Ние по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 8

• 46 228
  • 588
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Масово кройките за пухкавелките са мани мани, едни безформени чак бабешки. Аз също не съм от най ниските 1.70 съм, ма си имам всичко, та трудно се обличам.
 Искам аз да се чувствам добре в дрехите си, онлайн не купувам вече, защото не мога да уцеля размерите само на място. Завиждам ви благородно като качвате дрехи. Сега търся яке, ако ли не пак към Турция, там поне си знам магазина.

# 196
  • Стара Загора
Масово кройките за пухкавелките са мани мани, едни безформени чак бабешки. Аз също не съм от най ниските 1.70 съм, ма си имам всичко, та трудно се обличам.
 Искам аз да се чувствам добре в дрехите си, онлайн не купувам вече, защото не мога да уцеля размерите само на място. Завиждам ви благородно като качвате дрехи. Сега търся яке, ако ли не пак към Турция, там поне си знам магазина.

Ох и аз. На края на миналата зима си скъсах якето (пак от същия магазин) и беж натам.
Не едно, две - три ми харесаха, добре, че хич не са евтини, та минах само с едно. Smile

# 197
Аз пък само онлайн купувам. Меря, връщам, постоянно съм по куриерите, защото постоянно си купувам. Затрупана съм с дрехи и няма какво да облека Wink . От малък град съм и избора е към никакъв. Но от Бг сайтове, тези чуждестранните хем са ми скъпи, хем и моделите от там  са ми съвсем бабешки и постни. Тук доста се харесват, но на мен тц.

# 198
От кой български сайт си доволна?

# 199
Фесън чойс, Венера плюс, Унико, най-вече тези  и от Фб - Джулия стайл.
По-принцип, когато пазарувам ги изрушквам всичките, те не са толкова много Simple Smile

# 200
  • София /Абсурдистан
Здравейте! Да попитам за мнение, някой пазарувал ли е от тук?
https://loveyourcurvy.com/curve-collection

# 201
Прави ми впечатление, че манекенката е същата, която снима с Максим фешън. Иначе нещата ми изглеждат хубави, цените височки.

# 202
Здравейте! Да попитам за мнение, някой пазарувал ли е от тук?
https://loveyourcurvy.com/curve-collection

Да, аз. Коректни са и са им хубави нещата. Връщала съм без никакви проблеми.

Ето това е последното, което поръчах - https://loveyourcurvy.com/index.php?route=product%2Fproduct&prod … bg_BGN&rlv_rpos=2

Никак не го биваше. Малко тип Тему е стоката - чудни снимки, а после истината е различна. Поне се връщат.

# 203
Здравейте и аз поръчвам от много години по интернет и съм много доволна ,за сега не ми се е налагало да връщам .
И като качество съм доволна ,имам спортни комплекти 4,5 комплекта някъде .
Половината си ги нося 4 та година .
Но сега съм поръчала яке ,но страницата не съществува princessmonn за пръв път поръчвам от тук .Дадох данни но не знаех ,че в времето занапред ще го получа .А сега ми се реве ,защото  много харесах якето .
Нищо освен име,телефон + адрес за кур фирма (не съм давала) ,но ме интрс ---поръчвали ли сте от тях ?
От 10 год най- малко поръчвам по интернет и не се е случвало някоя страница да изчезне .

# 204
Не, съм убедена точно какво питате, но тези princessmonn  до колкото виждам са просто една ФБ страница, която е изчезнала. Вероятно НАП са ги напипали, че продават нелегално и са махнали всичко.

Имате адрес и телефон на изпращача на товарителницата. Ако не я пазите - вижте си смс-а от куриера.

# 205
Не, съм убедена точно какво питате, но тези princessmonn  до колкото виждам са просто една ФБ страница, която е изчезнала. Вероятно НАП са ги напипали, че продават нелегално и са махнали всичко.

Имате адрес и телефон на изпращача на товарителницата. Ако не я пазите - вижте си смс-а от куриера.

Знам че е страница ,аз няма да получа нищо защото те казаха ,че ще го получат по нататък след един какъв си период .
Но преди това ще ми пишат ,в чата ги няма .
Благодаря все пак .

# 206
Цитат
защото те казаха ,че ще го получат по нататък след един какъв си период .

Вероятно поръчват от алиекспрес, шейн, тему и т.н..

# 207
Дами, голямо затишие тук. Не забърсахте ли нещо от намаленията Simple Smile
Аз поръчах от Фешън чойс- доволна от покупката, Газела поредното разочарование. Хем си знам за там, лятна блузка за 50лв. все едно е от Шейн, материя и изпълнение ужас. Но, подлъгват ме с техните реклами.
Постоянно ми излизат и реклами на Максифешън, е ужас. То модели и кройки от зората на века. Иначе цените са доста съвременни:)

# 208
От Газела нищо не мога да си харесам, или е чисто черно или цветови комбинации, които не са моето.
В процес съм на търсене на чорапогащник и няма и няма размер. Повечето със ограничители , които са нееластични и се свличат. Вие къде намирате размери?

# 209
Ммм жилетка от aboutyou за момента и чорапи от ПиринХил...
Ослушвам се за по-прилични намаления в Ула Попкен (немската де)

А Газелата или там квото е след като огледах какви "невероятни" сутиени предлага ( сори, ама да отиде у полските и да види що е размер и как трябва да седи), даже не поглеждам повече. Смях на кутийки.

Общи условия

Активация на акаунт