Ние по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 8

• 57 072
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
И кое им е ужасното? Защото ти сложи под един знаменател всички дънки на Некст, с което не мога да се съглася.
Хубавото на About You е, че е лесно връщането.
Плата основно, толкова бързо се разтегна и стана като торба. При това на ключови места като предната част и изглеждаше все едно имам нещо вътре. Не смея да повторя, защото дори не можах да ги върна, тази подробност с разтягането става видима като ги поносиш малко.
Та хайде тези дънки бяха ужасни и хвърлих на вятъра към 80 лв., както и дънките.
Честно казано не виждам защо се засягаш, не си ги произвела ти, за да го приемаш толкова лично.

# 616
  • София
Освен лесно връщане, Абаут Ю имат и 2 години гаранция на дрехи и обувки. При такава деформация на плата е можело да се направи рекламация.

# 617
Не го знаех, можеше да направя рекламация. Благодаря ти за информацията.

# 618
Аз последно си взех дънки от абаутю, онли кармакома. Оказаха се много добър избор, преди това бях взела некст, които бяха ужасни, а не бяха хич евтини. Единствения минус на тези, че взех черни и черното падна много бързо, след първото пране се появиха бели ивици, възможно е да е било от сушилнята. Намерих си решение де, ще взема боя за дрехи и ще ги боядисам и няма да ги пускам в сушилня. Сега поръчах същия модел и в синьо. Доволна съм.

Ето тези:
https://www.aboutyou.bg/p/only-carmakoma/danki-carthunder-16684885

Самоцитирам се, за да дам отзиви за модела в син цвят. Нищо общо с черния вариант, криво скроени, много меки, пише че имат пет джоба но няма 5 - има два задни и това е. Общо взето не са ок.
Ако някой се. е излъгал да поръча, да знае какво да очаква. Предполагам че и цвета ще падне.
Разочарована съм.
Допълвам - един номер по малък от обичайния размер няма да е лоша идея.

Последна редакция: пт, 06 мар 2026, 21:59 от vesela_veli

# 619
  • В полите на Пирин планина
Поне връщането към About you е лесно и безплатно.

# 620
Преди няколко години исках да си взема дънки от Абаут ю. На принципа проба-грешка взимах няколко броя, после връщах. Специално на Онли кармакома не ми беше добре кройката. На краката и в талията ми бяха добре, около корема и д-то ми бяха широки и стояха все едно нося голям памперс в дънките. Бях взела и на Зизи и Шийго, не знам как съм гледала размерите, когато ги обух и закопчах се изхлузиха до земята през талията. Като че ли най-добре ми бяха на Вила. Въпреки че са тънички, не са се прокъсали. Също и един панталон на Веро мода ми е добре, 2-3 други на Веро мода изобщо не са ми добре

# 621
Момичета, проблемът с изпотяването и неприятните усещания от триене на вътрешната част на бедрата с плат се елиминира с малко бебешка пудра. Макар този проблем да съм го изживявала инцидентно, особено през лятото не е излишно да поставяте по малко на кожата - ще си осигурите няколко часа комфортни разходки в жегата. Все на някого тази информация ще е полезна Simple Smile

# 622
Момичета, проблемът с изпотяването и неприятните усещания от триене на вътрешната част на бедрата с плат се елиминира с малко бебешка пудра. Макар този проблем да съм го изживявала инцидентно, особено през лятото не е излишно да поставяте по малко на кожата - ще си осигурите няколко часа комфортни разходки в жегата. Все на някого тази информация ще е полезна Simple Smile
И аз ползвам в най-големите жеги - най-често под гърдите слагам.
Преди години живеех в много гореща страна и там масово жените използваха бебешка или пък ароматизирана пудра за подсушаване (не само пълничките, а и слабите).

# 623
Това с пудрата може и да работи, ако имаш 5 излишни килограма и лееееекиииичкоооо изпотяване. Но когато имаш 55 излишни килограма и се потиш, все едно имаш душ между краката, нищо не помага.
Всъщност, и когато бях дете пудрата не помагаше, че сега ли...

# 624
  • София
Ето това ползвам през летните месеци. Издържа почти цял ден и не се зачервявам. Препоръчвам го с две ръце за проблема с бедрата. Simple Smile
https://www.decathlon.bg/p/340986-740326-krem-protiv-protrivane- … AYASAAEgJm6PD_BwE

# 625
Ето това ползвам през летните месеци. Издържа почти цял ден и не се зачервявам. Препоръчвам го с две ръце за проблема с бедрата. Simple Smile
https://www.decathlon.bg/p/340986-740326-krem-protiv-protrivane- … AYASAAEgJm6PD_BwE
А цапа ли дрехите?

# 626
Също, кога е купувана Вашата опаковка?
Питам, защото всички мнения с 1 звезда са от 2025г. и пишат, че формулата се е променила и вече не работи добре.

# 627
  • София
Също, кога е купувана Вашата опаковка?
Питам, защото всички мнения с 1 звезда са от 2025г. и пишат, че формулата се е променила и вече не работи добре.
от миналата година е и при мен работи. Консистенцията е малко по - плътен крем и не съм го пробвала дали цапа, защото лятото го слагам когато съм с рокля или пола . Оказа се доста устойчив на изпотяване.  Когато съм с панталон не ми е необходим. А 12 отрицателни срещу 1357 положителни отзива не означава, че не е ефективен Simple Smile Flowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 16 мар 2026, 13:50 от titinabg

# 628
Такива стикове против протриване има и в ДМ на техните марки Балеа и Алверде. Миналата година купих и от двете за проба - не направих разлика между тях, но си вършат работата с едно подновяване по обяд.

Последна редакция: пн, 16 мар 2026, 14:35 от beki8

# 629
  • София
Такива стикове против протриване има и в ДМ на техните марки Балеа и Алверде. Миналата година купих и от двете за проба - не направих разлика между тях, но си вършат работата с едно подновяване по обяд.

а ще може ли да пуснеш линк към продукта? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт