Въпроси за банки и банкови такси - 2

• 46 545
  • 790
  •   2
Отговори
# 135
Докато не закриеш сметката. Но е между 6-9 месеца, зависи от банката, за неактивност, след който период банката може да закрие сметката, но не го прави, затова трябва да им се каже.

# 136
Да ,начисляват такси ,докато не я закриеш

# 137
Точно в ДСК, преди 4 години, ми взеха 4 лв. за закриване на ДК/сметка. Пазя си разписката. Grinning

# 138
А има ли опция за автоматично прекратяване, без да се налага да се ходи в офис? И при празна сметка, колко време се начисляват такси, ако няма движение по сметката?

Трябва да се види тарифата на конкретната банка, но като цяло банките вече са толкова озверели, че таксуват каквото могат.

# 139
  • here and now
Преди време в ПБ, ме предупредиха, че ако не я закрия, а я оставя, ще ми стои на минус и ще продължават да си теглят за поддръжка, докато сумата не стане (не помня колко)такава, че да ме дадат на ЧСИ.

# 140
Само при мен ли не работи приложението нa Unictedit Bulbank

# 141
  • Sofia
При мен функционира нормално.

# 142
Ще ми помогнете ли да си сверя часовника, моля? Blush Не искам да споделяте подробности.
Колко лв месечно, общо, са ви таксите към бг банки и в колко банки? Без кредитни карти.
Нещо се омотах в преценките си.

# 143
Към момента съм си оставила само сметката с Неон в TBI, така че таксите са ми 0 общо взето.

# 144
Нула. В 2 банки, едната я ползвам за депозит.

# 145
Нула. В 2 банки, едната я ползвам за депозит.
Сега вече съвсем се обърках. Grinning
Мислех, че само TBI са без такси, ти ми казваш 2 банки.

# 146
Без такси в iCard и Revolute, 2,60 лв. за ДСК.

# 147
Аз имам в 4 банки (едната е финтех), и съм със 7 лв. годишна такса само в едната. Имам депозити, спестовни сметки, разплащателни. Има тенденция да премахна и тая 7 лв. годишна такса. Предполагам, че Дева говори за revolut за втората банка.

# 148
А да, не се сетих за нея - аз Revolut не я броя за бг банка, но на практика може да се смята и тя.

# 149
Тя не е българска банка, нормално е да не я броиш за такава.

Общи условия

Активация на акаунт