Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 103 212
  • 1 402
  •   1
Отговори
# 810
Благодаря. Не мога да се ориентирам какво съм платила, защото не е доцент или професор, но може да е било преглед и ехограф  знам ли, но определено е сложно с тез категории. Следващия път ще питам.

# 811
Извинете, но това е прекалено. Първичен преглед от доцент или професор - 245 лв.

В други болници такива прегледи се движат между 80 и 120 лв.

# 812
Извинете, но това е прекалено. Първичен преглед от доцент или професор - 245 лв.

В други болници такива прегледи се движат между 80 и 120 лв.

Всеки има право на избор. В крайна сметка ако на някой му е скъпо не е на сила там.

# 813
  • София
Това конкретно за АГ отделението ли е? Защото в други отделения разликите с предишните цени не са големи - тип 10-20лв. Миналият месец имах манипулация, за която точно толкова беше разликата в сравнено с цени от 2024г. (за дерматологично това). И само на конкретни неща са вдигнати цените. Първичен преглед например нямаше вдигната цена там (130лв).

# 814
Благодаря за информацията!

Между другото, аз също се следя при д-р Леков и съм изключително доволна ( за дамите, които питаха). Другата седмица имам насрочрно секцио.

Здравейте Дами! Предстои ми скоро раждане и бих се радвала, ако някой сподели как става изписването. Има ли специално място, колко души е нормално да дойдат, трябва ли да взема почерпка и колко време се отделя на всяко семейство? Какви подаръци или почерпка е удачно да се вземе за екипа в болницата?

На етажа където са диванчетата има стая за снимки за изписване. Колко души да дойдат е твой избор. Ние взехме кошница със сладки неща и солена торта. Солените неща ги предпочитат. За неонатологията ги взехме тези неща.

# 815
Благодаря за информацията!

Между другото, аз също се следя при д-р Леков и съм изключително доволна ( за дамите, които питаха). Другата седмица имам насрочрно секцио.

Здравейте Дами! Предстои ми скоро раждане и бих се радвала, ако някой сподели как става изписването. Има ли специално място, колко души е нормално да дойдат, трябва ли да взема почерпка и колко време се отделя на всяко семейство? Какви подаръци или почерпка е удачно да се вземе за екипа в болницата?

На етажа където са диванчетата има стая за снимки за изписване. Колко души да дойдат е твой избор. Ние взехме кошница със сладки неща и солена торта. Солените неща ги предпочитат. За неонатологията ги взехме тези неща.

Доктор Леков също предпочита солени неща да знаеш Blush

# 816
  • Sofia
Преди съм срещала ценоразписа с конкретни цени за всеки лекар според категорията му за всички лекари в болницата - потърсете го. Мисля, че с изключение ва доцентите в АГ не са най-високи цените, когато са ме пращали на нефролог, вътрешни, очен преди бяха по 190, а сега мисля, че са над 200.

# 817
Минавам да споделя, че направих първата си ФМ при др Богданова. Много ми я хвалеха и реших да запиша час при нея.
Еми не съм много доволна от поведението ѝ, не беше на професионалното ниво, което очаквах.... Платих си прегледа по ценоразпис, но не ми направи 3D, 4D, за които беше написала, че е извършила.

# 818
  • Бургас
Здравейте, някои може ли да ме ориентира за цените на раждане дали са ги променили и тях както и цената на тонове?
Много благодаря предварително!

# 819
Здравейте, някои може ли да ме ориентира за цените на раждане дали са ги променили и тях както и цената на тонове?
Много благодаря предварително!
Тоновете са по 55 лева. Цените за раждане поне миналата седмица, когато питах, не бяха променяни.

# 820
Здравейте, началото на февруари родих, цените на пакетите за раждане не са променяни. Тонове са 55 лева, както са ви написали.

# 821
Здравейте, момичета! 🌸
В 34 г.с. съм и съм се насочила към раждане в Токуда. От към 20 г.с се следя при доктор Росица Колева. Насочих се към нея след като изчетох доста позитивни коментари и прегледах експертизата й при проследяване на бременни с тромбофилия (какъвто е моят случай). Разбира се, прочетох и доста негативни отзиви по отношение на държанието й спрямо пациентите. За сега съм изключително доволна от нея като начин на проследяване и отношение към мен. Днес коментирахме начин на раждане и тя лично ме агитира за естествено раждане.
Исках да попитам, има ли някоя от Вас , която има преки впечатления от естествено раждане при нея?
Чета за някакъв нейн специализант - Мадлен Георгиева, за която не чувам нищо добро и започвам леко да се плаша. Как мога да избегна този специализант и каква е ролята му в процеса по раждане?
Простете невежеството ми, но ми е първа бременност и ще се радвам да намеря отговори на въпросите си тук Simple Smile

# 822
Здравейте, момичета! 🌸
В 34 г.с. съм и съм се насочила към раждане в Токуда. От към 20 г.с се следя при доктор Росица Колева. Насочих се към нея след като изчетох доста позитивни коментари и прегледах експертизата й при проследяване на бременни с тромбофилия (какъвто е моят случай). Разбира се, прочетох и доста негативни отзиви по отношение на държанието й спрямо пациентите. За сега съм изключително доволна от нея като начин на проследяване и отношение към мен. Днес коментирахме начин на раждане и тя лично ме агитира за естествено раждане.
Исках да попитам, има ли някоя от Вас , която има преки впечатления от естествено раждане при нея?
Чета за някакъв нейн специализант - Мадлен Георгиева, за която не чувам нищо добро и започвам леко да се плаша. Как мога да избегна този специализант и каква е ролята му в процеса по раждане?
Простете невежеството ми, но ми е първа бременност и ще се радвам да намеря отговори на въпросите си тук Simple Smile
Аз бих говорила директно с нея за тази специализантка. Руса и симпатична е, с права коса, слабичка. Но аз съм потърпевша и бих казала в прав текст че не я искам на раждането. Вие може да я питате дали още е в болницата и да споделите притесненията си

# 823
  • Sofia
Май няма начин да откажеш участието на специализантите.

# 824
  • Бургас
С първото си раждане имах да попълвам бланка и в нея имаше въпрос дали искам да присъстват стажанти на раждането и аз бях отказала но въпреки това се въртяха из стаята когато влязох да раждам.

Общи условия

Активация на акаунт