пазаруване от ЕМАГ тема 3

• 45 896
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
  • Mostly in my mind
Вчера пробвах и не стана. Изписа ми в червено че номера вече се ползва на друг акаунт. Искаше тел. номер за да потвърдя регистрацията чрез SMS, и като напишеш номера в полето го отхвърля
Може да са променили условията. Моите регистрации не са нови.

# 271
Според условията на кампанията, ако не сте имали активен платен абонамент, ще платите първоначалния абонамент и удължаване за още 1 година. И се получават 6 ваучера по 10 лв за следващи покупки. Може затова да има по 2 плащания..
Е това никъде ясно не беше написано. И аз съм в същата ситуация с две тегления. И за първото ми поиска потвърждение през банкирането, а за второто не….и картата не мога да си изтрия от профила. Силно се надявам да не решат сами и за още една година да го удължат. Съответно и аз не мога да се свържа с тях…

Заради това не бих си вкарал данните и номера на картата. Ако попаднат в грешните ръце сумата в картата може да изчезне без следа. Добре че го спомена
Това е много глупаво решение да не можеш да си изтриеш данните. Някакви шегички си правят - нямат и телефон, а трябва да имат такъв за проблемни стоки.
Откъде пращат поръчаните неща- от Румъния ли или са в България?

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 04:45 от dsfds

# 272
Може да си изтриете запазената карта в Емаг. От меню Моите карти има такава опция.

Моите поръчки от черния петък дойдоха. Доволна съм.

# 273
Благодаря! От там не бях пробвала. Аз обикновено пазарувам с револютска карта, но този път в бързането да “спестя” доставки очевидно не догледах много неща. Simple Smile

# 274
Аз не намерих това че дърпа за две години абонамент. Четох..не го виждам.
Не може ли да откажете абонамента?

# 275
  • Mostly in my mind
От 5 поръчки само 2 дойдоха. На другите пише срок до 30.11. Още са в статус одобрено плащане.

# 276
Аз не намерих това че дърпа за две години абонамент. Четох..не го виждам.
Не може ли да откажете абонамента?

В правилника на кампанията е посочено - "Клиенти, които не са имали активен абонамент за програмата Genius към началото на настоящата кампания, ще имат възможност да си купят и първоначален абонамент за нея, и удължаване плащайки общо 59,80 лв., в който случай ще могат да се възползват от 6 (шест) отстъпки от по 10 лв. за еМАГ и две отстъпки за Фешън дейс от по 10 лв."

# 277
Съжалявам но не намирам такова условие че се абонираш за 2 години!
Година за година пише. Не хоп..за 2 г.

Абсолютни тарикатлъци са това...
Ако аз бях таксувана двойно...вече да съм разпратила жалбите!

# 278
Аз след около седмица писане на едни и същи неща си получих на имейл бележка от куриерите за събраните в брой пари.

Картите запазени в профила и аз отдавна ги изтрих.

Нищо още не съм получила и за срок в профила ми е посочено 30.11. Аз не ги бързам нещата, не съм ги и плащала предварително, та ми е все едно кога ще дойдат.

Слушайте teta и пускайте жалби до КЗП. Кой знае колко хора са се опарили! Онлайн става и не отнема кой знае колко време. Тя даже Ви е качила скрийншотове на условията за абонамент.

На мен ми направи впечатление, че на сайта пише различни неща и за безплатната доставка. Явно правят промени, но не на всякъде оеднаквяват информацията.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 08:35 от drago_2008

# 279
Съжалявам но не намирам такова условие че се абонираш за 2 години!
Година за година пише. Не хоп..за 2 г.

В ПРАВИЛНИК НА КАМПАНИЯТА „Активирай или удължи Genius и получи 3 отстъпки в eMAG по 10 лв. и отстъпка изненада във Fashion Days!” , т. 4.5 е описано.

# 280
Моят цитат също е от Правилник на кампанията!
В него т.4.5. е съвсем друга - правото на достъп до услугите е алидно от....
Би било добре да сложиш скрийншот в такъв случай....аз поне не виждам къде е вписано твоето твърдение.

# 281
# 282
Различни са текстовете.
Аз натиснах Правилник и ми се отваря текста който горе качих.
Ти снимаш текста който излиза прези да натиснеш Правилник.
Пълна каша и са си за жалба отвред!

Ето онагледявам
Ти скролваш и четеш текста.
Аз натискам Правилник и чета съвсем друго!

# 283
Да, различни са текстовете.
Едното е правилник на тази кампания, другото е правилник на самата програма.

Който се е абонирал и счита, че нещо не е наред, може да си пуска жалба разбира се. Аз лично винаги чета условията на подобни кампании, томболи и подобни "промоции".

# 284
Дори така да е..подвеждащо е самото заглавие на скапаната им кампания - активирай ИЛИ удължи..а на практика се оказва че е активирай И удължи.

По закон са в нарушение за заблуждаваща реклама. И още нарушения имат..но за щастие аз не съм потърпевша...и за това поне жалба няма да пиша..този път.

Аз също винаги чета ОУ докрай!

Общи условия

Активация на акаунт