Къде в Русе - 14

• 24 694
  • 473
  •   1
Отговори
# 60
Зависи. Свети като дойде у дома не ми взе пари първия път, защото не беше сигурен дали е намерил проблема.

# 61
Идеи за магазини за булчински рокли?
Без Елиза, Жанет и този, който е в Дунав

# 62
Уредът е на няколко месеца. Гаранционен е. Говорих с магазина (технополис) и казаха, че това било извън гаранционен проблем и да си намеря майстор. Препоръчаха Елдом, но те излизат в отпуск и ще са тук чак на 22ри.. А ние сме с бебе на 7 месеца и ми се ще да не чакаме тепърва до 22ри , а после и още няколко дни за ремонта....

Не мога да те насоча към конкретна фирма, но от познати знам, че средната цена само за посещение е 50 лв. Предполагам, че уредът не е гаранционен, а след посещението за установяване на проблема ще има неизвестен брой дни чакане за доставка на необходимата част (на неизвестна цена). В този смисъл, помисли дали не е по-разумно просто да се закупи нов уред, понеже ремонтът на стария е много вероятно да стъпи на цената на половин нов.

# 63
За пералнята на мама ползваме един майстор, който ходи по къщите. Доволни сме. Чак утре вечер ще мога да дам координати, че не съм в града.

# 64
Nonsense, как така вие да си намерите майстор? Не е ли редно сервизът който обслужва гаранционно да извърши ремонта и след като не го покрива гаранцията да си заплатите? Ако в бъдеще имате проблем, който се покрива от гаранцията тогава пък ще кажат, че е отваряна пералнята и не важи гаранцията. Както и да е, не е опция да сте без пералня толкова време. Аз съм ползвала услугите на Борислав Бакърджиев 0888 98 17 28. Дано свърши работа.

# 65

Можеш да разгледаш какво има в Remix, като филтрираш да ти показва само нови с етикет. Аз за себе си така харесах един модел на Assos - ето го: https://www.asos.com/asos-design/asos-design-elizabeth-long-slee … urWayId-202720960. Цената беше символична. Наложи се единствено подкъсяване.

Снимките в Remix са много зле, затова преди да поръчам си разгледах на сайта на производителя как реално изглежда моделът. Успех в търсенето на твоята рокля!

# 66
Къде в Русе има налични чанти Anekke, освен в книжарница Хермес и Сиела?

# 67
Май само там. Аз даже само в Хермес съм виждала. В Сиела не съм обръщала внимание дали има.
Някой слагал ли си е ботокс в Русе с цел лечение на мигрена? И не само с тази цел, интересуваме цена на зона, отношение, доволни, недоволни.

# 68
Някой може ли да ми каже дали в Сити мед има лаборатория Здраве? А мога ли да си направя там и мамография? Имам пуснати профилактични изследвания и бих желала да са на едно място. Благодаря!

# 69
И двете можеш да направиш в медика. Имат лаборатория здраве там

# 70
Да, в сити мед има лаборатория здраве, на втория етаж в дясно.

# 71
  • Русе
Има един в пресечката срещу Ла Страда, но не знам как се казва.

# 72
  • Русе
Жаннес.

# 73
  • Русе
Жаннес.
А, този по " Цар освободител" преди полицията как се казваше?

# 74
  • Русе
Жаннес.
А, този по " Цар освободител" преди полицията как се казваше?
Нещо с "Е" беше, ама не помня.

Общи условия

Активация на акаунт