🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 525
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 660
Този път аз ще съм от по-късните птици... надявам се все ще има кой да ми прави компания.😊

"Силно" започват с тема "Силви"... ех, празноглавост.

# 661
  • с трима мъже :)
В промото дават, че.Маги си тръгва. Значи няма да е така. Какво ли, обаче, са замислили?

# 662
Утре ще доглеждам, че не можах. На Мария веждите са ужасни, ако не бяха толкова черни щеше да е симпатична.

# 663
Ще творя голям пост с всичките по-големи глупости, че иначе ако е всичко ще трябва да не спя тази вечер.

Барборо по гръб не пада.
"Няма значение дали съм чула антипатичен или емпатичен моят отговор смятам, чееее съдържа и двата отговора." - когато мислата ти идва в повече и започваш да бликаш.

Теа на моменти е забавна. Честно. Нещо не съм много емпатична спрямо нейната "драма".
Руса си, Теа. Много руса.

** видях, че някои хора не са съгласни с думата съчувствие като синоним на емпатия. Реално това е най-точната дума описваща тази емоция.

Не всичко, което прави Нани ми импонира, но е голям сладур.
Имам чувството, че Нани цял ден носи сутиен, който е бая по-голям и е сложила чорапки да запълни пространството.

Принципно ако идеята е да си в сериозна връзка с някого въпроса на Сашето е напълно нормален. Както той сам казва "чисти взаимоотношения". През повечето време говори врели некипели, но точно за това мисля, че наистина е негова гледна точка. Въпреки това, можеше да е малко по-тактичен. Това не е лесна тема за много + това е жената, която харесваш и искаш да спечелиш.

Трагични са всички.

Няма да го бъде повече от мен за днес. Пробвах се да гледам и да следя вашите коментари, но предаването ме приспа. Сънчо само, че от 20ч до 23ч.

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 14:24 от Angelistic

# 664
Разпънете ме, че изобщо повдигам темата, но Силви вече ми липсва. 😭

Оо и на мен !! Grinning
И много съжалявам, че не участва в надкаст. С цялата й сериозност, вглъбеност и отнесеност, ми беше много забавна и ненатоварваща, колкото и странно да звучи. Дано се появи в някой подкаст, а ако е вярно, че си е загубила работата в кантората заради това измислено предаване, много бих съжалявала за нея.

# 665
Не вярвам, че го казвам, но Теа ми е симпатична. Забавна, цветна и незлоблива...Няма голями интелектуалци тоя сезон, язък за Алек, който е на ниво...
Изборът му е ясен за мен след този епизод... Надежда. Сценаристите сигурно ще го насилят обаче да изиграе влечение към някаква съперница...
Залагам на Мария...

# 666
Мария ми прилича на лейди бой.

И Валерия на моменти страшно ми прилича на филипински лейди бой или кубински хаха
На филипински наистина.
Не ми се смейте, постоянно ми се привижда, че Йоана има адамовa ябълка 🤔

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 06:49 от dany_nik

# 667
Виктория би се обърнала срещу цялата четворка, ако види че някой я засенчва… не знам какво очаква, те нали са там за мъж? Ксто гледам промото и утре няма да гони момиче, ще даде 10 рози на Магдалена, скука.

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 06:52 от elleonore1

# 668
  • София
Като ги видях как се прегръщат ентусиазирано победителките Виктория и Мария, се запитах не им ли хрумва, че ще е доста неловка среща. И май така ще се получи. Едната флиртува и се целува, другата ги гледа.

# 669
В промото дават, че.Маги си тръгва. Значи няма да е така. Какво ли, обаче, са замислили?
Сигурно е последна роза и плаче по повода, нещо такова. Няма скоро да я гонят.

На някой направи ли му впечатление,че имаше немалко кадри от стаите на момичетата? А после обясняват, че нямало камери и микрофони при тях. Можеха да излъчат репликите на Силви от стаята, но не пожелаха, по неясна причина.

# 670
Тя е останала последна, всички други са с рози в кадъра
Сигурно е последна роза и плаче по повода, нещо такова. Няма скоро да я гонят.

На някой направи ли му впечатление,че имаше немалко кадри от стаите на момичетата? А после обясняват, че нямало камери и микрофони при тях. Можеха да излъчат репликите на Силви от стаята, но не пожелаха, по неясна причина.

# 671
  • София
Ако тази седмица не изгонят някоя, ще е гавра със страдалния зрител.

# 672
Хора, съвсем сериозно, вчера си закрих очите, за да не гледам Криси Горджъса, много неудобно ми стана, като някаква пенсионерка ми е, която е седнала да се сваля на младежа. Много стържещ глас, много странни мимики и движения, тая целувка няма да я коментирам.

Киара е тъпичка, ама пък е хубавичка и миловидна, ще хване някой богаташ. Барбара, обаче, ще трябва да набие някой богаташ, за да го хване...много просто девойче. И каква е тая вода дето я задържа, наистина е подута непрекъснато.

Теа и тя е много зле. Аз не смятам, че Киара и Барбара казаха кой знае какво. Теа говори най-много и има претенции, кое не е така? Малко пък трябва човек да има поглед върху себе си.

Мария с вързана коса е муцка, само и веждите да пипнем. Много 'и е гадна косата, направо се дразня, че така се загрозява. Ясно ми е, че със сигурност се опитва да я поддържа, но е много сламеста и бухнала, прилича на пещерняк...

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 08:03 от savii_

# 673
Тези жени в трети сезон са като някакви горгони медузи. Грозни и зли, всичките до една.

# 674
  • София
savii_, и аз не гледах прословутите целувки на Криси с Алеко. Само като я видях каква уста отвори, и грабнах телефона. Бляк.

Общи условия

Активация на акаунт