Въпроси за банки и банкови такси - 2

• 47 498
  • 816
  •   1
Отговори
# 240
Ползвам изцяло и единствено Револют за плащания. Онлайн с виртуална карта, на ПОС терминал с пластиката. Теглила съм само 2 пъти, даже може и един да е.
Но аз по принцип не тегля, другата ми карта служи само за зареждане на Револют.

# 241
Благодаря за отговорите, не ме устройва тогава.
Мога да си плащам и с моята карта, като в нея напоследък оставям само суми до 2-3 000 лв, другото отива в Спестовна компонента.

# 242
Към ОББ съм. Имам проблем с нов телефон към който не мога да добавя картата си за плащане с телефон. В търсене съм на нова банка към която да получавам заплатата си и да мога да плащам с телефон. Колебая се между ДСК и Пощенска банка. Ще споделите ли мнения?

# 243
За мнения не мога да кажа, но тези дни си я добавих. Много е лесно.
1 Инсталирате DigiPay
2 Ако сте били на Райфайзенбанк, трябва да изтеглите KBC mobile, ако сте си на ОББ мисля че е ОББ Мобайл (не съм сигурна за ОББ, защото аз бях на Райфайзенбанк, но като следвате инструкциите в приложението ще видите).
3 След като изпълните инструкциите в приложението DigiPay, накрая ще ви изпише, че трябва да се обадите на 070011717 и да потвърдите, за да ви я активират.

# 244
Към ОББ съм. Имам проблем с нов телефон към който не мога да добавя картата си за плащане с телефон. В търсене съм на нова банка към която да получавам заплатата си и да мога да плащам с телефон. Колебая се между ДСК и Пощенска банка. Ще споделите ли мнения?
c Google Wallet

# 245
Просто трябва да имате приложението, това им е изискването.

# 246
Просто трябва да имате приложението, това им е изискването.
Няма такова нещо. Блокирали са ме и въпреки периода на изчакване 1 месец пак не става.

# 247
П@нди, а новия телефон има ли NFC?
И другото, за което се сещам - картата се добавя от приложението, не от Goggle Pay.

# 248
Да, просто няма начин за добавяне без приложението. Ако има други обстоятелства - ок, но това е задължително при тях.

# 249
ДСК пак имат проблем с дублирани транзакции - https://trud.bg/za-problem-s-dublirani-transakcii-preduprediha-ot-dsk/

# 250
И другото, за което се сещам - картата се добавя от приложението, не от Goggle Pay.
Има NFC. Първо го добавих с Гугъл Пей и от там дойде блокировката.
Ще търся нова банка. Не знам колко време е тази блокировка. Отговарят, че профила ми е Ок, картата е Ок, ... Тогава какво е  ....@..ка ви ...

# 251
Все пак е възможно проблемът да е от телефона, а не от банката. Имаш ли друга карта, с която да пробваш, например Револют?

# 252
Ще търся нова банка. Не знам колко време е тази блокировка. Отговарят, че профила ми е Ок, картата е Ок, ... Тогава какво е  ....@..ка ви ...
Кой какво е блокирал и защо? Google Pay - картата, банката - картата или нещо друго.
А как се опитваш да я добавиш сега - през приложението на ОББ, през сайта на ОББ...?
Търси си банка, ама тия двете, които споменаваш, ги подмини Grinning

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 07:03 от cool_witch

# 253
Ох, първата ми мисъл, когато чуя Прокредит, е едно злополучно интервю за работа в началото на професионалния ми път, където на въпроса "защо напускате сегашната си работа?" съвсем чистосърдечно им отговорих, че причината е в липсата на осигуровки за извънреден труд. Двама бяха интервюиращите, мигновено се спогледаха, после неловко смотаха, че и в банката има доста извънреден труд, при това неплатен. Така и не работих в Прокредит, но още ми е смешно. То тестове, то интервюта и накрая - е, ама ние не плащаме!

# 254
Ще търся нова банка. Не знам колко време е тази блокировка. Отговарят, че профила ми е Ок, картата е Ок, ... Тогава какво е  ....@..ка ви ...
Кой какво е блокирал и защо? Google Pay - картата, банката - картата или нещо друго.
А как се опитваш да я добавиш сега - през приложението на ОББ, през сайта на ОББ...?
Търси си банка, ама тия двете, които споменаваш, ги подмини Grinning
Не зная дали може през сайта да я добавя. Не съм пробвала. Само през телефона опитвах. И в банката ходих. "Елате друг път." Е, нали сега съм дошла ...

Общи условия

Активация на акаунт