Ние по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 8

• 36 721
  • 462
  •   1
Отговори
# 75
  • у дома
Аз съм доволна от този сайт https://vanyafashion.eu/product/damski-komplekt-alyaska-vanya-fashion-3  -след като години наред бях 4хл и много трудно си намирах дрехи,сега влизам в  хл...

# 76
Може ли да препоръчате клинове 3/4 които да не прозират и да не държат топло. Незнам колко хикса, за 140 см. ханш. Вие с какво ходите у дома, на вилата. Ужасявам се от къси панталони, а с рокли не ми е удобно.

# 77
Ходя с клин и дълга тениска или блуза. Най-много ми харесват клоновете на Only carmacoma, Zizzi ot About you. От българските купувам а Макси фешън, относително добро качество са и са здрави, не се преоткриват лесно. Мисля, че няма да имаш проблем за ханша, моят е доста по-малък, но имам широка талия и търся такива, които не ме стягат в талията.

# 78
Poni69 , прозират ли тези на Максифешън?

# 79
Не. Редакторът ми е преправил думите. Писала съм, че не се протриват лесно. Аз съм доволна.

# 80
Момичета, от къде да купя панталон под коляното, но по-свободен в бедрата? Може да е по -ежедневен, може спортен. Много съм закъсала Sad Умирам от жега

# 81
  • Майничка
Аз импулсивно се сдобих с такъв пола-панталон. После, вече обмислено, повторих. Голям рахат е, единствен минус - джобовете са малки. Но пък носи на триене, за разлика от ленените гащи.
Скрит текст:

# 82
О, да се посмеете с мен. Simple Smile Поръчах си пола-панталон от Тему. Амнайсет хикса, черен с коланче. На снимката перфектно и стоеше.
Пристига панталона - първа изненада - поръчала съм два еднакви. Обличам ииии гъзеца като тиквичка, с плата от крачолите мога да облека малко село в Африка, коланчето засуквам няколко пъти и ставам ей като този мъжага:

Само дето тай секси, а аз смешна.

Пробутвам единия панталон на щерката - а тя ми вика, че ще го носела като Обеликс, но в женски вариант с пола-панталон

# 83
Gargamela от къде е?

# 84
  • Майничка
Фирмата има магазин в Пловдив.

# 85
  • ☀️София / London🌂
Момичета, от къде си поръчвате бельо? Не търся нищо дантелено, секси или изрязано, по-скоро памучни модели "бабешки гащи".
Имах страхотно квартално магазинче под ръка, жената зареждаше голямо разнообразие от модели и размери бельо от Турция мисля на много добри цени, но внезапно затвори и съм направо тъжна.

# 86
Момичета, от къде си поръчвате бельо? Не търся нищо дантелено, секси или изрязано, по-скоро памучни модели "бабешки гащи".
Имах страхотно квартално магазинче под ръка, жената зареждаше голямо разнообразие от модели и размери бельо от Турция мисля на много добри цени, но внезапно затвори и съм направо тъжна.
textile.bg,  и от други сайтове съм купувала, но този сякаш е най-коректен и предлага продукти на доста български фирми. Купувала съм и нощници, и за подаръци доста неща. Изключително много "уважавам" надписа 100% памук, особено на такъв тип артикули. ☺️

# 87
  • София
Този панталон си купих. Много е удобен, а цвета е  прекрасен Blue Heart Слаби, дебели всички ме питат от къде е . Мога да подскажа с размери на 3ХЛ. Материята е еластична. За мен е умален с размер. Магазинчето ми е наблизо, та имах късмет да пробвам. Лошото е, че не зареждат много бройки, но ако имате интерес, ще Ви поръчат.
Бельо напоследък купувам от Кауфланд. Миналата седмица бяха пуснали хубавите памучни гащи в по-големи размери.

# 88
textile.bg,  и от други сайтове съм купувала, но този сякаш е най-коректен и предлага продукти на доста български фирми. Купувала съм и нощници, и за подаръци доста неща. Изключително много "уважавам" надписа 100% памук, особено на такъв тип артикули. ☺️
Аз също пазарувам бельо и пижами на тези фирми, които се предлагат в горния сайт. Само, че аз ги взимам от физически магазини. Имат и памучни, имат и с дантели.

# 89
  • ☀️София / London🌂
Аз също пазарувам бельо и пижами на тези фирми, които се предлагат в горния сайт. Само, че аз ги взимам от физически магазини. Имат и памучни, имат и с дантели.
Благодаря много, харесах си няколко неща вече.
Може ли само да ме ориентирате в размерите, 20 UK съм ханш 115 см Flushed
ако се водя от таблицата им с размери 4 или 5хл май трябва да съм

Общи условия

Активация на акаунт