Ние по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 8

• 46 214
  • 588
  •   1
Отговори
# 180
Аз си купувам от Алито и да ви кажа много са ми добре. Шаренки, хубави, цицести Simple Smile Малко се налага да попришия презрамките, че зашити едва, едва, ама нямам оплаквания като цяло.
Тази година пробвах от Тему и Шейн, но не съм доволна от резултата.
Сега видях, че тази година и от Алито съм вземала, но са били малки и ги подарих на племеницата.
Ей от този съм най-доволна, но вземам повече хиксове, а сега са вършили
https://www.aliexpress.com/item/4000187490187.html?spm=a2g0o.ord … 15.21ef18026urMj4

# 181
Здравейте, дами тъй като аз си търсех някакъв по официален тоалет попаднах на фирма Яша имат сайт  размерите си отговарят дори мисля,че имат и физически магазини , много отзивчиви , е малко са по скъпи нещата им ,но все пак ги има

# 182
  • Sofia
От”Газела”купували ли сте си нещо?
Постоянно ми излизат техни реклами.
Шият ли ги или са внос?

# 183
Попаднах на темата и да се включа с отзив по питането:
От”Газела”купували ли сте си нещо?
Постоянно ми излизат техни реклами.
Шият ли ги или са внос?
Аз лично купих три рокли, и две върнах, едната я оставих, но не съм сигурна дали ще я нося, въпреки, че ми харесва десена. Като цяло мисля кройките и размерите, са наистина за по едри дами и по-скоро са шити като за фигурата на собственичката, която си е и модел, навсякъде по социалните медии и в сайта тя рекламира моделите. Материите, поне на роклите, които купих, не са точно, това което се рекламира. Иначе има свежи и хубави десени. Дрехите са шити в България, така ги рекламират.

# 184
  • Sofia
Магазин имат ли или само онлайн предлагат?
Момичето,което ги рекламира ми се вижда доста позаслабнало напоследък 🤔
Симпатяга е.

# 185
  • София
Имат магазин в София и Варна

# 186
  • София
Имам няколко тоалета от Газела, но само на място, тъй като искам да се видя. Панталоните зимните са им номер едно. Да Имат лента острани, но са дълбоки, на мен са ми супер удобни. Мога да ви ги снимам утре.
За бала на малката взех сатен комплект с капси на ризата, многоо удобен и свежарски. Гадното е че имаше само в черно, но каквото такова

# 187
  • София
Къде се намира физическият магазин на Газела в София?

# 188
  • София
Къде се намира физическият магазин на Газела в София?

Google изглежда страшен, но всъщност е супер лесно:

https://gazela.bg/

# 189
  • София
Като гледам тази Газела е за жени високи не повече от 165 см. Което за пореден път доказва, че в БГ трябва да си или нисък и дебел, или висок и слаб. Ако си и висок, и дебел, няма шанс за дрехи.

# 190
Като гледам тази Газела е за жени високи не повече от 165 см. Което за пореден път доказва, че в БГ трябва да си или нисък и дебел, или висок и слаб. Ако си и висок, и дебел, няма шанс за дрехи.

Да уви, както писах по-горе три рокли взех от тях, не само че най-малкия размер ми седеше голям (според мен са си изцяло уголемени), но и талията на роклите ми идваше кажи-речи под бюста, като модел за бременни, за дългите рокли става върпос, с къси дори и не пробвах, сигурно щяха да са ми над коляното. Не съм много висока все пак (172 см). Харесах и един модел сутиенти, те пък само чашка F.

# 191
Много рядко български фирми имат хубави кройки за едра фигура.

# 192
  • София /Абсурдистан
В Ганг има разпродажба на летни дрехи, погледнете. Аз си поръчах две рокли и две блузки. Намаленията са прилични.

# 193
Много рядко български фирми имат хубави кройки за едра фигура.

A ако случайно извадят готина кройка, то платовете и цветовете са мани - мани.

# 194
Относно Газела и по напред съм писала, размерите в сайта са дадени малко както дойде. По това, което е дадено трябва да ми е свободно, а то опънато. И аз съм от високите и са ми къси. Едната блуза зимна, освен, че е изкуствена, беше и боцкаща. Абе всичко съм върнала, каквото съм поръчала.

Общи условия

Активация на акаунт