичко или да търся отделни фирми за всяко нещо тъй като досега не съм правила ремонт и не съм имала вземане-даване с майстори.
Освен препоръка за фирма/фирми имам нужда и от съвети за какво да внимавам и трябва ли да подписвам нотариален договор за услугата, да искам гаранция на ремонта и т.н.? Какъв документ трябва да бъде за гаранция, за да е валиден, трябва ли е да нотариално заверен?
Става въпрос за Горна Оряховица, град до Велико Търново.

# 433
Здравейте. Търся мнение дали някой наскоро е правил основен ремонт на баня и тоалетна включително смяна на тръби и всичко за София, да препоръча майстор или бригада. Предлагат ми един майстор, но той прави на една позната баня и тоалетна със смяна на тръби и му отне почти 4 месеца. Жената беше на квартира през това време и беше ужасно, защото имам чувството че този период е огромен за миниатюрна тоалетна и средно голяма баня, а тя искаше да си се прибере и нон стоп му звънеше да се забърза, но той не правеше нещата по-бързо. Да, сега ми го хвали, че е направил нещата чудесно и аз видях наистина, че всичко е много добре изпипано и цената е била съвсем реалистична, но въпреки това за основно жилище да се изнесеш за 4 месеца и то не за пълен ремонт ми се вижда нереално. Затова търся и други предложения, като ме интересува и за колко време за свършили работа майсторите. Благодаря.

# 434
Писах по-горе за нашия майстор - доволна съм много. 1 месец отне за 5 квадрата баня, напълно цялостен ремонт, смяна на тръби и местене на водомер. Като се има предвид, че се падна месец април, пълен с празници и почивни дни, които той си спазваше и не работеше. Освен това в 14 часа спираше, тъй като на долния етаж има малки деца и майката изрично го предупреди, че спят следобед… Но идваше всеки ден много рано и си запълваше времето качествено. Мисля, че го вкараха в списъка, Арам се казва. Чист, честен човек.

Общи условия

Активация на акаунт