Пазаруване от about you - тема 28

• 68 083
  • 804
  •   1
Отговори
# 450
Пюрче, писах на ЛС.  6 и 6.5 са номерата..39-40..като за мен Nerd

# 451
  • Варна
И моят син пазарува от панда бай, но без кутии 😂
Добре, че майка му е добричка и се съгласява да поръчваме от някакъв, за мен, китайски сайт и ме е страх, и добре че имам револют, че да се плаша по малко 😂😂😂

За мен също е малко подигравка ,за рожден ден, да те карат да играеш в уатс ап, за някакви мижави, че и малко на брой кодове за 50%....

Айде да раздават на кило 70-80%, че да си стимулиран да инсталираш уатс ап, пък то....

# 452
  • София
Много искат да ни лансират това WatsАpp? Или е популярно в Германия? Аз покрай АЮ три пъти съм го сваляла и съответно трила от телефона.

# 453
Да, предпочитат wats app в Германия, и в Турция е на почит пред вайбър

# 454
Доволна съм на 50% намаление, което имах от код. Бирки под 260 лв не съм ги виждала никога. Сега вече успях да си ги купя.
Ето поръчката
Скрит текст:

ММ най-много се възползва.

Последна редакция: нд, 21 апр 2024, 10:10 от йоко

# 455
Здравейте, ако някой му е останал код за 25% или 30% ще бъда благодарна да ми го изпрати на лично.

# 456
  • Сф
Мис Ноа, нямам Револют. А и не искам да ме занимава. Първа инвестиционна имат много удобна карта за тинейджъри и може да се пазарува с нея. При които и да съм питала други не става, защото нямат 18, имат много лимити.
В нейния клас всичко с карти пазарува, тротинетки взима, гледат да се не минат еврейчетата 😂

# 457
  • Варна
Само да кажа за уатс ап.

Професията на мъжът ми налага по дълги командировки в чужбина, на места със слаб нет и за да поддържаме връзка имаме инсталирани вайбър, месинджър, имо, уатс ап.

Единствено от уатс ап сме доволни. Железен е. Много добро качество на връзката и той казва, че е най "лек".

Инсталирахме го заради Турция, но се оказа, че е най стабилен от всички останали приложения за комуникация.

# 458
  • Пловдив
Кодовете ловят и днес. Имам за 20 и 25 %, които няма да ползвам.  Пишете ми ЛС, ако желаете да ви пратя. Важат за поръчки над 100 лв.

ДАДЕНИ

Последна редакция: нд, 21 апр 2024, 11:10 от sunflower

# 459
  • Sofia
И моят син пазарува от панда бай, но без кутии 😂
Добре, че майка му е добричка и се съгласява да поръчваме от някакъв, за мен, китайски сайт и ме е страх, и добре че имам револют, че да се плаша по малко 😂😂😂

Пандата си е китайски сайт за ментета.

# 460
  • Варна
Да, знам. Купува си реплики на дрехи, обувки, цената на която не можем да си позволим.

# 461
  • Сф
Реплики на известни марки. Чак ментета ..моята си ходи с обувките на Баленсиага и няма проблем. Някои неща са с лошо качество , съгласна съм, изкуственяк, това от дрехите и, но не всичко е боклук. Трябва да се четат ревюта, да се преценява , учи на опит ако не друго . А ще им мине и това, за определена възраст си е попадение сайта.  Например момчетата от класа и се спукват да си пазаруват футболни екипи или подобни ( не съм в час ) които иначе не могат да си позволят. Носи им радост, носят си нещата, харесват си ги,  какво повече да иска човек..

# 462
  • София
Използвах код за -50%, остана ми за -25%, ако някой го иска.
Подарен!

Последна редакция: нд, 21 апр 2024, 10:28 от elie1

# 463
Добре че свърши тази история с размяткването на кодове.
Така и не разбрах ако има екстра, тези кодове от ИГ хващат ли върху нея,  не хващат ли...премахват ли я...
Нямаше extra намаления, поне в петък и вчера. На червените промо цени си ловяха кодовете, с изключение на вече цитираните марки.

# 464
Аз си ползвам така или иначе уатс ап, казват, че е най - сигурно и не се подслушва...Не, че крия нещо, просто принцип...използвам го за общи чатове и съм доволна. От АЮ съм изненадана неприятно, че се изложиха така, но пък от друга страна спестявам парички.
Аз не знаех, че има такъв сайт, моите момчета също си падат по разни Найк, Адидас, Пума. Обаче като видя баснословна цена на нещо обяснявам, че няма как да стане. Поръчвали сме само футболни екипи от подобни сайтове, няма как да купим оригинални, които следващата година вече няма да им стават, а са фенове...

Общи условия

Активация на акаунт