Пазаруване от about you - тема 28

• 67 188
  • 804
  •   1
Отговори
# 195
Имам сиви 1460 Паскал, отпреди години, те са с поне 3 различни кожи,  нищо им няма, аз бих ги задържала ако всичко друго е ок. Така са се паднали парчетата за саята.
Или да поръчаш други, ако има и да избереш.

# 196
Да, отвън нищо им няма, но се замислих дали няма да се очупят различно при носене. Моят номер за момента е изчерпан.

# 197
  • София
Аз взех тези, първоначално ми се стори че са удобни, но после реших, че нещо не са ми баш.
Щях да ги върна, дъщерята ги обу, реши че и харесват и ги взе, но после като ги подноси, се размрънка и тя. Като че ли идват леко твърдички.
Но пък на теб може да са ти удобни.

Благодаря тиLemy
Явно ще се връщат, за съжаление няма как да ги откажа вече. Искам меки и удобни маратонки. Имам едни малко твърди на Пума и полудявам с тях. При двоен опит (на теб с дъщеря ти) ми е достатъчно. Въпросът е дали да ги взема и веднага да ги връщам или направо да откажа при доставката.
С други цени засега не ме изкушава АЮ.

# 198
Mimoza - зависи къде са произведени Simple Smile Имам 1460 Vegan или на 1460 Mono бяха - езиците отвътре бяха единия гладък и малко по-тъмен,другия не толкова гладък и малко като че ли по-светъл. Няколко такива неща забелязвам на езиците,но не ми пречи на мен. Мисля,че е нормално това. Не са взимани всички мои Мартенски от Абаут Ю,така че за мен е нещо нормално.

# 199
gatanegra, гледам че се водят различни модели, ако искаш все пак ги пробвай.

# 200
Момичета , случвало ли ви се е , намален продукт , а като го сложите в кошницата е на реална цена 🤔

# 201
Момичета , случвало ли ви се е , намален продукт , а като го сложите в кошницата е на реална цена 🤔
Провери през приложението, колко е цената, през сайта често се случва.

# 202
И в приложението ми се е случило.

# 203
Провери през приложението, колко е цената, през сайта често се случва.
И през сайта и приложението е едно и също . Дава намалената цена , като добавя в количката и там стои на пълната стойност . За първи път ми се случва. Оправя ли се по някое време да преглеждам?

Последна редакция: ср, 17 апр 2024, 18:10 от tsvetka82

# 204
Оправя се на по-високата цена.

# 205
Да, и при мен е така и да, "оправя се" на по- високата цена.
И понеже още имам мишки в главата се допитах за ботите до сестрата на ММ, която години наред работеше в големи обувни предприятия. Та тя ми каза да си ги нося със здраве 😃😂 и че това не би ми създало проблем, било нещо нормално. Имам достатъчно време да реша колко ме дразни "не дефекта" 😂

# 206
Идеални са, обувай ги утре и ще изгониш мишките Simple Smile

# 207
  • София, Манастирски ливади
В приложението има покана за утре 11 часа.

# 208
Само това ми трябваше. Пак да храча пари!

Този код AYBDAY хващал и под 100 лв.

# 209
Аз ще чакам по- голям, дано се появи нещо скоро...

Общи условия

Активация на акаунт