пазаруване от ЕМАГ тема 3

• 45 863
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
Моя приятелка поръча на 8 ноември продукт,който не е от Емаг. До днес не го беше получила. Платен е с карта. Влиза да провери статуса. Оказва се,че е в статус приети продукти, а тя нищо не е получавала.
По тел не може да се свърже, в чат бота няма опция приет в профила,но не получен реално продукт...
Какво може да се направи?
Ние със сигурност нищо не можем да направим.

В чата не е задължително да избираш истинската причина. Писали сме назад възможни начини да се свържеш с оператор в чата.

# 316
  • Mostly in my mind
писа във формата. дано се реши проблемът.

# 317
Моя приятелка поръча на 8 ноември продукт,който не е от Емаг. До днес не го беше получила. Платен е с карта. Влиза да провери статуса. Оказва се,че е в статус приети продукти, а тя нищо не е получавала.
По тел не може да се свърже, в чат бота няма опция приет в профила,но не получен реално продукт...
.Приета от куриер или от получател? Защото има ДВЕ приемания в проследяването ако е със Sameday.

# 318
Здравейте направих поръчка платих я онлайн с карта след това поръчката беше анулирана и ми казаха че ще ми върнат парите в каратата до 72 часа но пари няма.Някой знае ли какво да правя или да ми даде съвет?

# 319
  • Mostly in my mind
.Приета от куриер или от получател? Защото има ДВЕ приемания в проследяването ако е със Sameday.
От получател

# 320
Здравейте направих поръчка платих я онлайн с карта след това поръчката беше анулирана и ми казаха че ще ми върнат парите в каратата до 72 часа но пари няма.Някой знае ли какво да правя или да ми даде съвет?

Зависи и вашата банка кога осчетоводява транзакциите. Аз анулирах поръчка на 25.11, почти веднага пратиха и мейл, че сумата е преведена и днес вече парите са ми отразени по картата. Може да им пишете в чата да проверят и там ще кажат какъв е статуса на плащането.

# 321

Зависи и вашата банка кога осчетоводява транзакциите. Аз анулирах поръчка на 25.11, почти веднага пратиха и мейл, че сумата е преведена и днес вече парите са ми отразени по картата. Може да им пишете в чата да проверят и там ще кажат какъв е статуса на плащането.

В кой чат аз не намирам никакви контакти с тях?

# 322
И в приложението им, и на сайта има бутон Започни чат. Или може да пуснете запитване на info@emag.bg - но по мейла ще отговорят по-бавно. Имат и телефон 07001 3624, но там не знам дали изобщо някой отговаря вече..

# 323
Този чат няма човек който да ти отговори, някакъв бот просто ти задава въпроси без да даде отговор на каквото и да е.

# 324
  • София
Пиши им във фейсбук. На мен там веднага почти ми отговори човек.

# 325
Писах им казаха ми до 72 часа ще ми върнат парите ,мина една седмица пари няма и спряха да ми отговарят

# 326
  • Mostly in my mind
Полезна информация за фейса. Не се бях сетила. Благодаря!

# 327
Писах им казаха ми до 72 часа ще ми върнат парите ,мина една седмица пари няма и спряха да ми отговарят
Пусни искане за оспорване на транзакция. Странно ми е защо все им се молите. Питай в банката какво искат да представиш.

# 328
  • Плевен

И аз имах такъв случай. Поръчката се оказа в някакви си куриери, чрез които обикновено получавам от Алиекспрес. Нито номер за проследяване имах, нито нищо.

# 329
  • Mostly in my mind
И какво стана?

Общи условия

Активация на акаунт