Номинации за най-голяма муня (тема 9)

• 73 396
  • 841
  •   1
Отговори
# 810
Прихванах от вашите миризливи постове и сега в хладилника не знам от какво намирисва. Гледам, оглеждам, редовно хвърлям.

# 811
А, те повечето замирисват в цялата си прелест когато не са охладени, те и така се ядат Grinning В хладилника предимно не са страшни, не много де. Разни викинги като от вчерашния ми разказ се стресират, ама... Развалиха ги и тях, а едно време какви викинги имаше Joy

# 812
Прихванах от вашите миризливи постове и сега в хладилника не знам от какво намирисва. Гледам, оглеждам, редовно хвърлям.
Не мирише от хладилника ти, а от темата, изключи компа или поне не влизай временно  Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 18:21 от Кубратова

# 813
  • Бургас
Най-култовия пост, който съм чела във форума е за една муня, забравила риба в дамската си чанта Grinning

# 814
На мен съфорумката с умрялото пиле.

# 815
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Аз пък се притесних изключително от викингът-веган. Защо тез чутовни хора се повредили по модата?!?
Как ще го е "страх" от сирене???

По темата със смрадните - един изгнил пресен картоф скоро "открих" чак, когато ми потънаха пръстите у него Weary
Няма измирисване това нещо...

# 816
Абе той е един образ безподобен, мина му вече от сиренето, ама се изразява много живописно и се посмяхме добре една цяла група хора покрай това му приключение Grinning
Гаджето му май още не знае какви вълнения причини с това сирене Grinning

# 817
  • София
Нали има виц, че като чуеш Горгонзола и се чудиш дали няма то да те яде 🤣

# 818
Нали има виц, че като чуеш Горгонзола и се чудиш дали няма то да те яде 🤣

За сиренето може да е шега, но за животните винаги е добре да знаеш от кой вид са. Някои ги ядем, а други ядат нас.

Когато бях дете, през летните ваканции ни пращаха при баба и дядо. Те живееха в малко градче, в къща с двор. Имаха няколко овошки и трева. Но, все пак, двор. Някой подарил на братовчед ми едно малко, жълто пате. Той го кръсти "патето Яки". Патето бързо порасна, баба ми не можеше да го търпи, акаше й на плочките в двора, голяма драма. Чудеха се с дядо ми как да подходят с братовчеда, нали е негово животинчето. Но той сам разреши проблема. Беше на около пет. Веднъж каза: "Това пате Яки много голямо стана. Няма ли вече да го ядем?"

# 819
Хаха, на село израстват действително доста практични деца Grinning

# 820
Аз пък се притесних изключително от викингът-веган. Защо тез чутовни хора се повредили по модата?!?
Как ще го е "страх" от сирене???

По темата със смрадните - един изгнил пресен картоф скоро "открих" чак, когато ми потънаха пръстите у него Weary
Няма измирисване това нещо...
Тези картофи гърмят, да знаеш !!! Цялото лице ми беше с картоф... Това си е бомба със закъснител 🤨😑

# 821
  • София
Моите картофи са щастливи и не гърмят, само корени пускат.

# 822
Снощи ММ изпусна кофичка айрян от хладилника, който зрелищно се взриви върху половината килим в кухнята. Добре поне, че е лято и днес ще изперем килима навън.
Преди две години беше зимата и пак той разсипа кутия с домашно сирене в саламура. Няма изпиране тая саламура на място върху килима. Сума ти време миришеше на мандра. Аз съм от село и обичам домашни неща, но не и да ми мирише на тях 😂

# 823
На мен съфорумката с умрялото пиле.
Врабче

# 824
  • Sofia
Вчера открих,че съм носила 1-2 пъти блузка  на тропоска 😄
Преди 2-3год я купих в края на летният сезон,но нещо не ми допадна дължината и беше доста широка.Прекроих я,тропосах и оставаше да се зашие,но не съм…
Скоро я открих,изпрах,изгладих и я поносих няколко пъти.
При гладенето /вече с очила/забелязах страничната тропоска и подгъв 😏

Общи условия

Активация на акаунт