Ние по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 8

• 41 722
  • 532
  •   1
Отговори
# 330
Vesela, може да видите в магазините на gang.bg. Имат макси мода, материите са добри, цените не са от най-ниските, но имат лоялна програма и отстъпки.

# 331
  • София
скаридка, аз ги харесвам maxi fashion. Имам няколко панталона, които наистина са шити от тях. Материите не са лоши, но трябва внимателно да е чете какви са, пък и да се пита, защото единият панталон, описан като "спортен", си е от трико за анцуг. Но и него не върнах, защото ми беше много добре освен на ширина, и на дължина, и много време го нося вече.
Миналото лято си взех два летни, които са от типа "Ликра". Плата е доста по-плътен от всички, които ги продават по пазари и разни ФБ страници, ушити са много добре, имат и джобове.
Блузи и туники са им турски, купувам само памучни и вискоза, от всички съм доволна като материя и издръжливост. Корсажи и бельо също си купувам, сутиени - не.
Цените са доста високи за една обикновена памучна блузка примерно, но им дебна намаленията. Като размери си отговарят на описанието. Аз съм стандартно дебела, т.е оформена навсякъде 😀😂😀, пък съм и висока.
От туниките имат много видове шаренки, които са шифон или полиамид, за тях нямам мнение.
Сега гледам много нови модели, все някакви лъскави хмм.

# 332
  • София /Абсурдистан
С Ганг внимавайте. Много вдигнаха цените и влошиха качеството. Иначе в онлайн магазина им има всичко.

# 333
И аз съм доволна от панталоните и клиновете на Макси фешън. Имат едни къси клинове с дантела, много удобни са за вкъщи, ползвам ги и за пижами. Блузи не съм купувала.

# 334
Бях попаднала на maxistyle.bg, имат модели от естествени материи и размери до не знам колко хл, като най-голямата гръдна беше 138 см. Преди нова година им поръчах две блузи, така и не ги доставиха. Тия дни загледах инфото за магазина - оказа се, че са бг марка Suvenir със собствена продукция. Доста ленени и памучни дрехи видях, но не съм поръчвала. Ако някоя от вас има опит с тях, моля да сподели.

# 335
Oт GANG последно си взех тениски на промоции, едната е с вече разпръцано деколте, не съм я пускала в сушилня, На друго място не е раздърпана, но деколтето е тотал щета. Другата си е добре, от различни серии са, макар и на една цена и като качество изглеждаха еднакво.

# 336
  • София
На Gang имам няколко различни модела дънки. Изключително меки са, но от няколко носения се износват на бедрата. Това е разочароващо, при цена от над 100лв.

# 337
Значи съм извадила луд късмет с всичко купено от тях, единствено една грейка стана на буци, но с тия пълнежи друго не очаквам. Нямам нищо със синтетика, от Ганг компромиса ми е вискоза.

# 338
Ганг отдавна съм ги зачеркнала.
Преди време писах за Трендиол и се отчитам с получени 4 рокли за лятото

Днес поръчах още 2

Лчтото нося само рокли и всичко е вискоза.Тази първата,която съм посочила случайно е някакъв изкуственяк,но предвид цената на която я взех я оставих.иначе е много тъничка и лека,дано да не спарва много.

# 339
А как стоят роклите, може ли впечатления.

# 340
Това зависи от типа фигура.Аз се харесах доколкото е възможно SatisfiedКато първата манекенка съм ,но с по-голям бюст.

# 341
Явно си имаш талия и този тип рокли ти стоят. След като цял живот съм била с тесни рамене, тънка талия и едри бедра, сега все едно се преобърнах - наедрях в раменете и горната част, а бедрата ми отслабнаха. Преди дънките ми зяпаха в талията, сега ако ми станат в талията, надолу нямам проблем.

# 342
dt, а какви са ти впечатленията за дължината на тениските. Аз съм висока 180см. и ми се струва, че всичко ще ми е късо. Не видях да пишат конкретна дължина на модела.

# 343
Не съм поръчвала тениски,само рокли.

# 344
Здравейте, някой поръчвал ли е от twiggy shop? Ако да, какво ви е мнението за роклите там?

Общи условия

Активация на акаунт